MissVivis synvinklar

Direktlänk till inlägg 25 maj 2015

Min röstning av ESC

Av Vivi - 25 maj 2015 20:14


Först grattis till Måns till en välförtjänt seger,

det går bra för sverige i ESC nu...

Själv såg jag alla bidrag och sedan släpade jag mig i säng.

Jag är löjligt trött numera.


Röstade dock på alla bidrag på mitt eget lilla sätt via instagram...

             


Tyckte jag minsann var lite fyndig ....

*gäsp*

Nej ev. ett vettigt inlägg i morgon...

Denna jävla sjukstuga tar kål på mig!


 
ANNONS
 
Veiken

Veiken

25 maj 2015 21:06

Måns är värd alla poäng han fick. Det är nog nästan världsklass på det han gjorde.
Usch för sjukstuga. Hoppas att det är bättre nu!
Kramar

http://www.veiken.se

 
natalia

natalia

25 maj 2015 22:14

Kul att se vad du tyckte om låtarna :D

http://nouw.com/nataliatrojan

 
Sofia

Sofia

26 maj 2015 09:10

Ja jag får nog lägga upp en bild, får se om dom sitter på då :D Ja gillar inte mig själv alls i glasögon, även om andra säger att man passar i dom :) Tycker ja ser så mkt äldre ut, tycker du så med dina med? Längtar efter solglasögonen :D

Bra val med örhängena, jag har 1an själv :D

Kramisar

http://bian.bloggplatsen.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Vivi - 17 augusti 2016 09:07

Det är något speciellt med de där första.... Första tårtbiten Första steget Första resan ..... Första karusellen !!                    Det kommer inte bli det sista .... speciellt det lilla parisehjulet Emil älskade ...

Av Vivi - 13 augusti 2016 10:15


Jag har gått upp något kilo och det är nog för att mitt hjärta blivit så tungt så tungt. Jag tror mammahjärtan ofta väger tyngre än andras..... (och vissa pappan-hjärtna med så klart). Det är en massa spännande på gång i våra liv nu och mycket av d...

Av Vivi - 9 augusti 2016 09:56


Semester.... ahhhh ljuvliga semester.... typ! Okej jag får faktiskt vara liiite bitter att hösten började samtidigt som min semester och för att det faktiskt är lite svårt att slappna av när man förbereder för flytt. Dessutom så fick vi ställa in...

Av Vivi - 17 juli 2016 12:00


Jag läste just en fantastiskt sorglig krönika av Staffan Landin (läs den gärna här). Den handlar om flyktingfrågan och framförallt om det orimliga hat den frågan väcker och troll .... jävla troll. Jag har ingen sympati för de människor som via r...

Av Vivi - 18 juni 2016 16:03


.. SER JAG UT NÄR JAG FÖRSÖKER GÖRA SIT-UPs.....

Lite mer om MissVivi


Kontakt:
missvivi@hotmail.se

Veckans tips

Bloggträff 7 Maj i Skåne !!

   

FACEBOOK

Instagram

30 besvarade frågor

Kategorier

Hitta i bloggen

Bloggisar

Roligheter

Bloggar jag läser

Något jag brinner för...

Stöd frisk och Fri, föreningen mot ätstörningar

SMS

Sms:a FRISK50 eller FRISK100 till 729 80 så skänker du 50 eller 100 kr.

 

Här har jag varit

För ett år sedan.....

Arkiv

Hitta recept

Matbloggstoppen

Köp en recension

Köp en recension på min blogg på blogvertiser.se

Ragga besökare

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se