MissVivis synvinklar

Direktlänk till inlägg 17 april 2015

FREDAGSKUL

Av Vivi - 17 april 2015 15:40


En del av dessa fick mig att fnissa hysterisk

Hoppas det glädjer er med!

Ha en fin fredag !


 
ANNONS
 
Jenny

Jenny

17 april 2015 16:19

Hahaha! Jätteroligt! Älskade den sista, när den långe brudgummen gick ner på knä <3

http://jennyelin.bloggplatsen.se

 
natalia

natalia

17 april 2015 16:24

Hahahah älskar sånna videos ;)

http://nouw.com/nataliatrojan

 
sojka

sojka

17 april 2015 16:39

hahahaha fan vad jag skrattade! Men jag undrar över alla som bara trillar ihop. Om de svimmar eller om de somnar av tristess! hahaha

http://sojka.malmolife.se

 
Sofia

Sofia

17 april 2015 18:01

Ja herregud alltså, fick skicka in IGEN nu får ja hoppas på detta. Nu sista gången försökte ja på ett namn som två innan haft FAST dom har haft sin ort efter, dom är avreggade nu så företagen finns inte längre men ändå får ja inte heta så... GRRR!! Ja blir så trött, man hoppas ju när man kommit på nåt bra :(

Hoppas du har en bra fredag :)

Kramis

http://bian.bloggplatsen.se

 
Madde

Madde

17 april 2015 21:48

Tack för garvet, hoppas du har en fin fredag du med

http://www.madelein.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Vivi - 17 augusti 2016 09:07

Det är något speciellt med de där första.... Första tårtbiten Första steget Första resan ..... Första karusellen !!                    Det kommer inte bli det sista .... speciellt det lilla parisehjulet Emil älskade ...

Av Vivi - 13 augusti 2016 10:15


Jag har gått upp något kilo och det är nog för att mitt hjärta blivit så tungt så tungt. Jag tror mammahjärtan ofta väger tyngre än andras..... (och vissa pappan-hjärtna med så klart). Det är en massa spännande på gång i våra liv nu och mycket av d...

Av Vivi - 9 augusti 2016 09:56


Semester.... ahhhh ljuvliga semester.... typ! Okej jag får faktiskt vara liiite bitter att hösten började samtidigt som min semester och för att det faktiskt är lite svårt att slappna av när man förbereder för flytt. Dessutom så fick vi ställa in...

Av Vivi - 17 juli 2016 12:00


Jag läste just en fantastiskt sorglig krönika av Staffan Landin (läs den gärna här). Den handlar om flyktingfrågan och framförallt om det orimliga hat den frågan väcker och troll .... jävla troll. Jag har ingen sympati för de människor som via r...

Av Vivi - 18 juni 2016 16:03


.. SER JAG UT NÄR JAG FÖRSÖKER GÖRA SIT-UPs.....

Lite mer om MissVivi


Kontakt:
missvivi@hotmail.se

Veckans tips

Bloggträff 7 Maj i Skåne !!

   

FACEBOOK

Instagram

30 besvarade frågor

Kategorier

Hitta i bloggen

Bloggisar

Roligheter

Bloggar jag läser

Något jag brinner för...

Stöd frisk och Fri, föreningen mot ätstörningar

SMS

Sms:a FRISK50 eller FRISK100 till 729 80 så skänker du 50 eller 100 kr.

 

Här har jag varit

För ett år sedan.....

Arkiv

Hitta recept

Matbloggstoppen

Köp en recension

Köp en recension på min blogg på blogvertiser.se

Ragga besökare

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se