MissVivis synvinklar

Direktlänk till inlägg 23 april 2015

Goodies....

Av Vivi - 23 april 2015 18:30

Det där med goodiebags är ju faktiskt alltid lika roligt, det kan inte hjälpas... det är kul att få grejjer!
Denna goodie var fullpackad med smått och gott, framförallt en massa bra rabattkoder!

...för att inte tala om hur snygg själva påsen var!! 


Foto lånat av LM-EVENTS


Tack alla sponsorer!!
Ibis Styles Göteborg CityPOMPdeLUX, Idus Förlag, Tidningskungen,

BeautyNet, LJ Wildheart, By Florin, Naked juice Bar Frölunda Torg,

Back To Basics PT, Mandorla Stil & Spa, PimpimDesigns, Art By Tina,

Lagnöviken Design, Björn Törnblom Accessories,

Jollyroom, Smilodent, Jaijas Design, Lowin Productions,

Bistro Soup´n Bagel, Jewellery By Jenny, Le Pain Francais,

Sportgym Butiken, Roliga Barnsaker, AS Förlag


Sedan var det ju en massa roliga tävlingar, hög vinstchans då vi faktiskt inte var mer än ett 30-tal på eventet. Tror alla gick hem med något fint faktiskt, ytterligare en sak som Linda och dem hade tänkt på. 

Jag höll tummarna lite extra för storvinsterna från Jollyroom naturligtvis...

Beemoo Sport Kombo vagn, 1 Mini Speeders Gåbil, 1 Cloudberry & Castle fåtölj


 


 ...men denna gång hade jag inte turen på min sida för just dessa produkter,

men jag blev jätteglad när jag vann ett presentkort som maken ska få använda hos Björn Törnblom accessories, det kommer nog uppskattas!

Jag brukar ju också nämna mina favoriter i Goodiebagen och denna gång var det detta armband från LJ Wildheart. Alla fick vi olika smycken därifrån och det verkade nästan finnas en tanke bakom då många sa att det hade fått något som passade dem jättebra.


 


Det var faktiskt inte bara Linda & LM events som skämde bort oss....

Mina fina bloggvänner hade också pysslar lite ....

Emma hade virkat otroligt mysiga hjärtan i våra favoritfärger och Angelica kom med en liten goodiebag

som bland annat innehöll bästa Takeaway-muggen jag någonsin haft !

Tusen tusen tack tjejjer !!!

   

 

 
ANNONS
 
Linda-Mamma till Alfred

Linda-Mamma till Alfred

26 april 2015 20:50

Älskar ju PompDeLux!! Hoppas något kommer till användning:)Snälla Vivi mitt i allt så glömde jag att ta kort på dig med Björn Törnblom vinsten (lite mkt i huvudet just då). Kan du göra det tror du och maila mig den bilden;)
Läste oxå om hunden, vad skönt att det löste sig!!

http://hummingbird.blogg.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Vivi - 17 augusti 2016 09:07

Det är något speciellt med de där första.... Första tårtbiten Första steget Första resan ..... Första karusellen !!                    Det kommer inte bli det sista .... speciellt det lilla parisehjulet Emil älskade ...

Av Vivi - 13 augusti 2016 10:15


Jag har gått upp något kilo och det är nog för att mitt hjärta blivit så tungt så tungt. Jag tror mammahjärtan ofta väger tyngre än andras..... (och vissa pappan-hjärtna med så klart). Det är en massa spännande på gång i våra liv nu och mycket av d...

Av Vivi - 9 augusti 2016 09:56


Semester.... ahhhh ljuvliga semester.... typ! Okej jag får faktiskt vara liiite bitter att hösten började samtidigt som min semester och för att det faktiskt är lite svårt att slappna av när man förbereder för flytt. Dessutom så fick vi ställa in...

Av Vivi - 17 juli 2016 12:00


Jag läste just en fantastiskt sorglig krönika av Staffan Landin (läs den gärna här). Den handlar om flyktingfrågan och framförallt om det orimliga hat den frågan väcker och troll .... jävla troll. Jag har ingen sympati för de människor som via r...

Av Vivi - 18 juni 2016 16:03


.. SER JAG UT NÄR JAG FÖRSÖKER GÖRA SIT-UPs.....

Lite mer om MissVivi


Kontakt:
missvivi@hotmail.se

Veckans tips

Bloggträff 7 Maj i Skåne !!

   

FACEBOOK

Instagram

30 besvarade frågor

Kategorier

Hitta i bloggen

Bloggisar

Roligheter

Bloggar jag läser

Något jag brinner för...

Stöd frisk och Fri, föreningen mot ätstörningar

SMS

Sms:a FRISK50 eller FRISK100 till 729 80 så skänker du 50 eller 100 kr.

 

Här har jag varit

För ett år sedan.....

Arkiv

Hitta recept

Matbloggstoppen

Köp en recension

Köp en recension på min blogg på blogvertiser.se

Ragga besökare

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se