MissVivis synvinklar

Direktlänk till inlägg 6 maj 2015

Lite rabatt till er <3

Av Vivi - 6 maj 2015 13:14

  

Ni som följer min instagram (Missvivi81)

har kanske redan sett detta fina armband och den coola nyckelringen,

men för er som inte sett det innan .... tada !

Visst är det snyggt??


Det händer ibland att vi fått armband i en goodiebag,

men detta är faktiskt det snyggaste jag fått, älskar det !! 

Det var söta Angelica som ordnade detta åt oss

och det kommer från Unique design.


Om ni gillar det lika mycket som jag så kolla in sidan, hon har MASSA fint

och vet ni .... beställer ni denna veckan, innan 11/5 ,

så får ni 15% rabatt om ni skriver koden : VRÅLÅKET


Jag funderar på att köpa ett till faktiskt eller ett halsband kanske ....


 
ANNONS
 
natalia

natalia

6 maj 2015 22:33

Så fint!

http://nouw.com/nataliatrojan

 
Annie

Annie

7 maj 2015 08:16

Fina dem är :)

Sv: Ja det känns verkligen frustrerande, speciellt när träningen hjälper mot värken, så när jag inte kan träna blir det ofta mer värk :( Tack fina<3

Jo det muntliga gick bra, när jag väl stod där framme släppte nog nervositeten :) var mest nervös innan.
Fick bra respons av läraren efteråt så det var kul! :)

Hur är det med dig?

Kramar!

http://www.lifebyannie.bloggplatsen.se

 
Denise

Denise

10 maj 2015 17:34

Riktigt fina! :)

http://flingans.nu

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Vivi - 17 augusti 2016 09:07

Det är något speciellt med de där första.... Första tårtbiten Första steget Första resan ..... Första karusellen !!                    Det kommer inte bli det sista .... speciellt det lilla parisehjulet Emil älskade ...

Av Vivi - 13 augusti 2016 10:15


Jag har gått upp något kilo och det är nog för att mitt hjärta blivit så tungt så tungt. Jag tror mammahjärtan ofta väger tyngre än andras..... (och vissa pappan-hjärtna med så klart). Det är en massa spännande på gång i våra liv nu och mycket av d...

Av Vivi - 9 augusti 2016 09:56


Semester.... ahhhh ljuvliga semester.... typ! Okej jag får faktiskt vara liiite bitter att hösten började samtidigt som min semester och för att det faktiskt är lite svårt att slappna av när man förbereder för flytt. Dessutom så fick vi ställa in...

Av Vivi - 17 juli 2016 12:00


Jag läste just en fantastiskt sorglig krönika av Staffan Landin (läs den gärna här). Den handlar om flyktingfrågan och framförallt om det orimliga hat den frågan väcker och troll .... jävla troll. Jag har ingen sympati för de människor som via r...

Av Vivi - 18 juni 2016 16:03


.. SER JAG UT NÄR JAG FÖRSÖKER GÖRA SIT-UPs.....

Lite mer om MissVivi


Kontakt:
missvivi@hotmail.se

Veckans tips

Bloggträff 7 Maj i Skåne !!

   

FACEBOOK

Instagram

30 besvarade frågor

Kategorier

Hitta i bloggen

Bloggisar

Roligheter

Bloggar jag läser

Något jag brinner för...

Stöd frisk och Fri, föreningen mot ätstörningar

SMS

Sms:a FRISK50 eller FRISK100 till 729 80 så skänker du 50 eller 100 kr.

 

Här har jag varit

För ett år sedan.....

Arkiv

Hitta recept

Matbloggstoppen

Köp en recension

Köp en recension på min blogg på blogvertiser.se

Ragga besökare

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se