MissVivis synvinklar

Direktlänk till inlägg 14 juni 2015

Film-tips och anti-tips

Av Vivi - 14 juni 2015 14:30

Det var alldeles för länge seda jag tipsade om filmer, men det var ett tag sedan vi såg något riktigt sevärt. Senaste veckan har jag dock sett en film som var fantastiskt bra, en bra och en som slutade fantastiskt dåligt .....


Unbroken


Angelina är inte bara en bra skådespelerska, hon kan göra film också!

Detta var en film jag verkligen tyckte om, den engagerade mig från första scenen.

Det är en krigsfilm, men en annorlunda sådan. Baserad på en sann historia.

Inspirerande och gripande, fyra starka tassar av fem !!


FURY


Denna var helt klart maken val och jag trodde det bara skulle vara en blodig krigsfilm,

men den var lite mer än så faktiskt.

Ja den var rå och blodig, men jag gillade ändå hur denna film skildrar krigets fula sidor.

Det är ngt man inte alltid ser, ser hru männsikro förändras och tänker när de lever under dessa förhållanden.

Tre väldigt starka tassar av fem ....typ 3½ !


Kingsman


Denna filmen började helt okej.

Tänkte den kunde bli en sådan där bra och lättsmält underhållande spionfilm.

Inget stort, men helt okej.

Jag hade fel.... Efter lite mer än halva filmen när sista etappen skulle avgöras spårar den ur TOTALT!

Blev så besviken över de lösningar de valde i slutet, riktigt USELT !!

En tass av Fem, totalt slöseri med pengar och tid !!


 
ANNONS
 
Emm

Emm

14 juni 2015 20:44

Massa filmer som jag bara måste se! :)

http://www.emelisian.bloggplatsen.se

 
Annie

Annie

14 juni 2015 21:11

Tack för tipsen! ;) Har inte sett nån av dem.

Sv: Har haft en riktigt mysig helg :)
Visst värken har varit där men har haft mindre värk iaf, verkligen guld värt! Så mysigt med en weekend med<3 :)

Tack fina du<3

Kramar!

http://www.lifebyannie.bloggplatsen.se

 
Chris

Chris

15 juni 2015 00:53

tror jag skulle gilla den första filmen.

http://chriisss.blogg.se

 
trollet

trollet

15 juni 2015 11:09

Ha ha, man måste ju springa på en mindre bra då och då oxå=)) Hoppas sommaren börjat bra!!

http://lchftrollet.blogg.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Vivi - 17 augusti 2016 09:07

Det är något speciellt med de där första.... Första tårtbiten Första steget Första resan ..... Första karusellen !!                    Det kommer inte bli det sista .... speciellt det lilla parisehjulet Emil älskade ...

Av Vivi - 13 augusti 2016 10:15


Jag har gått upp något kilo och det är nog för att mitt hjärta blivit så tungt så tungt. Jag tror mammahjärtan ofta väger tyngre än andras..... (och vissa pappan-hjärtna med så klart). Det är en massa spännande på gång i våra liv nu och mycket av d...

Av Vivi - 9 augusti 2016 09:56


Semester.... ahhhh ljuvliga semester.... typ! Okej jag får faktiskt vara liiite bitter att hösten började samtidigt som min semester och för att det faktiskt är lite svårt att slappna av när man förbereder för flytt. Dessutom så fick vi ställa in...

Av Vivi - 17 juli 2016 12:00


Jag läste just en fantastiskt sorglig krönika av Staffan Landin (läs den gärna här). Den handlar om flyktingfrågan och framförallt om det orimliga hat den frågan väcker och troll .... jävla troll. Jag har ingen sympati för de människor som via r...

Av Vivi - 18 juni 2016 16:03


.. SER JAG UT NÄR JAG FÖRSÖKER GÖRA SIT-UPs.....

Lite mer om MissVivi


Kontakt:
missvivi@hotmail.se

Veckans tips

Bloggträff 7 Maj i Skåne !!

   

FACEBOOK

Instagram

30 besvarade frågor

Kategorier

Hitta i bloggen

Bloggisar

Roligheter

Bloggar jag läser

Något jag brinner för...

Stöd frisk och Fri, föreningen mot ätstörningar

SMS

Sms:a FRISK50 eller FRISK100 till 729 80 så skänker du 50 eller 100 kr.

 

Här har jag varit

För ett år sedan.....

Arkiv

Hitta recept

Matbloggstoppen

Köp en recension

Köp en recension på min blogg på blogvertiser.se

Ragga besökare

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se