MissVivis synvinklar

Direktlänk till inlägg 16 november 2010

Dagens ...

Av Vivi - 16 november 2010 08:30

Dagens fråga:

Någon som vet vart man kan hitta roliga, snygga & prisvärda knästrumpor ?


Dagens Nemi:

Ahhhhh så det var den som gav mig symptomen ....


Dagens tillbakablick:

För ett år sedan tog jag upp ett väldigt tabu-belagt ämne ...


Dagens avundjuka:

Zarah-Lou är just nu i Mexico, jag är ganska avundsjuk...samtidigt så är det ju faktiskt inte långt kvar innan vi åker dit !!!   

Nu har jag börjat planera & förbereda här hemma, mycket som ska hinna göras och fixas!


Dagens sanning:

  

 
ANNONS
 
Sussi

Sussi

16 november 2010 09:33

Håller med.. Julmarknad är mycket mysigare om det är snö! Men vi brukar inte gå på julmarknad förrän närmare jul så då kanske den har kommit?

Ja, nu är det inte långt kvar till er Mexicoresa. Jag är såååå avundsjuk! Sol, bad och värme.. Mmmm ;)
Ni får helt enkelt ta och njuta lite extra för mig med :)

Jag hoppas också vi hinner bli klara innan jul. Tiden går så fort och i veckorna hinns det inte hålla på nåt direkt. Helst skulle jag vilja hinna med fönstret i matrummet med men det är väl att hoppas på för mycket förstås ;)

Kramisar

http://allt-om-inget.bloggagratis.se

 
Sussi

Sussi

16 november 2010 09:40

Du har haft så fullt upp. Det gör inget att du glömt posta boken. Den som väntar på nåt gott.. :)

http://allt-om-inget.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Vivi - 17 augusti 2016 09:07

Det är något speciellt med de där första.... Första tårtbiten Första steget Första resan ..... Första karusellen !!                    Det kommer inte bli det sista .... speciellt det lilla parisehjulet Emil älskade ...

Av Vivi - 13 augusti 2016 10:15


Jag har gått upp något kilo och det är nog för att mitt hjärta blivit så tungt så tungt. Jag tror mammahjärtan ofta väger tyngre än andras..... (och vissa pappan-hjärtna med så klart). Det är en massa spännande på gång i våra liv nu och mycket av d...

Av Vivi - 9 augusti 2016 09:56


Semester.... ahhhh ljuvliga semester.... typ! Okej jag får faktiskt vara liiite bitter att hösten började samtidigt som min semester och för att det faktiskt är lite svårt att slappna av när man förbereder för flytt. Dessutom så fick vi ställa in...

Av Vivi - 17 juli 2016 12:00


Jag läste just en fantastiskt sorglig krönika av Staffan Landin (läs den gärna här). Den handlar om flyktingfrågan och framförallt om det orimliga hat den frågan väcker och troll .... jävla troll. Jag har ingen sympati för de människor som via r...

Av Vivi - 18 juni 2016 16:03


.. SER JAG UT NÄR JAG FÖRSÖKER GÖRA SIT-UPs.....

Lite mer om MissVivi


Kontakt:
missvivi@hotmail.se

Veckans tips

Bloggträff 7 Maj i Skåne !!

   

FACEBOOK

Instagram

30 besvarade frågor

Kategorier

Hitta i bloggen

Bloggisar

Roligheter

Bloggar jag läser

Något jag brinner för...

Stöd frisk och Fri, föreningen mot ätstörningar

SMS

Sms:a FRISK50 eller FRISK100 till 729 80 så skänker du 50 eller 100 kr.

 

Här har jag varit

För ett år sedan.....

Arkiv

Hitta recept

Matbloggstoppen

Köp en recension

Köp en recension på min blogg på blogvertiser.se

Ragga besökare

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se