MissVivis synvinklar

Direktlänk till inlägg 5 augusti 2015

Ängelholms hembyggspark, billigt och jättebra !!

Av Vivi - 5 augusti 2015 15:00

Det är gratis parkering, gratis inträde och bra skyltat.

Redan där känner man ju att det är vårt ett besök till Ängeholms hembygdspark.


Får ändå säga att även om det hade kostat en liten sant hade det varit värt ett besök, jag är riktigt imponerad av vad Ängelholms kommun och eldsjälar bjuder på.

I parken finns en pytteskog för de mindre barnen, en "fun zon" för de äldre (den kostar en liten slant dock) med linbanor m.m Det finns massor av fina djur i bra miljöer & inhängader, en JÄTTEstor lekpark och en restaurang och en våffelstuga.... och lite till.

Det är VERKLIGEN ett ställe jag kan rekommendera både med och utan barn, de finns något för alla.


Ska du köpa lunch får du räkna med lång kö i restaurangen eller äta en dyr våffla i våffelstugna, men det finns plats för att ta med engångsgrill och picnic, så detta kan bli en riktigt billig utflykt om semesterkassan börjar sina. Istället för att tjata om hur bra det är, så säger jag ... åk dit !


Här är en hel drös med foton som duktiga svärmor fotat

               

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Vivi - 17 augusti 2016 09:07

Det är något speciellt med de där första.... Första tårtbiten Första steget Första resan ..... Första karusellen !!                    Det kommer inte bli det sista .... speciellt det lilla parisehjulet Emil älskade ...

Av Vivi - 13 augusti 2016 10:15


Jag har gått upp något kilo och det är nog för att mitt hjärta blivit så tungt så tungt. Jag tror mammahjärtan ofta väger tyngre än andras..... (och vissa pappan-hjärtna med så klart). Det är en massa spännande på gång i våra liv nu och mycket av d...

Av Vivi - 9 augusti 2016 09:56


Semester.... ahhhh ljuvliga semester.... typ! Okej jag får faktiskt vara liiite bitter att hösten började samtidigt som min semester och för att det faktiskt är lite svårt att slappna av när man förbereder för flytt. Dessutom så fick vi ställa in...

Av Vivi - 17 juli 2016 12:00


Jag läste just en fantastiskt sorglig krönika av Staffan Landin (läs den gärna här). Den handlar om flyktingfrågan och framförallt om det orimliga hat den frågan väcker och troll .... jävla troll. Jag har ingen sympati för de människor som via r...

Av Vivi - 18 juni 2016 16:03


.. SER JAG UT NÄR JAG FÖRSÖKER GÖRA SIT-UPs.....

Lite mer om MissVivi


Kontakt:
missvivi@hotmail.se

Veckans tips

Bloggträff 7 Maj i Skåne !!

   

FACEBOOK

Instagram

30 besvarade frågor

Kategorier

Hitta i bloggen

Bloggisar

Roligheter

Bloggar jag läser

Något jag brinner för...

Stöd frisk och Fri, föreningen mot ätstörningar

SMS

Sms:a FRISK50 eller FRISK100 till 729 80 så skänker du 50 eller 100 kr.

 

Här har jag varit

För ett år sedan.....

Arkiv

Hitta recept

Matbloggstoppen

Köp en recension

Köp en recension på min blogg på blogvertiser.se

Ragga besökare

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se