MissVivis synvinklar

Direktlänk till inlägg 12 juli 2010

Den lyckligaste dagen i mitt liv

Av Vivi - 12 juli 2010 10:10

Idag är det måndag, en ganska vanlig måndag...

Det är iof lite varmare än vanligt, kanske har många andra som jag semester och sovit lite längre än en "vanlig måndag" och kanske är det någon enstaka som vaknat upp som fru istället för fröken idag,

som har vaknat med ett nytt namn.

 

I lördags var den lyckligaste dagen i mitt liv, jag har aldrig varit så lycklig!

Jag har aldrig sett så många människor så glada, jag har aldrig fått så mycket komplinger, jag har aldrig kännt mig så otroligt älskad av så många.

Framför allt så var det den dagen jag blev fru, den dagen jag inför alla våra vänner och högre makter lovade att älska min Thomas för resten av mitt liv.

Han var så stilig och jag har aldrig sett honom så lycklig som i lördags, när han senare på kvällen stod på dansgolvet med alla våra vänner & släktingar och festade som han aldrig festat förr, då var jag så stolt över att han var min make!


Det var en dag så full av kärlek, vackra tal och gemenskap. Det fanns många gamla bekanskaper som återtog kontakten och det fanns även nya band som knöts den dagen.

 

Själv var det det som sagt den lyckligaste dagen i mitt liv och jag kan avslöja att jag faktiskt inte var det minsta nervöst. Jag tror jag hade lite svårt att förstå vad som egentligen hände, allt kändes som en ljuvlig dröm.

 

Tusen tack till alla gäster, alla vackra tal och all hjälp. Tack till min syster och hennes man som såg till att allt flöt på smidigt och tack till våra föräldrar!

Utan deras hjälp hade bröllopet aldrig blivit så bra som det blev, deras stöd & hjälp har varit ovärderlig!

 

Tack för alla era kommentarer och lyckönskningar, jag lovar svara på era kommentarer så fort jag landat lite !

 

  

 
ANNONS
 
Zandra

Zandra

20 juli 2010 10:24

Åh, jag blir alldeles tårögd när jag läser det här inlägget! Passande nog spelade Spootify "Never ending story" för mig under tiden :D
Och gud vad vacker du är på alla bilder! Älskar din frisyr!

http://drak.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Vivi - 17 augusti 2016 09:07

Det är något speciellt med de där första.... Första tårtbiten Första steget Första resan ..... Första karusellen !!                    Det kommer inte bli det sista .... speciellt det lilla parisehjulet Emil älskade ...

Av Vivi - 13 augusti 2016 10:15


Jag har gått upp något kilo och det är nog för att mitt hjärta blivit så tungt så tungt. Jag tror mammahjärtan ofta väger tyngre än andras..... (och vissa pappan-hjärtna med så klart). Det är en massa spännande på gång i våra liv nu och mycket av d...

Av Vivi - 9 augusti 2016 09:56


Semester.... ahhhh ljuvliga semester.... typ! Okej jag får faktiskt vara liiite bitter att hösten började samtidigt som min semester och för att det faktiskt är lite svårt att slappna av när man förbereder för flytt. Dessutom så fick vi ställa in...

Av Vivi - 17 juli 2016 12:00


Jag läste just en fantastiskt sorglig krönika av Staffan Landin (läs den gärna här). Den handlar om flyktingfrågan och framförallt om det orimliga hat den frågan väcker och troll .... jävla troll. Jag har ingen sympati för de människor som via r...

Av Vivi - 18 juni 2016 16:03


.. SER JAG UT NÄR JAG FÖRSÖKER GÖRA SIT-UPs.....

Lite mer om MissVivi


Kontakt:
missvivi@hotmail.se

Veckans tips

Bloggträff 7 Maj i Skåne !!

   

FACEBOOK

Instagram

30 besvarade frågor

Kategorier

Hitta i bloggen

Bloggisar

Roligheter

Bloggar jag läser

Något jag brinner för...

Stöd frisk och Fri, föreningen mot ätstörningar

SMS

Sms:a FRISK50 eller FRISK100 till 729 80 så skänker du 50 eller 100 kr.

 

Här har jag varit

För ett år sedan.....

Arkiv

Hitta recept

Matbloggstoppen

Köp en recension

Köp en recension på min blogg på blogvertiser.se

Ragga besökare

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se