MissVivis synvinklar

Senaste inläggen

Av Vivi - Tisdag 24 feb 18:30I söndags fick våran Johanna och hennes sambo en frisk och fin liten kille ,

han kom några dagar/ någon vecka för tidigt, men alla verkar må bra.


Stort grattis, är så glad för er och er lille prins skull !!!

Så om det kommer vara lite glest med inlägg på hennes blogg vet ni varför ! 


Nu är du mamma   

 

ANNONS
Av Vivi - Tisdag 24 feb 12:57

Att man kan må så olika två olika dagar...


Natten mot måndag som jag kanske... 3 timmar. Jag ska inte gå in på detlajer, det orkar jag inte, men kombinationen stress, sömnbrist och ångest var väl inte tokbra direkt. Dessutom kände väl Emil av det och var själv rätt kinkig och vägrade vila trots att han sovit så dåligt. 

Ja ... dagen var hemsk, intervjun jag hade på eftermiddagen  var svår och det dåliga samvetet gnagnde då jag lämnat av en trött liten kille på förskolan strax innan.


Men jag klarade av den dagen också .... fast man kan må piss, känna sig som sämsta mamman någonsin för att man bryter ihop, gråter och skriker på sitt barn i ren frustration (och får sedan ångest för det så klart), så klarar man de dagarna med.


     


Inatt tag maken över, men Emil sov hela natten!! Han skrek någon gång, men vi behövde aldrig gå in till honom, så jag vaknade realtivt utvilad i morse vid 07. Så skönt !!

Dagen idag har också varit helt annorlunda, ingen stress och Emil har precis somnat sött i min famn.


Jag tror det är så man kan beskriva det att vara småbarnsförälder. Vissa dagar är ångesten på ytan pga av sömnbrist eller annat, men de dagarna är ju faktiskt väldigt få om man jämför med alla de vanliga, de bra och de underbara dagarna !


Känner ni igen er ??


Sedan ska jag erkänna att jag haft problem med ångest i lite för stor utsträckning och jag ska ta tag i det nu. Jag är inte den mamma, fru och människa som jag vill vara och kan vara fullt ut, så då får man ta hjälp att gräva fram det man hade förut.


Jan. 2014

 

ANNONS
Av Vivi - Måndag 23 feb 20:33

Har verkligen haft en jobbig dag och en väldigt jobbig intervju, men snygg var jag! Älskar mina nya joggerjeans från KappAhl, de är så sköna att tom jag kan ha dem!

Av Vivi - Söndag 22 feb 19:30

Ikväll ska jag och mamma på bio och se Cirkeln. Jag ÄLSKAR ju böckerna och är väldigt nyfiken på hur filmen kommer vara, har inte jättehöga förväntningar vilket känns bra.

Har ni sett den ??


I morgon ska Emil vara på förskolan på eftermiddagen för första gången, annars brukar han bara vara där fm 3 ggr i veckan, men jag ska på arbetsintervju.... håll tummarna för mig !

Sedan väntar lite annat som har med jobb och göra, har varit på ett företag ganska mycket och de ska kalla till intervjuer nästa vecka och jag vill VERKLIGEN ha det jobbet, så jag funderar på att maila .... igen.

Tjatigt ?? Eller kan man bara maila och dubbelkolla att det är igång ? Jga är ju lite stressad då jag kanske får svar från min förra arbetsplats angående ett vikariat i början av mars.


Hursom.... sedan ska vi till Växjö och goda vänner nästa helg för ett ett-årsfirande.

Hoppas på att få in någon fika med goda vänner i evckan också.


Hur ser era palner ut ? Hoppas ni haft och får en toppenvecka !!


 

Av Vivi - Söndag 22 feb 13:04

Japps .... jag är SÅ slö med att fixa min nya blogg,

men jag har i vilket fall faktiskt ordnat en facebook-sida.

Här kommer lite information ut, tävlingar mm.

...kan avslöja att jag filar på en ganska stor tävling snart faktiskt.

Ni får gärna komam in och gilla min sida ...

VÄLKOMNA


https://www.facebook.com/missvivis.se?ref=aymt_homepage_panel


 


Av Vivi - Lördag 21 feb 10:00

Ja .... att vara hemma med sjukt barn innebär att man dricker mer kaffe än vanligt, vilket gör att man har lite ondare i magen än vanligt (som även späs på av oro och dålig mathållning).

Det innebär många klipp på datorn och träna på sin fantasi (hur många nya lekar kan jag hitta på).

Det innebär också att man gråter och skriker minst en gång per dag och för varje tillfälle du bryter ihop finns det också ett tillfälle som du gråter av lycka med en liten som somnat i dina armar....

Ungefär så ....

Idag har vi inga planer, vi skulle åka och kolla bil, men provkörde en igår, blev kär och ja ....

Välkommen lilla i20 Hyundai till vår familj !!Bjuder även på lite andra foton från min galna vecka med skratt, bus, gråt och selfies ....


Sötunge....När inget annat hjälper är mina hjältar "Stadens hjältar" Frisk eller sjuk så är det väldigt roligt att skapa oordning  Facepalm = när man komemr på att man lade mät-skopan i burken INNAN man hällde på allt vällingpulvet...  


 


  

Av Vivi - Fredag 20 feb 21:25


BÄTTRE SENT ÄN ALDRIG ....

 

Av Vivi - Torsdag 19 feb 19:18

För att du har det svårt just nu innebär inte det att jag har det lätt....


Jag tror många kan känna igen sig i detta ,,,,

Vet med mig själv att jag har svårt att be om hjälp och att jag ofta inte tycker det jag går igenom eller har gått igenom inte är "så farligt" eftersom det alltid finns det som har det värre.

Jag försöker alltid finnas där för mina vänner när jag kan, men ibland finns inte orken, speciellt när man håller på att drunknar själv. Jag kan bara hoppas att människor som behöver mig har förståelse för detta (vilken nog de flesta har), men ibland kan man faktiskt få känslan av att vissa tänker att man inte borde klaga....


MEN VET NI .... vi har alla rätt att klaga ibland, livet kan vara tufft även när det inte är överdjävligt. Man ska så klart inte fastna i det, men att ha en period där man bara måste bita ihop, överleva och äta choklad ... det är okej !


Just nu hade jag behövt mängder av choklad och ännu mer sömn....

 


Lite mer om MissVivi


Kontakt:
missvivi@hotmail.se

Veckans tips

FACEBOOK

Instagram

30 besvarade frågor

Kategorier

Hitta i bloggen

Bloggisar

Roligheter

Bloggar jag läser

Något jag brinner för...

Stöd frisk och Fri, föreningen mot ätstörningar

SMS

Sms:a FRISK50 eller FRISK100 till 729 80 så skänker du 50 eller 100 kr.

 

Här har jag varit

För ett år sedan.....

Arkiv

Hitta recept

Matbloggstoppen

Köp en recension

Köp en recension på min blogg på blogvertiser.se

Ragga besökare

Personligt
Besökstoppen

RSS

Besökare

bloglovin

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se