MissVivis synvinklar

Direktlänk till inlägg 19 april 2015

Kondom-fyndet.....

Av Vivi - 19 april 2015 10:00

"Kärlek" på jobbet ....

Av Vivi - 14 februari 2012 11:00

Vad tycker ni om jobbromanser ? Bra eller dåligt ?

Personligen har kag inte så mycket åskiter om det annat än att jag själv hade haft svårt att jobba ihop med min make då vi ändå spenderar så otroligt mycket tid ihop, man måste få sakna lite ibland !


Appropå det där med kärlek då ... 

Jag måste bara berätta, det hände en så rolig grej på jobbet....


Vi har en trappa på jobbet som ligger lite avsides,

gissa vad en kollega hittade där häromdagen .... ?


  


..och den är öppnad !! Den måste ha trillat ur någons ficka...

Ni kan ana hur vi har spekulerat här på jobbet.

Är det en romans på gång mellan två kollegor, hade någon lite trevligt på vägen till jobbet  ?

Och sist men inte minst VARFÖR har man ett öppnat paket i bakfickan,

kanske en väldigt miljömedveten person som hade en snabbis och sedan inte ville slänga pappret,

men vart är då själva kondomen ??


Eftersom det är alla hjärtans dag idag kan jag ju även bjuda er på min otoligt korkade kommentar....

Vi satt och spånade som sagt och jag utbrister

"Men ibland måste man ju ha sex på väldigt bestämda tider, när man har ägglossning t.ex

kanske är det något par som försöker skaffa barn ?"

För använder man ju kondom ....

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Vivi - 17 augusti 2016 09:07

Det är något speciellt med de där första.... Första tårtbiten Första steget Första resan ..... Första karusellen !!                    Det kommer inte bli det sista .... speciellt det lilla parisehjulet Emil älskade ...

Av Vivi - 13 augusti 2016 10:15


Jag har gått upp något kilo och det är nog för att mitt hjärta blivit så tungt så tungt. Jag tror mammahjärtan ofta väger tyngre än andras..... (och vissa pappan-hjärtna med så klart). Det är en massa spännande på gång i våra liv nu och mycket av d...

Av Vivi - 9 augusti 2016 09:56


Semester.... ahhhh ljuvliga semester.... typ! Okej jag får faktiskt vara liiite bitter att hösten började samtidigt som min semester och för att det faktiskt är lite svårt att slappna av när man förbereder för flytt. Dessutom så fick vi ställa in...

Av Vivi - 17 juli 2016 12:00


Jag läste just en fantastiskt sorglig krönika av Staffan Landin (läs den gärna här). Den handlar om flyktingfrågan och framförallt om det orimliga hat den frågan väcker och troll .... jävla troll. Jag har ingen sympati för de människor som via r...

Av Vivi - 18 juni 2016 16:03


.. SER JAG UT NÄR JAG FÖRSÖKER GÖRA SIT-UPs.....

Lite mer om MissVivi


Kontakt:
missvivi@hotmail.se

Veckans tips

Bloggträff 7 Maj i Skåne !!

   

FACEBOOK

Instagram

30 besvarade frågor

Kategorier

Hitta i bloggen

Bloggisar

Roligheter

Bloggar jag läser

Något jag brinner för...

Stöd frisk och Fri, föreningen mot ätstörningar

SMS

Sms:a FRISK50 eller FRISK100 till 729 80 så skänker du 50 eller 100 kr.

 

Här har jag varit

För ett år sedan.....

Arkiv

Hitta recept

Matbloggstoppen

Köp en recension

Köp en recension på min blogg på blogvertiser.se

Ragga besökare

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se