MissVivis synvinklar

Direktlänk till inlägg 24 juni 2015

Lista... om du bara fick .... för resten av ditt liv

Av Vivi - 24 juni 2015 17:00

Dags för en liten lista igen, tycker ni inte ?

Som vanligt är det okej att kopiera den om ni länkar hit.


Denna gång blir det en svår lista...

Om du bara fick äta/läsa/lyssna/se på en sak i resten av ditt liv, vad skulle det vara...


Maträtt:

Sushi

 


Godis:

Ahhhhrg.... så otroligt jämnt mellan lakrits och choklad,

men choklad vinner med en hårsmån

 


Kall Dryck:

Vatten


Varm dryck:

Kaffe


Bok/Läsa:

Ohhhh vad svårt, säger en bokserie och det blir Harry Potter.


Artist:

Svårt svårt ... Någon som gjort sjukt mycket låtar som håller...

Hmmmm ... Carrie Underwood kanske ? 


Film:

Det levande slottet tror jag ....


Serie:

Vänner 


Bakelse:

Semla

 


Tårta:

Devil choklate cake

 


Frukt:

Vattenmelon


Djur:

Katt

 


Semester/resmål:

Mexico

 


Det fick nog vara allt på denna listan...

För denna gång.

...eller har ni något att lägga till ?

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Vivi - 17 augusti 2016 09:07

Det är något speciellt med de där första.... Första tårtbiten Första steget Första resan ..... Första karusellen !!                    Det kommer inte bli det sista .... speciellt det lilla parisehjulet Emil älskade ...

Av Vivi - 13 augusti 2016 10:15


Jag har gått upp något kilo och det är nog för att mitt hjärta blivit så tungt så tungt. Jag tror mammahjärtan ofta väger tyngre än andras..... (och vissa pappan-hjärtna med så klart). Det är en massa spännande på gång i våra liv nu och mycket av d...

Av Vivi - 9 augusti 2016 09:56


Semester.... ahhhh ljuvliga semester.... typ! Okej jag får faktiskt vara liiite bitter att hösten började samtidigt som min semester och för att det faktiskt är lite svårt att slappna av när man förbereder för flytt. Dessutom så fick vi ställa in...

Av Vivi - 17 juli 2016 12:00


Jag läste just en fantastiskt sorglig krönika av Staffan Landin (läs den gärna här). Den handlar om flyktingfrågan och framförallt om det orimliga hat den frågan väcker och troll .... jävla troll. Jag har ingen sympati för de människor som via r...

Av Vivi - 18 juni 2016 16:03


.. SER JAG UT NÄR JAG FÖRSÖKER GÖRA SIT-UPs.....

Lite mer om MissVivi


Kontakt:
missvivi@hotmail.se

Veckans tips

Bloggträff 7 Maj i Skåne !!

   

FACEBOOK

Instagram

30 besvarade frågor

Kategorier

Hitta i bloggen

Bloggisar

Roligheter

Bloggar jag läser

Något jag brinner för...

Stöd frisk och Fri, föreningen mot ätstörningar

SMS

Sms:a FRISK50 eller FRISK100 till 729 80 så skänker du 50 eller 100 kr.

 

Här har jag varit

För ett år sedan.....

Arkiv

Hitta recept

Matbloggstoppen

Köp en recension

Köp en recension på min blogg på blogvertiser.se

Ragga besökare

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se