MissVivis synvinklar

Direktlänk till inlägg 24 april 2016

Chokladbollstårta

Av Vivi - 24 april 2016 19:31


Jag har en förbaskat segdragen förkylning som verkar bli värre istället för bättre.

Jag c-vitaminbombat, jag har försökt jobbat mig igenom det, men verkar det inte som varken c-vitamin, jobb eller frisk luft biter. Det får nog bli till att prova vila och vätska i morgon.

Jag jobbade som sagt hela förra veckan även om jag släpade mig till jobbet på fredagen, men jag kunde ju inte missa fredagsfikan, speciellt då det var min tur att bjuda!


Bakade denna mumsiga favorit, chokladbollstårta!!!

Recept? Finns under fotot.


 


Chokladbollstårta:

13dl Havregryn

3dl Floursocker

½tsk Vaniljpulver (eller 1 tsk vaniljsocker)

1dl Kakao

2 dl Nutella

½dl Kaffe

400gr rumsvarmt Smör


Rör samman allt i en bunke, tryck ut i en form (gärna silikonform) smörjd med rapsolja och låt stå i kyl minst 2 timmar. Servera med bär , eventuellt dekorera med pärlsocker eller nutella.


Otroligt enkel att göra och riktigt mumsig!

 
ANNONS
 
deninrekampen

deninrekampen

24 april 2016 20:02

Oh, måste jag göra någon dag, så mumsigt !! :D

http://deninrekampen.bloggplatsen.se

 
Marianne

Marianne

24 april 2016 21:59

Den såg verkligen ut att vara superlätt att göra....

http://marresmams.blogg.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Vivi - 17 augusti 2016 09:07

Det är något speciellt med de där första.... Första tårtbiten Första steget Första resan ..... Första karusellen !!                    Det kommer inte bli det sista .... speciellt det lilla parisehjulet Emil älskade ...

Av Vivi - 13 augusti 2016 10:15


Jag har gått upp något kilo och det är nog för att mitt hjärta blivit så tungt så tungt. Jag tror mammahjärtan ofta väger tyngre än andras..... (och vissa pappan-hjärtna med så klart). Det är en massa spännande på gång i våra liv nu och mycket av d...

Av Vivi - 9 augusti 2016 09:56


Semester.... ahhhh ljuvliga semester.... typ! Okej jag får faktiskt vara liiite bitter att hösten började samtidigt som min semester och för att det faktiskt är lite svårt att slappna av när man förbereder för flytt. Dessutom så fick vi ställa in...

Av Vivi - 17 juli 2016 12:00


Jag läste just en fantastiskt sorglig krönika av Staffan Landin (läs den gärna här). Den handlar om flyktingfrågan och framförallt om det orimliga hat den frågan väcker och troll .... jävla troll. Jag har ingen sympati för de människor som via r...

Av Vivi - 18 juni 2016 16:03


.. SER JAG UT NÄR JAG FÖRSÖKER GÖRA SIT-UPs.....

Lite mer om MissVivi


Kontakt:
missvivi@hotmail.se

Veckans tips

Bloggträff 7 Maj i Skåne !!

   

FACEBOOK

Instagram

30 besvarade frågor

Kategorier

Hitta i bloggen

Bloggisar

Roligheter

Bloggar jag läser

Något jag brinner för...

Stöd frisk och Fri, föreningen mot ätstörningar

SMS

Sms:a FRISK50 eller FRISK100 till 729 80 så skänker du 50 eller 100 kr.

 

Här har jag varit

För ett år sedan.....

Arkiv

Hitta recept

Matbloggstoppen

Köp en recension

Köp en recension på min blogg på blogvertiser.se

Ragga besökare

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se