MissVivis synvinklar

Direktlänk till inlägg 29 juni 2015

Phu....

Av Vivi - 29 juni 2015 20:19

Det har varit en tuff vecka.

Förra veckan jobbade jag i princip 7 dagar och nästan 60 timmar. Jobbade mina första ensamma nattpass nu i helgen och det gick bra. Inte så segt som jag trodde ändå och jag hade gott sällskap av Herr Cola, Fru Choklad och

Hen Riskakor.

   

Denna veckan blir lugnare, jobbar tis-tors... om inte någon blir sjuk. Jag hoppas jag får en lugn vecka denna vecka för jag hade behövt det. Det har varit lite intensivt att gå från arbetslös till att jobba så mycket med så kort upplärnings tid. MEN.... det är så rolgit och jag har så himla goa arbetskamrater!!!


Idag har jag & Emil dessutom fått vara sociala med goa Sofie & hennes lille N. Grabbarna har busat en massa även om de är lite avvaktande mot varandra ibland.

På fredag har vi kanske turen att äntligen få umgås lite i tjejgänget, håller tummarna för det!

Helgen ligger ganska oplanerad, men de säger ju att det ska bli fint väder. Massa mys med min lilla familj ska det bli oavsett väder. 


Trött med glad tjej !!

 

 
ANNONS
 
Annie

Annie

30 juni 2015 19:44

Vad kul att höra att du trivs så bra på jobbet & har goa arbetskamrater! :) härligt :)

Bålen i inlägget ovanför lät god ;) Dricker ju ingen alkohol nu, men kanske nån dag .. ;)

Sv: Kul att höra :)

Ha en fin kväll*

Kramar

http://www.lifebyannie.bloggplatsen.se

 
chris

chris

1 juli 2015 13:37

Oj vad du jobbar, men du verkar trivas ialf :) Vila när du kan!

http://chriisss.blogg.se

 
Patricia

Patricia

3 juli 2015 12:02

Bloggen fortsätter att ligga på is för mig. Hinner inte riktigt med. Kikar in här och lämnar en liten sommarkram. Lovar att skriva mer till dig sedan när det är lite lugn i min kropp igen.

KRAM

http://patriciac.blogg.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Vivi - 17 augusti 2016 09:07

Det är något speciellt med de där första.... Första tårtbiten Första steget Första resan ..... Första karusellen !!                    Det kommer inte bli det sista .... speciellt det lilla parisehjulet Emil älskade ...

Av Vivi - 13 augusti 2016 10:15


Jag har gått upp något kilo och det är nog för att mitt hjärta blivit så tungt så tungt. Jag tror mammahjärtan ofta väger tyngre än andras..... (och vissa pappan-hjärtna med så klart). Det är en massa spännande på gång i våra liv nu och mycket av d...

Av Vivi - 9 augusti 2016 09:56


Semester.... ahhhh ljuvliga semester.... typ! Okej jag får faktiskt vara liiite bitter att hösten började samtidigt som min semester och för att det faktiskt är lite svårt att slappna av när man förbereder för flytt. Dessutom så fick vi ställa in...

Av Vivi - 17 juli 2016 12:00


Jag läste just en fantastiskt sorglig krönika av Staffan Landin (läs den gärna här). Den handlar om flyktingfrågan och framförallt om det orimliga hat den frågan väcker och troll .... jävla troll. Jag har ingen sympati för de människor som via r...

Av Vivi - 18 juni 2016 16:03


.. SER JAG UT NÄR JAG FÖRSÖKER GÖRA SIT-UPs.....

Lite mer om MissVivi


Kontakt:
missvivi@hotmail.se

Veckans tips

Bloggträff 7 Maj i Skåne !!

   

FACEBOOK

Instagram

30 besvarade frågor

Kategorier

Hitta i bloggen

Bloggisar

Roligheter

Bloggar jag läser

Något jag brinner för...

Stöd frisk och Fri, föreningen mot ätstörningar

SMS

Sms:a FRISK50 eller FRISK100 till 729 80 så skänker du 50 eller 100 kr.

 

Här har jag varit

För ett år sedan.....

Arkiv

Hitta recept

Matbloggstoppen

Köp en recension

Köp en recension på min blogg på blogvertiser.se

Ragga besökare

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se