MissVivis synvinklar

Direktlänk till inlägg 4 augusti 2015

Bloggträffen

Av Vivi - 4 augusti 2015 12:30

Vi började med att checka in på Quality Hotel Grand i Kristianstad, ett väldigt centralt och trevligt hotell.

Inredningen var kanske lite äldre och i vissa fall lite sliten, men det var helt och rent.

Det tycker jag gör den stora skillnaden, jag har inga problem med slitage om det är rent och snyggt och det var det här. De hade dessutom väldigt bra service och vi blev trevligt mottagna, så tummen upp !!


Fick dubbelrum av missatag, men de ordnade så jag bara betalade vad som var sagt från början

utan att behöva byta rum ens, det gillades!

 


Sedan åkte vi hem till Johanna och började med en mysig fika, där jag bland annat hade bakat en cheesecake. Den blev inte alls som jag ville, men jag hann inte göra om den och den smakade i alla fall gott.

Senare på kvällen fick vi även en FANTASTISKT god buffé från La Cucina.

 


Sponsrad dricka är man inte bortskämd med. Helt okej, men har lite svårt för "noll kalorier" grejjer med sötningsmedel, men gillar deras kolsyrade vatten då de inte har så mycket kolsyra.

 


Det blev en massa prat med en massa trevliga människor. Goodiebags, tävlingar i all ära, men det är ju dessa underbara människor som gör att man fortsätter åka på dessa bloggträffar.

Tyckte det var lite extra mysigt att vi inte var så många utan faktiskt hade tid till att lyssna på delar av varandras livshistorier och det blev faktiskt inte så uppdelat som det kan bli på större träffar.

Här har ni gästlisan på alla som var där, alla är värda ett besök kan jag lova.

Det är blivande brudar, kamp för normala liv trots sjukdom och dödsfall, blandning av skratt och gråt, humor och vardag! Tack till alla för en fantastisk kväll!


        


Får erkänna att det var några möten jag sett fram lite extra mot.

Naturligtvis söta Johanna själv då vi brukar försöka träffas 

och äntligen fick jag träffa hennes lille goding Hugo. Sötunge, vad go han var.

Hoppas vi ses snart igen vännen och tack för en superkväll!

Sedan var det fina Sara, vi har haft kontakt via bloggarna i flera år

och nu fick vi chans att prata lite mer på riktigt, hoppas verkligen vi kan få till en träff igen snart.


Något denna träff också hade var en aktivitet, Sara lärde oss bokvikning!

Passade för en bokmal som mig, det var riktigt kul.

Nu vet jag vad jag ska göra med de få trista böcker jag kommer över, hi hi !

 

 
ANNONS
 
Life of Johanna

Life of Johanna

4 augusti 2015 20:52

Tack själv för en riktigt trevlig eftermiddag och kväll! Hoppas med vi ses snart igen!

http://lifeofjohanna.se

 
Margita

Margita

8 augusti 2015 21:15

Roligt att läsa om bloggträffen. Hoppas jag nån gång kommer iväg på nåt liknande.

http://sengas.bloggplatsen.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Vivi - 17 augusti 2016 09:07

Det är något speciellt med de där första.... Första tårtbiten Första steget Första resan ..... Första karusellen !!                    Det kommer inte bli det sista .... speciellt det lilla parisehjulet Emil älskade ...

Av Vivi - 13 augusti 2016 10:15


Jag har gått upp något kilo och det är nog för att mitt hjärta blivit så tungt så tungt. Jag tror mammahjärtan ofta väger tyngre än andras..... (och vissa pappan-hjärtna med så klart). Det är en massa spännande på gång i våra liv nu och mycket av d...

Av Vivi - 9 augusti 2016 09:56


Semester.... ahhhh ljuvliga semester.... typ! Okej jag får faktiskt vara liiite bitter att hösten började samtidigt som min semester och för att det faktiskt är lite svårt att slappna av när man förbereder för flytt. Dessutom så fick vi ställa in...

Av Vivi - 17 juli 2016 12:00


Jag läste just en fantastiskt sorglig krönika av Staffan Landin (läs den gärna här). Den handlar om flyktingfrågan och framförallt om det orimliga hat den frågan väcker och troll .... jävla troll. Jag har ingen sympati för de människor som via r...

Av Vivi - 18 juni 2016 16:03


.. SER JAG UT NÄR JAG FÖRSÖKER GÖRA SIT-UPs.....

Lite mer om MissVivi


Kontakt:
missvivi@hotmail.se

Veckans tips

Bloggträff 7 Maj i Skåne !!

   

FACEBOOK

Instagram

30 besvarade frågor

Kategorier

Hitta i bloggen

Bloggisar

Roligheter

Bloggar jag läser

Något jag brinner för...

Stöd frisk och Fri, föreningen mot ätstörningar

SMS

Sms:a FRISK50 eller FRISK100 till 729 80 så skänker du 50 eller 100 kr.

 

Här har jag varit

För ett år sedan.....

Arkiv

Hitta recept

Matbloggstoppen

Köp en recension

Köp en recension på min blogg på blogvertiser.se

Ragga besökare

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se