MissVivis synvinklar

Direktlänk till inlägg 8 maj 2014

Ta hand om din bästa vän, det är helt okej !

Av Vivi - 8 maj 2014 21:07

Visst tror jag på att försöka äta nyttigt, dvs inte vräka i sig socker varje dag  och variera kosten.

Visst tror jag på att ta hand om sin kropp träna eller iaf röra på sig  så att din kropp mår bra .

Visst bryr jag mig om mitt utseende, tycker om att sminka mig och klä upp mig...

Men jag tänker inte låta det styra mig!

Vissa dagar får jag också kämpa med det, vissa dagar är mina ögon kritiska,
men jag försöker att inte lyssna eller ta åt mig !


Jag tänker inte låta min spegelbild bestämma om jag är bra eller dåligt

Jag tänker inte låta den få mig att må dåligt !!

Jag tänker inte kritiskt granska allt som är fel på spegelbilden,
att kritisera din spegelbild är att kritisera en av dina bästa vänner.  Att kritisera någon som läker sår, som bär dig, som tar hand om dig och  faktiskt står ut med mycket, som kanske hjälpt dig att ge dig ditt barn!


Glöm inte att för alla är detta inte en självklarhet!

Alla kan inte få barn

Alla lever inte smärtfria

Alla kan inte röra på sig, springa eller gå !

I jämförelse är ett par finnar eller ett par extra kilon ganska futtigt...


Det är klart att vi alla ser med kritiska ögon på oss själva ibland, men låt inte det styra er !!

Samhället och media har inte de rätta svaren och ideal är ett ord jag vill krossa !


Jag är sockerberoende och kommer ta mig ur det

Jag har några extra kilon för att jag rör mig för lite

Jag födde min son för snart 7 månader sedan och är fortfarande lite lös i hullet...


OCH DET ÄR HELT OKEJ !!!

Fler inlägg om kroppsideal hittar du här i katergorin Sund utan vikthets!


Ger er nu den (halv)nakna sanningen  (lite nervöst ska jag erkänna)

Men hur ska vi krossa osanna ideal om vi alltid visar oss från våran bästa sida ?

Fler som vågar hittar ni på Bodypalace.se

       

Stylad och påklädd , foto  Social Media Design by Walles / smdbywalles

 


Under kläderna ser jag ut så här... med otrooooligt sexiga strumpor

 

 


 
ANNONS
 
Life of Johanna

Life of Johanna

8 maj 2014 21:42

Jättebra inlägg gumman! :)

Jag är helt överlycklig, jag trodde aldrig jag skulle finna en sådan underbar man som Erik. Han är bäst och han gör mig till en mycket bättre människa!

Haha ja gör det, hälsa från mig :P

http://lifeofjohanna.se

 
sara

sara

8 maj 2014 22:06

Du inspirerar verkligen med dina inlägg, tack!!

http://ensarasblogg.wordpress.com

 
Ida

Ida

8 maj 2014 22:20

Tyvärr är man sin egna värsta fiende! Men vi är alla vackra! Otroligt modigt att visa din kropp....som är fin oavsett vad du har för tankar! ;p

SV: Ja de ska finnas i längre modell tror jag. Funderar på att köpa ett par såna också. ;) kram

http://lilla-pys.bloggplatsen.se

 
Madde

Madde

8 maj 2014 22:37

Fullkomligt normal kropp några månader efter bebis! Du är jättefin!

http://www.madelein.se

 
Emilie

Emilie

8 maj 2014 22:53

Önskar verkligen att alla tänkte som du! Jättebra inlägg!:)
Kram

http://emilielevinsson.bloggplatsen.se

 
Förskolemamman

Förskolemamman

8 maj 2014 22:56

Heja dig! :-) Jag håller med dig om att det är viktigt att man lär sig acceptera sin kropp samt strävar efter en sund livsstil på ett sätt som känns positivt och gör så att man mår bra.
Du är jättevacker på alla sätt och vis.

http://blogg.loppi.se/forskolemamman

 
Clin

Clin

8 maj 2014 23:18

Du är jätte fin!!! Och så modig du är som vågar lägga upp de bilderna här. På ett bra sätt menar jag nu. Överallt man tittar så ser man bara pinnsmala modeller.
Jag har själv gjort en gbp och hade aldrig vågat visa mig utan kläder, tror jag ;)

sv: Ja, klänning får du helt klart ha fler gånger och tröttnar du på den så står jag i kö att ärva den ;) haha
o ja. Det var jobbigt i lördags, men det är alltid bara i början. Alla tittar på alla men jag mådde så mycket bättre än jag trodde =) Tack för peppen!!
Kram

http://emmaclin.blogg.se

 
Fia

Fia

9 maj 2014 08:11

Finaste Vivivännen! Du är så modig och bra. KRAM <3

http://emeraldcityreflections.blogspot.com

Vivi

9 maj 2014 11:11

Puss!!

 
JoHaNNa

JoHaNNa

9 maj 2014 08:12

underbart bra skrivet inlägg :D tummen stort upp! och super fin klänning :D

äntligen har jag lite ork att svara på kommentarer. har precis börjat ett nytt jobb så är helt slut som människa. men blir bättre med tiden :) fick fulla dagar denna vecka och nästa vecka är det halva dagar. trivs jätte bra, även om det är väldigt psykiskt utmattande :) skönt att komma igång iallafall :)

jodå, vi hade en fin påsk med familjen. så mys när vi fått en ny genaration med bebis :D ska träffa mosters gull på söndag igen :)

kramar

http://johannaspratstund.blogg.se

 
Mia

Mia

9 maj 2014 08:18

Att hetsa åt något håll är aldrig hälsosamt och har man någon gång antingen haft någon form av ätstörning eller fix idé om vad än de vara månde, ja då får man vara extra försiktig med vart ens tankar är på väg, de kan styra in en på märkliga spår. Har man dessutom haft någon i sin närhet som gör sig själv så illa att personen knappt finns kvar i jordelivet, då blir man extra uppmärksam på både sina egna tankar och andras beteendemönster och dess förändringar.

Själv har jag gått igenom saker i livet som gjort att jag gått ner i vikt (nära att dö och enbart dropp som näring gör något med ens vikt efter bara 2 v) väldigt snabbt och inte så hälsosamt och jag har sedan år av ett annat missbruk att äta för mycket utan motion (hälsporre som inte vill läka) fått andra problem. Men som du säger, så länge man ändå är frisk i övrigt så är ju det något man kan ändra på utan att gå till överdrift. Jag som tycker det går att skämta om allt (om man inte skadar andra förstås) men framför allt driva med mig själv har sagt att jag under flera år lidit av något som heter BullMia, jag äter allt utan att spy upp det för jag gillar inte att spy och är goare att krama ;-) Skämt åsido, ens liv är mer värt än att kasta bort på att göra sig själv illa hela tiden.

Såg Johannas inlägg och blev alldeles mörkrädd, men tyvärr inte förvånad längre, så aningslösa och olärda vissa människor ändå är och fortsätter vara :-(

Sist men definitivt inte minst, tusen tack för den fina asken med det genomtänkta innehållet, älskar änglar och det har du tydligen antingen läst om eller känt ♥ Så glad att träffa er med er fine prins som medelpunkt, lyckan lyser om er lilla trio ♥

kramkram o Leslie hälsar så gott också ♥

http://fredthevov.blogg.se

 
Jenny

Jenny

9 maj 2014 10:26

Du är så vacker Vivi! PÅ riktigt!
Superfin! :-)
Och dina ord är inspirerande <3

http://jennyelin.bloggplatsen.se

Vivi

9 maj 2014 18:39

Tack fina!!

 
Linda

Linda

9 maj 2014 12:44

Å, vad jag tycker du är bra! (det har jag tyckt i alla åren som jag har tittat in till dig) Du vågar och det blir så bra när du vågar!
Man ska verkligen komma ihåg vad man har för som du säger så har inte alla det, det lilla som faktiskt kan göra en väldigt stor skillnad.
Önskar dig en riktigt härlig helg.
Kram Linda

http://www.enlitenvra.blogspot.com

 
Ingen bild

La mor

9 maj 2014 13:06

Min vackra, fina, kloka och fantastiska dotter, Du gör mig alltid så stolt, jag älskar Dig så mycket.

Vivi

9 maj 2014 14:04

?? Du är en väldigt stor anledning till att jag blev sådan här världens bästa mamma !!!!

 
Margita

Margita

10 maj 2014 09:42

Men nu blir jag tårögd när jag läser la mors inlägg och ditt svar <3
Håller med din mamma, du är så klok och jag blir så glad av såna här inlägg. Dessutom är du modig som vågar visa din kropp! Vi är ju alla olika på den fronten...det kan vi ju konstatera på badstranden om inte annat! ;)
Jättebra inlägg Vivi, och det är så bra att du fortsätter att skriva om detta för det behövs tyvärr.
Kram <3

http://sengas.bloggplatsen.se

 
kattis

kattis

11 maj 2014 11:54

Så länge man själv är nöjd med vem man är så spelar det ingen roll vad man väger eller hur man ser ut.
Dagens så kallade ideal är så sinnessjuka, och jag bara hoppas att dom en dag slutar existera.
Bra inlägg, och modigt att lägga ut bild på dig, inte många som gör sånt :-)Btw svar på kommentaren du lämnade på min sida:
Nä verkligen inte lätt att va gravid alla gånger, och säkert inte lätt sen när ungen kommit ut heller. Men absolut så kommer det helt klart vara värt det. Har inga barn sen tidigare så vet inte helt hur det kommer vara när han väl kommer ut, men nu hur jobbig han än kan vara i magen till o från så lyckas han alltid få nått höger oxå göra nånting som får en stryka med handen på magen o bara le, och jag antar att dom tillfällena (typ) bara kommer bli fler sen .
Ingen sa att de skulle vara lätt, men iaf dom flesta verkar vara överrens om att det är värt de :)

http://finduslillaarta.bloggplatsen.se

 
Oskar

Oskar

13 maj 2014 01:02

Verkligen jättebra inlägg!

http://www.vakentimmar.com/2014/05/jag-ar-inte-i-d

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Vivi - 17 augusti 2016 09:07

Det är något speciellt med de där första.... Första tårtbiten Första steget Första resan ..... Första karusellen !!                    Det kommer inte bli det sista .... speciellt det lilla parisehjulet Emil älskade ...

Av Vivi - 13 augusti 2016 10:15


Jag har gått upp något kilo och det är nog för att mitt hjärta blivit så tungt så tungt. Jag tror mammahjärtan ofta väger tyngre än andras..... (och vissa pappan-hjärtna med så klart). Det är en massa spännande på gång i våra liv nu och mycket av d...

Av Vivi - 9 augusti 2016 09:56


Semester.... ahhhh ljuvliga semester.... typ! Okej jag får faktiskt vara liiite bitter att hösten började samtidigt som min semester och för att det faktiskt är lite svårt att slappna av när man förbereder för flytt. Dessutom så fick vi ställa in...

Av Vivi - 17 juli 2016 12:00


Jag läste just en fantastiskt sorglig krönika av Staffan Landin (läs den gärna här). Den handlar om flyktingfrågan och framförallt om det orimliga hat den frågan väcker och troll .... jävla troll. Jag har ingen sympati för de människor som via r...

Av Vivi - 18 juni 2016 16:03


.. SER JAG UT NÄR JAG FÖRSÖKER GÖRA SIT-UPs.....

Lite mer om MissVivi


Kontakt:
missvivi@hotmail.se

Veckans tips

Bloggträff 7 Maj i Skåne !!

   

FACEBOOK

Instagram

30 besvarade frågor

Kategorier

Hitta i bloggen

Bloggisar

Roligheter

Bloggar jag läser

Något jag brinner för...

Stöd frisk och Fri, föreningen mot ätstörningar

SMS

Sms:a FRISK50 eller FRISK100 till 729 80 så skänker du 50 eller 100 kr.

 

Här har jag varit

För ett år sedan.....

Arkiv

Hitta recept

Matbloggstoppen

Köp en recension

Köp en recension på min blogg på blogvertiser.se

Ragga besökare

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se