MissVivis synvinklar

Direktlänk till inlägg 29 maj 2016

Perfekta mamman

Av Vivi - 29 maj 2016 21:35

Idag vaknade jag med ont i halsen och igenkorkad näsa.... Inte på topp med andra ord.
Ändå har jag städat, gjort mat, bakat paj, försökt hålla mamma från köket samtidigt som jag badat och lekt med min övertrötta son... Har varit jobbigt perfekt och duktig idag.. Och så klart brast det.

Jag behöver inga presenter, men att få sitta ned en stund och känna att det är mammornas dag idag hade varit mysigt.
Vi har dock haft mycket nu med huset, men blev bara så ledsen och besviken.

Jag har väldigt få dåliga dagar nu för tiden, men idag råkade vara en av dem och lite dum känner jag mig, för jag vet ju egentligen bättre än att vrida utochin på mig själv när jag inte orkar.
Det finns inga perfekta människor och alltså inga perfekta mammor. Det finns världens bästa mamma och henne har jag och hon är bäst utan att vara perfekt!!! ?

 
ANNONS
 
natalia

natalia

30 maj 2016 20:09

Så sant, min mamma brukar säga likadant om morsdag!

http://nouw.com/nattis

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Vivi - 17 augusti 2016 09:07

Det är något speciellt med de där första.... Första tårtbiten Första steget Första resan ..... Första karusellen !!                    Det kommer inte bli det sista .... speciellt det lilla parisehjulet Emil älskade ...

Av Vivi - 13 augusti 2016 10:15


Jag har gått upp något kilo och det är nog för att mitt hjärta blivit så tungt så tungt. Jag tror mammahjärtan ofta väger tyngre än andras..... (och vissa pappan-hjärtna med så klart). Det är en massa spännande på gång i våra liv nu och mycket av d...

Av Vivi - 9 augusti 2016 09:56


Semester.... ahhhh ljuvliga semester.... typ! Okej jag får faktiskt vara liiite bitter att hösten började samtidigt som min semester och för att det faktiskt är lite svårt att slappna av när man förbereder för flytt. Dessutom så fick vi ställa in...

Av Vivi - 17 juli 2016 12:00


Jag läste just en fantastiskt sorglig krönika av Staffan Landin (läs den gärna här). Den handlar om flyktingfrågan och framförallt om det orimliga hat den frågan väcker och troll .... jävla troll. Jag har ingen sympati för de människor som via r...

Av Vivi - 18 juni 2016 16:03


.. SER JAG UT NÄR JAG FÖRSÖKER GÖRA SIT-UPs.....

Lite mer om MissVivi


Kontakt:
missvivi@hotmail.se

Veckans tips

Bloggträff 7 Maj i Skåne !!

   

FACEBOOK

Instagram

30 besvarade frågor

Kategorier

Hitta i bloggen

Bloggisar

Roligheter

Bloggar jag läser

Något jag brinner för...

Stöd frisk och Fri, föreningen mot ätstörningar

SMS

Sms:a FRISK50 eller FRISK100 till 729 80 så skänker du 50 eller 100 kr.

 

Här har jag varit

För ett år sedan.....

Arkiv

Hitta recept

Matbloggstoppen

Köp en recension

Köp en recension på min blogg på blogvertiser.se

Ragga besökare

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se