MissVivis synvinklar

Direktlänk till inlägg 16 november 2009

Sexualkunskap på en helt ny nivå

Av Vivi - 16 november 2009 10:25

Ha ha ....nu tar jag upp ett väldigt tabubelagt ämne, men fasen vad glad jag blev när jag läste denna artikelt i aftonbladet! Det är ju underbart att man ska lära ungdomar att onanera!


Kanske en del blir förfärade över detta, det där med onani har nästan alltid varit tabu, speciellt för tjejer om vi ska vara ärliga. I en svensk klass beter sig killar och tjejer helt olika när detta ämne tas upp. Oftast har tjejer aldrig prövat det och skulle aldrig få för sig att pröva , medan killarnas nästan skryter med hur ofta de gör det.

Det finns en massa fördelar med att lära ungdomar hitta sin sexuella njutning!


För det första kan ju unga kvinnor lära sig vad de faktiskt tycker är skönt, det gör att de kommer vara bättre förberedda när de väl ska ha sex och kanske de ställer mer krav. Jag tror det är viktigt för jämlikhetens skull att tjejer verkligen tar reda på vad DE vill ha ut av en sexuell relation, pratade faktiskt en hel del om detta med mina Ellen-tjejer! I slutändan handlar det väl om att helt enkelt stärka unga tjejers självförotroende och vetskap om det egna kroppen.

Dessutom så är onani inte enbart något sexuellt utan även ett sätt att slappna av,

det har t.o.m forskats om detta. 
ANNONS
 
Ingen bild

Robin

22 november 2009 10:17

är 22 år köpte mig en Fleshlight modell sandy westgate. kör med den varje dag, känslan är 100% som på riktigt om inte ännu bättre, alltid trång och härlig.

www.fleshlight.com

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Vivi - 17 augusti 2016 09:07

Det är något speciellt med de där första.... Första tårtbiten Första steget Första resan ..... Första karusellen !!                    Det kommer inte bli det sista .... speciellt det lilla parisehjulet Emil älskade ...

Av Vivi - 13 augusti 2016 10:15


Jag har gått upp något kilo och det är nog för att mitt hjärta blivit så tungt så tungt. Jag tror mammahjärtan ofta väger tyngre än andras..... (och vissa pappan-hjärtna med så klart). Det är en massa spännande på gång i våra liv nu och mycket av d...

Av Vivi - 9 augusti 2016 09:56


Semester.... ahhhh ljuvliga semester.... typ! Okej jag får faktiskt vara liiite bitter att hösten började samtidigt som min semester och för att det faktiskt är lite svårt att slappna av när man förbereder för flytt. Dessutom så fick vi ställa in...

Av Vivi - 17 juli 2016 12:00


Jag läste just en fantastiskt sorglig krönika av Staffan Landin (läs den gärna här). Den handlar om flyktingfrågan och framförallt om det orimliga hat den frågan väcker och troll .... jävla troll. Jag har ingen sympati för de människor som via r...

Av Vivi - 18 juni 2016 16:03


.. SER JAG UT NÄR JAG FÖRSÖKER GÖRA SIT-UPs.....

Lite mer om MissVivi


Kontakt:
missvivi@hotmail.se

Veckans tips

Bloggträff 7 Maj i Skåne !!

   

FACEBOOK

Instagram

30 besvarade frågor

Kategorier

Hitta i bloggen

Bloggisar

Roligheter

Bloggar jag läser

Något jag brinner för...

Stöd frisk och Fri, föreningen mot ätstörningar

SMS

Sms:a FRISK50 eller FRISK100 till 729 80 så skänker du 50 eller 100 kr.

 

Här har jag varit

För ett år sedan.....

Arkiv

Hitta recept

Matbloggstoppen

Köp en recension

Köp en recension på min blogg på blogvertiser.se

Ragga besökare

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se