MissVivis synvinklar

Direktlänk till inlägg 10 maj 2016

Bloggträff i Kristianstad

Av Vivi - 10 maj 2016 20:00

Okej, då försöker jag skriva detta inlägg en gång till , efter att ha skrivit , länkat och passat in foton i 40 min igår raderade jag hela skiten , gaaaahhhhhh!

Så ....

 

Vilken helg !!!

Hela helgen har vi SLITIT här hemma inför fotograferingen av huset som var igår. Vi har fejjat, putsat, försökt underhålla en frustrerad 2½åring och homestyle:at som bara den *phu*

Men mer om det i ett annat inlägg.

Jag vill ju framförallt skriva och tacka en massa trevliga tjejer för en supermysig kväll, framför allt goa Johanna som anordnade en intim och jättemysig bloggträff i Kristianstad. Dina träffar är så himla mysiga gumman, hoppas jag aldrig missar en endaste en!

 

Vi började kvällen på La-Cucina i Kristianstad, ett ställe som visade sig ha prisvärd, bra mat och vi fick riktigt bra service, kan rekommendera chokladtryfflarna och Rubarb Razz-drinken, hade kunnat äta & dricka en hel del av dessa. Hade verkligen kunnat tänka mig att gå dit och äta igen.
                   

       

 

Dock var ju som vanligt det bästa med träffen sällskapet, hade fina Angelica och Zandra (@zaan86) till bords och det blev en många intressanta och roliga samtal, dessa tjejer är så himla goa och lite roligt är att de båda är gravida och har BF i oktober.

Träffade även andra , både gamla och nya, bekanskaper alla trevliga , så lista kan bli långt.

Tack alla tjejer för er härliga energi och tusen tack Johanna för att du ordnat allt så fantastiskt bra !!


Fina bloggvänner & jag !
   


Efter middagen tog jag alla mina Goodiebags och Johanna (okej jag tog inte Johanna, hon följde faktiskt med frivilligt  hi hi ) och gick till stadshotellet där vi satt och nattsuddade lite (om det räknas som att nattsudda när man ger sig vid kl 01 ...trötta småbarnsmammor). Mysigt att få Johanna för mig själv en stund.

Hotellet var helt okej, rummet var fantastiskt, men frukosten hade absolut mer att önska.

 

 

 

Så nu har jag lyckats skriva utan att radera alltihop!

Nu ska jag ta lite av den goda chokladen och drycken vi fick och slå mig ned brevid maken i soffan.

Mer om vad goddiebagen innehöll senare i veckan.

Massor med kramar alla fina !!

 

 
ANNONS
 
Mizca

Mizca

10 maj 2016 20:59

Jag gillade också rummet, helt underbart... Jag gillade frukosten också, massa gott =) Men smaken är som baken som tur är, roligt att träffas dock :D

http://www.mizca.se

 
natalia

natalia

11 maj 2016 21:23

Åh vad mysigt, ni verkar ha haft det sååååå kul!! :D

http://nouw.com/nattis

 
Days by Johanna

Days by Johanna

12 maj 2016 12:56

Ja, jag är glad han äter sin medicin nu iaf ingen feber längre och han blir mer glad och lycklig och äter hyffsat igen. Så snart kan vi nog vara sociala igen :)

http://daysbyjohanna.blogspot.se

 
Annie

Annie

12 maj 2016 15:43

Låter som ni haft en riktigt härlig bloggträff! kul :)
Kul se lite foton från träffen ;)

Sv: Tack så mycket<3

Kramar

http://www.lifebyannie.bloggplatsen.se

 
Mizca

Mizca

12 maj 2016 18:40

Svar: Är jätteglad över mina fynd ;) Fick ta beslutet att kasta ut en möbel och beställa en klädställning så jag får upp alla mina kläder på bättre sätt nu, har lite för mkt för mitt lilla boende. Haha!!

http://www.mizca.se

 
Sofia

Sofia

13 maj 2016 11:24

Oj vad mysigt det såg ut, önskar man nån gång kunde åka iväg på en bloggträff :D

Jag det får vi hoppas du får i framtiden, det är så sjukt kul :) Och gott att äta allt som kommer upp med :D

Massa kramisar

http://bian.bloggplatsen.se

 
Marianne

Marianne

14 maj 2016 14:44

Så roligt ni hade, alltid kul att träffa nya människor....
När jag sover på hotell är det frukosten man ser fram emot...trist om den inte var bra.

http://marresmams.blogg.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Vivi - 17 augusti 2016 09:07

Det är något speciellt med de där första.... Första tårtbiten Första steget Första resan ..... Första karusellen !!                    Det kommer inte bli det sista .... speciellt det lilla parisehjulet Emil älskade ...

Av Vivi - 13 augusti 2016 10:15


Jag har gått upp något kilo och det är nog för att mitt hjärta blivit så tungt så tungt. Jag tror mammahjärtan ofta väger tyngre än andras..... (och vissa pappan-hjärtna med så klart). Det är en massa spännande på gång i våra liv nu och mycket av d...

Av Vivi - 9 augusti 2016 09:56


Semester.... ahhhh ljuvliga semester.... typ! Okej jag får faktiskt vara liiite bitter att hösten började samtidigt som min semester och för att det faktiskt är lite svårt att slappna av när man förbereder för flytt. Dessutom så fick vi ställa in...

Av Vivi - 17 juli 2016 12:00


Jag läste just en fantastiskt sorglig krönika av Staffan Landin (läs den gärna här). Den handlar om flyktingfrågan och framförallt om det orimliga hat den frågan väcker och troll .... jävla troll. Jag har ingen sympati för de människor som via r...

Av Vivi - 18 juni 2016 16:03


.. SER JAG UT NÄR JAG FÖRSÖKER GÖRA SIT-UPs.....

Lite mer om MissVivi


Kontakt:
missvivi@hotmail.se

Veckans tips

Bloggträff 7 Maj i Skåne !!

   

FACEBOOK

Instagram

30 besvarade frågor

Kategorier

Hitta i bloggen

Bloggisar

Roligheter

Bloggar jag läser

Något jag brinner för...

Stöd frisk och Fri, föreningen mot ätstörningar

SMS

Sms:a FRISK50 eller FRISK100 till 729 80 så skänker du 50 eller 100 kr.

 

Här har jag varit

För ett år sedan.....

Arkiv

Hitta recept

Matbloggstoppen

Köp en recension

Köp en recension på min blogg på blogvertiser.se

Ragga besökare

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se