MissVivis synvinklar

Direktlänk till inlägg 12 juli 2011

Förra & förrförra...

Av Vivi - 12 juli 2011 09:05

 

Eftersom jag planerar att vara tråkig idag   

så kan ju ni som vill ha något lite roligare att läsa gå in

och läsa mina inlägg från förra året och förrförra.

 

För två år sedan berättade jag nämligen för er att jag förlovat mig och för ett år sedan berättade jag om vårt bröllop

& de första fotona kom upp.

 

 

 

 

 
ANNONS
 
Linda-Mamma till Afred

Linda-Mamma till Afred

12 juli 2011 10:07

hihi jaaaa du kanske har rätt med;)Nu är den på g i min brevlåda, hoppas den kommer nu i veckan!
Åh tell me vad det blir för bil sen..jag tycker definitivt ni skall köpa Saab!Jag är så nöjd med våran!Den nya 9.5:an är ju sååå läcker,men det beror iofs hur mkt pengar man vill lägga;)
Vi har en Saab 9.5 Aero combi 06, den med den snygga fronten,hihi..trimmad så det är 300hk på den...Jag gillar bilar,hihi;)Har en drömbil tell about it later on my blog;)

http://hummingbird.blogg.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Vivi - 17 augusti 2016 09:07

Det är något speciellt med de där första.... Första tårtbiten Första steget Första resan ..... Första karusellen !!                    Det kommer inte bli det sista .... speciellt det lilla parisehjulet Emil älskade ...

Av Vivi - 13 augusti 2016 10:15


Jag har gått upp något kilo och det är nog för att mitt hjärta blivit så tungt så tungt. Jag tror mammahjärtan ofta väger tyngre än andras..... (och vissa pappan-hjärtna med så klart). Det är en massa spännande på gång i våra liv nu och mycket av d...

Av Vivi - 9 augusti 2016 09:56


Semester.... ahhhh ljuvliga semester.... typ! Okej jag får faktiskt vara liiite bitter att hösten började samtidigt som min semester och för att det faktiskt är lite svårt att slappna av när man förbereder för flytt. Dessutom så fick vi ställa in...

Av Vivi - 17 juli 2016 12:00


Jag läste just en fantastiskt sorglig krönika av Staffan Landin (läs den gärna här). Den handlar om flyktingfrågan och framförallt om det orimliga hat den frågan väcker och troll .... jävla troll. Jag har ingen sympati för de människor som via r...

Av Vivi - 18 juni 2016 16:03


.. SER JAG UT NÄR JAG FÖRSÖKER GÖRA SIT-UPs.....

Lite mer om MissVivi


Kontakt:
missvivi@hotmail.se

Veckans tips

Bloggträff 7 Maj i Skåne !!

   

FACEBOOK

Instagram

30 besvarade frågor

Kategorier

Hitta i bloggen

Bloggisar

Roligheter

Bloggar jag läser

Något jag brinner för...

Stöd frisk och Fri, föreningen mot ätstörningar

SMS

Sms:a FRISK50 eller FRISK100 till 729 80 så skänker du 50 eller 100 kr.

 

Här har jag varit

För ett år sedan.....

Arkiv

Hitta recept

Matbloggstoppen

Köp en recension

Köp en recension på min blogg på blogvertiser.se

Ragga besökare

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se