MissVivis synvinklar

Direktlänk till inlägg 23 augusti 2015

Sköna söndag och paus...

Av Vivi - 23 augusti 2015 20:16

Hej alla fina! Jag hade tänkt skriva inlägg och lägga upp en tävling, men.... Kroppen har börjat protestera. Det gör ont på massor av ställen och jag är trött hela tiden. När jag är hemma på kvällarna har datorn kunnat vara en avkoppling, men nu orkar jag knappt vara vaken. Energin måste i första hand gå till familjen. Därför har jag tagit det stora beslutet att ta en paus från bloggen för första gången på snart 9år!!!! Jag kommer tillbaka, förmodligen om ca en vecka, för hoppningsvis med ny energi, med inlägg och lovad tävling, men nu... Kl 20 ska jag gå och lägga mig, för så trött är jag. Puss på er alla underbara och fina!

 
ANNONS
 
Sara

Sara

23 augusti 2015 20:48

Så bra att du lyssnar på kroppen. Sov så gott kram

http://ensarasblogg.wordpress.com

 
Margita

Margita

23 augusti 2015 22:03

Tycker jag är ett mycket klokt beslut!
Ta hand om dig, vi hörs när du orkar och vill.
Stor kram <3

http://sengas.bloggplatsen.se

 
Annie

Annie

26 augusti 2015 18:47

Förstår dig, ibland behöver man en paus<3
Ta hand om dig och ägna tiden åt familjen och det andra :)

Vi finns ju kvar här<3

Kramar!

http://www.lifebyannie.bloggplatsen.se

 
Emm

Emm

30 augusti 2015 10:28

Kikar in och säger trevlig helg! Kram

http://www.emelisian.bloggplatsen.se

 
Emm

Emm

6 september 2015 09:55

Krya på dig. Du gör helt rätt i att ha en paus från bloggen och bara tänka på familjen och dig själv. Kramar

http://www.emelisian.bloggplatsen.se

 
Sofia

Sofia

12 september 2015 12:14

Ibland behöver man ta en välförtjänt paus.. :)
Hoppas du känner dig piggare snart, vet hur det känns <3

Kramis

http://bian.bloggplatsen.se

 
natalia

natalia

13 september 2015 19:00

Fy vad jag har varit dålig på att kommentera o läsa bloggar, måste läsa ifatt nu ;)

http://nouw.com/nataliatrojan

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Vivi - 17 augusti 2016 09:07

Det är något speciellt med de där första.... Första tårtbiten Första steget Första resan ..... Första karusellen !!                    Det kommer inte bli det sista .... speciellt det lilla parisehjulet Emil älskade ...

Av Vivi - 13 augusti 2016 10:15


Jag har gått upp något kilo och det är nog för att mitt hjärta blivit så tungt så tungt. Jag tror mammahjärtan ofta väger tyngre än andras..... (och vissa pappan-hjärtna med så klart). Det är en massa spännande på gång i våra liv nu och mycket av d...

Av Vivi - 9 augusti 2016 09:56


Semester.... ahhhh ljuvliga semester.... typ! Okej jag får faktiskt vara liiite bitter att hösten började samtidigt som min semester och för att det faktiskt är lite svårt att slappna av när man förbereder för flytt. Dessutom så fick vi ställa in...

Av Vivi - 17 juli 2016 12:00


Jag läste just en fantastiskt sorglig krönika av Staffan Landin (läs den gärna här). Den handlar om flyktingfrågan och framförallt om det orimliga hat den frågan väcker och troll .... jävla troll. Jag har ingen sympati för de människor som via r...

Av Vivi - 18 juni 2016 16:03


.. SER JAG UT NÄR JAG FÖRSÖKER GÖRA SIT-UPs.....

Lite mer om MissVivi


Kontakt:
missvivi@hotmail.se

Veckans tips

Bloggträff 7 Maj i Skåne !!

   

FACEBOOK

Instagram

30 besvarade frågor

Kategorier

Hitta i bloggen

Bloggisar

Roligheter

Bloggar jag läser

Något jag brinner för...

Stöd frisk och Fri, föreningen mot ätstörningar

SMS

Sms:a FRISK50 eller FRISK100 till 729 80 så skänker du 50 eller 100 kr.

 

Här har jag varit

För ett år sedan.....

Arkiv

Hitta recept

Matbloggstoppen

Köp en recension

Köp en recension på min blogg på blogvertiser.se

Ragga besökare

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se