MissVivis synvinklar

Direktlänk till inlägg 12 juli 2010

Bröllopsbilder

Av Vivi - 12 juli 2010 10:24

Här är lite bilder från bröllopet !

 

Här kämpar jag med mitt släp....

 

 

Kast med litet fågelfrö...

    

 

Finaste näbbarna!

   

 

Snyggaste bilen!

  

 

En av mina bästa vänner och även min stylist   

Klockan 09.00 började vi med frisyren!

 

 

Sista natten som ogift spenderades med min fina vän

och på bröllopsdagen hade hon köpt en liten morgongåva till mig !    

    

 
ANNONS
 
ida

ida

12 juli 2010 11:14

Åhh så fina ni var!! va kul att få se lite bilder. Sov ni ifrån varandra natten innan bröllopet? Grattis igen:)

http://www.idapersson.se

 
Margita

Margita

12 juli 2010 11:35

Åh vad roligt att se! Ni är bara jättefina!! Ser också att solen lyste, det var ju skönt :)Hoppas det kommer fler bilder ;) Grattis till er båda!

http://sengas.bloggplatsen.se

 
Margita

Margita

12 juli 2010 11:37

Glömde säga att jag tycker bröllopsklänningen är jättevacker. Gillar den där skärningen, att det är sneda veck över kjolen. Fint!

http://sengas.bloggplatsen.se

 
kurrelina

kurrelina

23 juli 2010 14:02

Oh vilka underbara bilder och vilken vacker klänning. Bra bröllopsresa har du också läser jag och jag önskar dig allt gott
kramis

http://kurrelina.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Vivi - 17 augusti 2016 09:07

Det är något speciellt med de där första.... Första tårtbiten Första steget Första resan ..... Första karusellen !!                    Det kommer inte bli det sista .... speciellt det lilla parisehjulet Emil älskade ...

Av Vivi - 13 augusti 2016 10:15


Jag har gått upp något kilo och det är nog för att mitt hjärta blivit så tungt så tungt. Jag tror mammahjärtan ofta väger tyngre än andras..... (och vissa pappan-hjärtna med så klart). Det är en massa spännande på gång i våra liv nu och mycket av d...

Av Vivi - 9 augusti 2016 09:56


Semester.... ahhhh ljuvliga semester.... typ! Okej jag får faktiskt vara liiite bitter att hösten började samtidigt som min semester och för att det faktiskt är lite svårt att slappna av när man förbereder för flytt. Dessutom så fick vi ställa in...

Av Vivi - 17 juli 2016 12:00


Jag läste just en fantastiskt sorglig krönika av Staffan Landin (läs den gärna här). Den handlar om flyktingfrågan och framförallt om det orimliga hat den frågan väcker och troll .... jävla troll. Jag har ingen sympati för de människor som via r...

Av Vivi - 18 juni 2016 16:03


.. SER JAG UT NÄR JAG FÖRSÖKER GÖRA SIT-UPs.....

Lite mer om MissVivi


Kontakt:
missvivi@hotmail.se

Veckans tips

Bloggträff 7 Maj i Skåne !!

   

FACEBOOK

Instagram

30 besvarade frågor

Kategorier

Hitta i bloggen

Bloggisar

Roligheter

Bloggar jag läser

Något jag brinner för...

Stöd frisk och Fri, föreningen mot ätstörningar

SMS

Sms:a FRISK50 eller FRISK100 till 729 80 så skänker du 50 eller 100 kr.

 

Här har jag varit

För ett år sedan.....

Arkiv

Hitta recept

Matbloggstoppen

Köp en recension

Köp en recension på min blogg på blogvertiser.se

Ragga besökare

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se