MissVivis synvinklar

Direktlänk till inlägg 10 juni 2015

Bamba-påse ... WOW!

Av Vivi - 10 juni 2015 14:00

Jag hade sådan otrolig tur härom dagen att jag vann en påse från Bamba.se , hade ingen aning om vad den var fylld med , bara att den var värd X-antal kronor. Detta brukar jag dock ta med en nypa salt, då det inte alltid är jättebra saker bara för att värdet är högt.

Jag var dock glad över vinsten och ÄNNU gladare då jag öppnade påsen och såg innehållet. Det fanns otroligt mycket fina saker, en massa kul som Emil kan använda både nu och senare.

Jag är verkligen supernöjd och ska hålla ögonen på denna butiken för att se om de kommer ha fler tävlingar eller samarbeten med bloggare. De har ju dessutom ett bra utbud när köplusten faller på ...

  

Hoppas jag snart kan få råd med en ny telefon som tar bättre foton ....

   


 
ANNONS
 
Madde

Madde

11 juni 2015 08:40

Grattis!Jättesöta grejer!

http://www.madelein.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Vivi - 17 augusti 2016 09:07

Det är något speciellt med de där första.... Första tårtbiten Första steget Första resan ..... Första karusellen !!                    Det kommer inte bli det sista .... speciellt det lilla parisehjulet Emil älskade ...

Av Vivi - 13 augusti 2016 10:15


Jag har gått upp något kilo och det är nog för att mitt hjärta blivit så tungt så tungt. Jag tror mammahjärtan ofta väger tyngre än andras..... (och vissa pappan-hjärtna med så klart). Det är en massa spännande på gång i våra liv nu och mycket av d...

Av Vivi - 9 augusti 2016 09:56


Semester.... ahhhh ljuvliga semester.... typ! Okej jag får faktiskt vara liiite bitter att hösten började samtidigt som min semester och för att det faktiskt är lite svårt att slappna av när man förbereder för flytt. Dessutom så fick vi ställa in...

Av Vivi - 17 juli 2016 12:00


Jag läste just en fantastiskt sorglig krönika av Staffan Landin (läs den gärna här). Den handlar om flyktingfrågan och framförallt om det orimliga hat den frågan väcker och troll .... jävla troll. Jag har ingen sympati för de människor som via r...

Av Vivi - 18 juni 2016 16:03


.. SER JAG UT NÄR JAG FÖRSÖKER GÖRA SIT-UPs.....

Lite mer om MissVivi


Kontakt:
missvivi@hotmail.se

Veckans tips

Bloggträff 7 Maj i Skåne !!

   

FACEBOOK

Instagram

30 besvarade frågor

Kategorier

Hitta i bloggen

Bloggisar

Roligheter

Bloggar jag läser

Något jag brinner för...

Stöd frisk och Fri, föreningen mot ätstörningar

SMS

Sms:a FRISK50 eller FRISK100 till 729 80 så skänker du 50 eller 100 kr.

 

Här har jag varit

För ett år sedan.....

Arkiv

Hitta recept

Matbloggstoppen

Köp en recension

Köp en recension på min blogg på blogvertiser.se

Ragga besökare

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se