MissVivis synvinklar

Direktlänk till inlägg 10 augusti 2015

Uppdatering

Av Vivi - 10 augusti 2015 19:36

Jag lever...

Förlåt att jag är så usel på att kommentera och svara er, det är bara så otroligt mycket nu med jobbet, Emil, husmålande, inskolning osv osv

Ni ska veta hur glad jag blir över att ni tittar in och hur glad jag är över era kommentaren. Får bli en bloggtävling snart för att jag har så underbara läsare.

... tills dess har ni väl sett att jag har en tävling på min Facebook-sida!


I morgon är det dags för inskolning av lilleman i nya förskolan, jag måste jobba vilket känns lite tufft. Hade så gärna varit med, men på onsdag är jag ledig och kan följa med, får ta alla mina frågor då istället (naturligtvis går han inte själv, pappa är ju med). Vet ju inte hur vi ska lägga upp hans schema med tanke på att mina tider varierar. Helgen får vi lite besök och sedan hoppas jag kunna träffa familjen lite, känns som det var evigheter sedan jag umgick med mammi & pappi.   ...om nu bara min onda hals inte blir ondare. Håll tummarna för mig!


Pust och Puss


  
ANNONS
 
MiaMIaMIa

MiaMIaMIa

10 augusti 2015 20:39

Länken fungera ej!

http://miamiamia.bloggplatsen.se

Vivi

11 augusti 2015 18:57

Funkar när jag trycker på den...

 
Life of Johanna

Life of Johanna

11 augusti 2015 10:14

Ibland hinner man inte, jag hinner inte med bloggen och jag är "bara" hemma haha :)

http://lifeofjohanna.se

 
natalia

natalia

12 augusti 2015 10:29

Länken fungerar inte för mig heller :(

http://nouw.com/nataliatrojan

 
Margita

Margita

12 augusti 2015 20:25

åh du ska veta att jag beundrar er unga tjejer med barn och som bloggar samtidigt. Egentligen förstår jag inte hur ni hinner...jag hade definitivt inte hunnit utan att bli förstörd på kuppen, men det är jag det.
Så att du inte svarar på kommentarer har jag full förståelse för, jag orkar knappt svara på kommentarer fast jag är ledig hela dagarna...haha...men som sagt, det är jag det, lite knäpp är jag nog...ska skriva ett inlägg snart om min "knäpphet"...
Spännande med inskolning men tråkigt du inte kan vara med så mycket som du vill. När jag arbetade tyckte jag inskolningen var rolig, det var kul att ha föräldrarna med och lära känna dem.
Ha det bra och kram! :)

http://sengas.bloggplatsen.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Vivi - 17 augusti 2016 09:07

Det är något speciellt med de där första.... Första tårtbiten Första steget Första resan ..... Första karusellen !!                    Det kommer inte bli det sista .... speciellt det lilla parisehjulet Emil älskade ...

Av Vivi - 13 augusti 2016 10:15


Jag har gått upp något kilo och det är nog för att mitt hjärta blivit så tungt så tungt. Jag tror mammahjärtan ofta väger tyngre än andras..... (och vissa pappan-hjärtna med så klart). Det är en massa spännande på gång i våra liv nu och mycket av d...

Av Vivi - 9 augusti 2016 09:56


Semester.... ahhhh ljuvliga semester.... typ! Okej jag får faktiskt vara liiite bitter att hösten började samtidigt som min semester och för att det faktiskt är lite svårt att slappna av när man förbereder för flytt. Dessutom så fick vi ställa in...

Av Vivi - 17 juli 2016 12:00


Jag läste just en fantastiskt sorglig krönika av Staffan Landin (läs den gärna här). Den handlar om flyktingfrågan och framförallt om det orimliga hat den frågan väcker och troll .... jävla troll. Jag har ingen sympati för de människor som via r...

Av Vivi - 18 juni 2016 16:03


.. SER JAG UT NÄR JAG FÖRSÖKER GÖRA SIT-UPs.....

Lite mer om MissVivi


Kontakt:
missvivi@hotmail.se

Veckans tips

Bloggträff 7 Maj i Skåne !!

   

FACEBOOK

Instagram

30 besvarade frågor

Kategorier

Hitta i bloggen

Bloggisar

Roligheter

Bloggar jag läser

Något jag brinner för...

Stöd frisk och Fri, föreningen mot ätstörningar

SMS

Sms:a FRISK50 eller FRISK100 till 729 80 så skänker du 50 eller 100 kr.

 

Här har jag varit

För ett år sedan.....

Arkiv

Hitta recept

Matbloggstoppen

Köp en recension

Köp en recension på min blogg på blogvertiser.se

Ragga besökare

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se