MissVivis synvinklar

Direktlänk till inlägg 26 december 2013

Julgott till släkten....

Av Vivi - 26 december 2013 12:45


Det blir pepparkaksmuffins & Mozartkulor
som jag tar med till släktträffen idag!

Sedan ska vi även besöka goda vänner och de får en påse saffransbiscotti !

Det är roligt att baka åt andra !

Här hittar ni recepten !


 

 
ANNONS
 
Johannas Retro

Johannas Retro

26 december 2013 16:33

Vad har ni i frostingen på cupcakesen?
Själv gjorde jag också cupcakes med efteresom jag använde speciellt mjöl blev de inge vidare! :(

http://johannasretro.com

 
En plats i solen

En plats i solen

27 december 2013 11:45

Mums vad gott! När ska du bjuda mig på sånt gott? :)
oh önskar vi bodde närmre varandra! :)

haha javisst var de bra :)kram

http://enplatsisolen.bloggplatsen.se

 
Annie

Annie

27 december 2013 16:01

Mm det ser gott ut ;-) Duktig du är! ;-)

http://Lifebyannie.bloggplatsen.se

 
Susanne

Susanne

27 december 2013 21:35

Önskar jag kunde tycka detsamma..
Men tyvärr blir det sällan någon bak från mig. Men att däremot äta det bakade som andra gör. Det är jag riktigt bra på! ;)

Hoppas julen varit bra..
Kramisar

http://beauty-beholder.bloggplatsen.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Vivi - 17 augusti 2016 09:07

Det är något speciellt med de där första.... Första tårtbiten Första steget Första resan ..... Första karusellen !!                    Det kommer inte bli det sista .... speciellt det lilla parisehjulet Emil älskade ...

Av Vivi - 13 augusti 2016 10:15


Jag har gått upp något kilo och det är nog för att mitt hjärta blivit så tungt så tungt. Jag tror mammahjärtan ofta väger tyngre än andras..... (och vissa pappan-hjärtna med så klart). Det är en massa spännande på gång i våra liv nu och mycket av d...

Av Vivi - 9 augusti 2016 09:56


Semester.... ahhhh ljuvliga semester.... typ! Okej jag får faktiskt vara liiite bitter att hösten började samtidigt som min semester och för att det faktiskt är lite svårt att slappna av när man förbereder för flytt. Dessutom så fick vi ställa in...

Av Vivi - 17 juli 2016 12:00


Jag läste just en fantastiskt sorglig krönika av Staffan Landin (läs den gärna här). Den handlar om flyktingfrågan och framförallt om det orimliga hat den frågan väcker och troll .... jävla troll. Jag har ingen sympati för de människor som via r...

Av Vivi - 18 juni 2016 16:03


.. SER JAG UT NÄR JAG FÖRSÖKER GÖRA SIT-UPs.....

Lite mer om MissVivi


Kontakt:
missvivi@hotmail.se

Veckans tips

Bloggträff 7 Maj i Skåne !!

   

FACEBOOK

Instagram

30 besvarade frågor

Kategorier

Hitta i bloggen

Bloggisar

Roligheter

Bloggar jag läser

Något jag brinner för...

Stöd frisk och Fri, föreningen mot ätstörningar

SMS

Sms:a FRISK50 eller FRISK100 till 729 80 så skänker du 50 eller 100 kr.

 

Här har jag varit

För ett år sedan.....

Arkiv

Hitta recept

Matbloggstoppen

Köp en recension

Köp en recension på min blogg på blogvertiser.se

Ragga besökare

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se