MissVivis synvinklar

Direktlänk till inlägg 23 juni 2015

Ett smultron ställe

Av Vivi - 23 juni 2015 19:45

Jag gillar att tipsa om små smultronställen och vi har precis hittat ett nytt.

I lilla Laholm som ligger på västkusten, inte allt för långt från sommarpärlan Halmstad, så har de en FANTASTISK park! Den blev faktiskt årest stadspark 2013 och jag förstår varför.

Den är otroligt vackert anlagd med massa vackra blommor och olika sorters natur, de har dessutom ett litet café och två lekparker. Jag blev alldeles betagen och Emil älskade både lekparker och att springa omkring i omgivningarna.


När vi ändå är inne på Laholm, om ni ändå är i krokarna tycker jag ett besök på Caféet Cecilia mitt i laholm bör göras, om inte för att de har världens trevligaste personal.

Man kan även åka båt på lagan, något jag gärna vill göra i framtiden och gillar du skaldjur, då ska du besöka rökerier nere vid lagan som har en MASSA gott.


Blev lite fina foton faktiskt....

           


 
ANNONS
 
Margita

Margita

26 juni 2015 10:32

Det är en helt underbar liten park! Jag tror inte jag bloggade om den förra året...har massor av bilder därifrån.
Tyvärr såg vi inte själva Laholm. Det verkade också vara en liten idyll?

http://sengas.bloggplatsen.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Vivi - 17 augusti 2016 09:07

Det är något speciellt med de där första.... Första tårtbiten Första steget Första resan ..... Första karusellen !!                    Det kommer inte bli det sista .... speciellt det lilla parisehjulet Emil älskade ...

Av Vivi - 13 augusti 2016 10:15


Jag har gått upp något kilo och det är nog för att mitt hjärta blivit så tungt så tungt. Jag tror mammahjärtan ofta väger tyngre än andras..... (och vissa pappan-hjärtna med så klart). Det är en massa spännande på gång i våra liv nu och mycket av d...

Av Vivi - 9 augusti 2016 09:56


Semester.... ahhhh ljuvliga semester.... typ! Okej jag får faktiskt vara liiite bitter att hösten började samtidigt som min semester och för att det faktiskt är lite svårt att slappna av när man förbereder för flytt. Dessutom så fick vi ställa in...

Av Vivi - 17 juli 2016 12:00


Jag läste just en fantastiskt sorglig krönika av Staffan Landin (läs den gärna här). Den handlar om flyktingfrågan och framförallt om det orimliga hat den frågan väcker och troll .... jävla troll. Jag har ingen sympati för de människor som via r...

Av Vivi - 18 juni 2016 16:03


.. SER JAG UT NÄR JAG FÖRSÖKER GÖRA SIT-UPs.....

Lite mer om MissVivi


Kontakt:
missvivi@hotmail.se

Veckans tips

Bloggträff 7 Maj i Skåne !!

   

FACEBOOK

Instagram

30 besvarade frågor

Kategorier

Hitta i bloggen

Bloggisar

Roligheter

Bloggar jag läser

Något jag brinner för...

Stöd frisk och Fri, föreningen mot ätstörningar

SMS

Sms:a FRISK50 eller FRISK100 till 729 80 så skänker du 50 eller 100 kr.

 

Här har jag varit

För ett år sedan.....

Arkiv

Hitta recept

Matbloggstoppen

Köp en recension

Köp en recension på min blogg på blogvertiser.se

Ragga besökare

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se