MissVivis synvinklar

Direktlänk till inlägg 18 april 2015

Porrig katt porrtad !

Av Vivi - 18 april 2015 10:00

Av Vivi - 4 januari 2012 10:45

Tjenixen alla cool cats !

Hur har ni haft det ?

Nu har det ju varit en sådan där härlig persiod då det finns en massa roliga saker att leka med överallt i huset.

Själv har jag minsann hunnit med att tugga på både gran och tomtar.

Passar på att smyga mig på datorn nu när husse & matte är på jobbet

och mamma är hos den där läskiga vetrinären... *mohahahaha*, jag slipper !!


Jag snubblade över denna artikeln om en kattblogg blivit portar för att den var för porrig.

Först och främst ..portad från vad ?

Sedan kan jag också meddela att denna kattblogg inte alls var porrig *besviken*!

Den har ju inte en endaste bild ju !


Då är nog mina utvikningbilder mer vågade, men döm mig inte ....

Jag var ung och behövde pengarna ....

            


Nej nu ska jag nog gå och se om det finns något jag kan välta omkull eller tugga på!

Ha det bra alla coola katter !

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Vivi - 17 augusti 2016 09:07

Det är något speciellt med de där första.... Första tårtbiten Första steget Första resan ..... Första karusellen !!                    Det kommer inte bli det sista .... speciellt det lilla parisehjulet Emil älskade ...

Av Vivi - 13 augusti 2016 10:15


Jag har gått upp något kilo och det är nog för att mitt hjärta blivit så tungt så tungt. Jag tror mammahjärtan ofta väger tyngre än andras..... (och vissa pappan-hjärtna med så klart). Det är en massa spännande på gång i våra liv nu och mycket av d...

Av Vivi - 9 augusti 2016 09:56


Semester.... ahhhh ljuvliga semester.... typ! Okej jag får faktiskt vara liiite bitter att hösten började samtidigt som min semester och för att det faktiskt är lite svårt att slappna av när man förbereder för flytt. Dessutom så fick vi ställa in...

Av Vivi - 17 juli 2016 12:00


Jag läste just en fantastiskt sorglig krönika av Staffan Landin (läs den gärna här). Den handlar om flyktingfrågan och framförallt om det orimliga hat den frågan väcker och troll .... jävla troll. Jag har ingen sympati för de människor som via r...

Av Vivi - 18 juni 2016 16:03


.. SER JAG UT NÄR JAG FÖRSÖKER GÖRA SIT-UPs.....

Lite mer om MissVivi


Kontakt:
missvivi@hotmail.se

Veckans tips

Bloggträff 7 Maj i Skåne !!

   

FACEBOOK

Instagram

30 besvarade frågor

Kategorier

Hitta i bloggen

Bloggisar

Roligheter

Bloggar jag läser

Något jag brinner för...

Stöd frisk och Fri, föreningen mot ätstörningar

SMS

Sms:a FRISK50 eller FRISK100 till 729 80 så skänker du 50 eller 100 kr.

 

Här har jag varit

För ett år sedan.....

Arkiv

Hitta recept

Matbloggstoppen

Köp en recension

Köp en recension på min blogg på blogvertiser.se

Ragga besökare

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se