MissVivis synvinklar

Direktlänk till inlägg 26 juli 2015

Har inte glömt er...

Av Vivi - 26 juli 2015 08:30

....Jag jobbar bara galet mycket just nu ....


Idag fika med fina tjejjorna efter jobbet

och nästa vecka har jag min enda semestervecka!

Tjoho !!!


  
ANNONS
 
natalia

natalia

26 juli 2015 17:38

Har äntligen avslutat tävlingen, kika in o se om det var du som vann!
Ber om ursäkt för att de tagit sån tid att avsluta den.

Roligt att du var med, hoppas du är med nästa gång med :D<3

http://nouw.com/nataliatrojan

 
Skogsraah

Skogsraah

26 juli 2015 17:40

Så fin bild :)

http://skogsraah.se

 
Sara

Sara

27 juli 2015 10:51

Hoppas att du får en underbar semestervecka. Tänkte höra när vi ska ses i Markaryd på lördag?
Kram

http://ensarasblogg.wordpress.com

 
Eivor

Eivor

27 juli 2015 12:51

Hej
Då får vi hoppas den veckan blir en fin vecka, vet inte hur du haft i sommar, här var den 3 dagar sedan kom höstn och verkar vilja stanna.
Har varit borta härifrån mestadels, ledsnade och prioriterade annat. Just när jag ska börja lite smått igen går datorn sönder.

Men nog om elände.

Ha det så bra

Kram

http://www.ullsag.bloggo.nu

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Vivi - 17 augusti 2016 09:07

Det är något speciellt med de där första.... Första tårtbiten Första steget Första resan ..... Första karusellen !!                    Det kommer inte bli det sista .... speciellt det lilla parisehjulet Emil älskade ...

Av Vivi - 13 augusti 2016 10:15


Jag har gått upp något kilo och det är nog för att mitt hjärta blivit så tungt så tungt. Jag tror mammahjärtan ofta väger tyngre än andras..... (och vissa pappan-hjärtna med så klart). Det är en massa spännande på gång i våra liv nu och mycket av d...

Av Vivi - 9 augusti 2016 09:56


Semester.... ahhhh ljuvliga semester.... typ! Okej jag får faktiskt vara liiite bitter att hösten började samtidigt som min semester och för att det faktiskt är lite svårt att slappna av när man förbereder för flytt. Dessutom så fick vi ställa in...

Av Vivi - 17 juli 2016 12:00


Jag läste just en fantastiskt sorglig krönika av Staffan Landin (läs den gärna här). Den handlar om flyktingfrågan och framförallt om det orimliga hat den frågan väcker och troll .... jävla troll. Jag har ingen sympati för de människor som via r...

Av Vivi - 18 juni 2016 16:03


.. SER JAG UT NÄR JAG FÖRSÖKER GÖRA SIT-UPs.....

Lite mer om MissVivi


Kontakt:
missvivi@hotmail.se

Veckans tips

Bloggträff 7 Maj i Skåne !!

   

FACEBOOK

Instagram

30 besvarade frågor

Kategorier

Hitta i bloggen

Bloggisar

Roligheter

Bloggar jag läser

Något jag brinner för...

Stöd frisk och Fri, föreningen mot ätstörningar

SMS

Sms:a FRISK50 eller FRISK100 till 729 80 så skänker du 50 eller 100 kr.

 

Här har jag varit

För ett år sedan.....

Arkiv

Hitta recept

Matbloggstoppen

Köp en recension

Köp en recension på min blogg på blogvertiser.se

Ragga besökare

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se