MissVivis synvinklar

Direktlänk till inlägg 3 juni 2015

Man ska aldrig ropa hej.....

Av Vivi - 3 juni 2015 19:25

Vad f-n....

Förlåt, varning för gnäll ...sluta läsa ... scrolla ned till den roliga strippen!


För er som orkar...

Allt med jobbet känns superbra, men det är ju så när man vågar hoppas på bättre tider. När man börjar hoppas allt sjukdomar, ekonomi och annat kanske ger sig,

då händer naturligtvis något för att knuffa ned dig igen.

Emil sover väldigt dåligt, jag hoppas på tänder, men blir det inte bättre får vi ju ringa läkaren igen. Det är inte superkul att åka till helt nytt jobb med bara 4h sömn i kroppen, men som tur är det ju så roligt.

Så hade det bara varit det ... men nu har våran pälskling Angelique fått en svullen tand, förmodligen FORL som sin mamma. En smärtsam sjukdom för både katt och plånbok då den inte täcks av försäkringen.


Hade tänkt ringa och beställa tid i veckan (hon äter och dricker så det äe inte super super akut) men jag får ringa in akut i morgon bitti eller åka till Helsingborgsjukhus inatt då Angelique förutom tanden haltar... något hände nu ikväll och hon stödjer inte på tassen.


Helt ärligt .... vet inte hur mycket till jag orkar.


...så här kommer ngt som kan få er att le

   
 
ANNONS
 
Fia

Fia

4 juni 2015 16:28

Uschamej, det var inte roligt att höra... Hoppas att det ordnar sig - både med Emils sömn och Angeliques tand och tass. :( Skönt att höra att det nya jobbet verkar roligt åtminstone - en ljuspunkt i det jobbiga. Massa kramar <3

http://emeraldcityreflections.blogspot.com

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Vivi - 17 augusti 2016 09:07

Det är något speciellt med de där första.... Första tårtbiten Första steget Första resan ..... Första karusellen !!                    Det kommer inte bli det sista .... speciellt det lilla parisehjulet Emil älskade ...

Av Vivi - 13 augusti 2016 10:15


Jag har gått upp något kilo och det är nog för att mitt hjärta blivit så tungt så tungt. Jag tror mammahjärtan ofta väger tyngre än andras..... (och vissa pappan-hjärtna med så klart). Det är en massa spännande på gång i våra liv nu och mycket av d...

Av Vivi - 9 augusti 2016 09:56


Semester.... ahhhh ljuvliga semester.... typ! Okej jag får faktiskt vara liiite bitter att hösten började samtidigt som min semester och för att det faktiskt är lite svårt att slappna av när man förbereder för flytt. Dessutom så fick vi ställa in...

Av Vivi - 17 juli 2016 12:00


Jag läste just en fantastiskt sorglig krönika av Staffan Landin (läs den gärna här). Den handlar om flyktingfrågan och framförallt om det orimliga hat den frågan väcker och troll .... jävla troll. Jag har ingen sympati för de människor som via r...

Av Vivi - 18 juni 2016 16:03


.. SER JAG UT NÄR JAG FÖRSÖKER GÖRA SIT-UPs.....

Lite mer om MissVivi


Kontakt:
missvivi@hotmail.se

Veckans tips

Bloggträff 7 Maj i Skåne !!

   

FACEBOOK

Instagram

30 besvarade frågor

Kategorier

Hitta i bloggen

Bloggisar

Roligheter

Bloggar jag läser

Något jag brinner för...

Stöd frisk och Fri, föreningen mot ätstörningar

SMS

Sms:a FRISK50 eller FRISK100 till 729 80 så skänker du 50 eller 100 kr.

 

Här har jag varit

För ett år sedan.....

Arkiv

Hitta recept

Matbloggstoppen

Köp en recension

Köp en recension på min blogg på blogvertiser.se

Ragga besökare

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se