MissVivis synvinklar

Direktlänk till inlägg 12 juli 2015

Tjejkväll och bröllopsmiddag

Av Vivi - 12 juli 2015 16:45

Veckan har ju bjudit på inte mindre än två olika utekvällar,

lyx för en småbarnsmamma!!


Först en helt underbar utekväll med två av tjejjorna, middag & (alkoholfria) drinkar på Oleary´s ! 

              


Sedan var tanken att vi skulle ut och äta fint på vår bröllopsdag,

men båda maken och jag var rätt sega....

Så det blidde Oleary´s då med faktiskt. Vi åt tidigt, köpte lite godis och stack hem

och kollade på film och myste hela kvällen. En väldigt bra bröllopsdag!


   

 
ANNONS
 
trollet

trollet

12 juli 2015 17:02

Ha ha, låter som en toppenkväll!! =)

http://lchftrollet.blogg.se

 
natalia

natalia

13 juli 2015 16:39

Gud vad roligt, det är du verkligen värd <3

http://nouw.com/nataliatrojan

 
Annie

Annie

14 juli 2015 14:39

Vad roligt med lite festligheter! ;)
Jag var på möhippa igår för mina fina vän, det var så kul!
Och på lördag är det bröllop ;)

Låter som en toppen mysig bröllopsdag<3

Sv: Tycker lika! Ok om man frågar först och länkar men inte annars!
Extremt dåligt annars :(

Kram!

http://www.lifebyannie.bloggplatsen.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Vivi - 17 augusti 2016 09:07

Det är något speciellt med de där första.... Första tårtbiten Första steget Första resan ..... Första karusellen !!                    Det kommer inte bli det sista .... speciellt det lilla parisehjulet Emil älskade ...

Av Vivi - 13 augusti 2016 10:15


Jag har gått upp något kilo och det är nog för att mitt hjärta blivit så tungt så tungt. Jag tror mammahjärtan ofta väger tyngre än andras..... (och vissa pappan-hjärtna med så klart). Det är en massa spännande på gång i våra liv nu och mycket av d...

Av Vivi - 9 augusti 2016 09:56


Semester.... ahhhh ljuvliga semester.... typ! Okej jag får faktiskt vara liiite bitter att hösten började samtidigt som min semester och för att det faktiskt är lite svårt att slappna av när man förbereder för flytt. Dessutom så fick vi ställa in...

Av Vivi - 17 juli 2016 12:00


Jag läste just en fantastiskt sorglig krönika av Staffan Landin (läs den gärna här). Den handlar om flyktingfrågan och framförallt om det orimliga hat den frågan väcker och troll .... jävla troll. Jag har ingen sympati för de människor som via r...

Av Vivi - 18 juni 2016 16:03


.. SER JAG UT NÄR JAG FÖRSÖKER GÖRA SIT-UPs.....

Lite mer om MissVivi


Kontakt:
missvivi@hotmail.se

Veckans tips

Bloggträff 7 Maj i Skåne !!

   

FACEBOOK

Instagram

30 besvarade frågor

Kategorier

Hitta i bloggen

Bloggisar

Roligheter

Bloggar jag läser

Något jag brinner för...

Stöd frisk och Fri, föreningen mot ätstörningar

SMS

Sms:a FRISK50 eller FRISK100 till 729 80 så skänker du 50 eller 100 kr.

 

Här har jag varit

För ett år sedan.....

Arkiv

Hitta recept

Matbloggstoppen

Köp en recension

Köp en recension på min blogg på blogvertiser.se

Ragga besökare

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se