MissVivis synvinklar

Direktlänk till inlägg 17 april 2015

Tuff vecka, trött i hjärtat....

Av Vivi - 17 april 2015 10:45

Denna veckan har handlat mycket om att överleva dag för dag.

Begravningen och oron för lilleman .... är så trött, mest i hjärtat tror jag !

Det tär att vara hemma med en sjuk och gnällig liten kille och hade nog aldrig klarat av det så bra om det inte våra för min FANTASTISKA make och svärmor ! Maken som peppat och stöttat så fort han kommit hem fast han också varit trött och svärmor som ställde upp och tog honom redan natten innan begravningen.

  

Det blir lite svårt att hinna med bloggen och i helgen kommer jag vara iväg och roa mig på blogg-eventet, kommer vara lite slutkörd, men det ska bli sååååå roligt!

Jag har i vilket fall faktiskt förberett några äldre inlägg, några favoriter som kommer upp i helgen medan jag roar mig !! Hoppas ni har en underbar helg.

 Kram på er !!


 

 
ANNONS
 
natalia

natalia

17 april 2015 16:24

DU är så stark! Önskar dig en underbar helg <3

http://nouw.com/nataliatrojan

 
Margita

Margita

17 april 2015 16:35

Det är verkligen så helt underbart med att ha tillgång till hjälp när det strular med de små och orken tryter. Ta nu hand om dig och njut när du är iväg på eventet! Kram

http://sengas.bloggplatsen.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Vivi - 17 augusti 2016 09:07

Det är något speciellt med de där första.... Första tårtbiten Första steget Första resan ..... Första karusellen !!                    Det kommer inte bli det sista .... speciellt det lilla parisehjulet Emil älskade ...

Av Vivi - 13 augusti 2016 10:15


Jag har gått upp något kilo och det är nog för att mitt hjärta blivit så tungt så tungt. Jag tror mammahjärtan ofta väger tyngre än andras..... (och vissa pappan-hjärtna med så klart). Det är en massa spännande på gång i våra liv nu och mycket av d...

Av Vivi - 9 augusti 2016 09:56


Semester.... ahhhh ljuvliga semester.... typ! Okej jag får faktiskt vara liiite bitter att hösten började samtidigt som min semester och för att det faktiskt är lite svårt att slappna av när man förbereder för flytt. Dessutom så fick vi ställa in...

Av Vivi - 17 juli 2016 12:00


Jag läste just en fantastiskt sorglig krönika av Staffan Landin (läs den gärna här). Den handlar om flyktingfrågan och framförallt om det orimliga hat den frågan väcker och troll .... jävla troll. Jag har ingen sympati för de människor som via r...

Av Vivi - 18 juni 2016 16:03


.. SER JAG UT NÄR JAG FÖRSÖKER GÖRA SIT-UPs.....

Lite mer om MissVivi


Kontakt:
missvivi@hotmail.se

Veckans tips

Bloggträff 7 Maj i Skåne !!

   

FACEBOOK

Instagram

30 besvarade frågor

Kategorier

Hitta i bloggen

Bloggisar

Roligheter

Bloggar jag läser

Något jag brinner för...

Stöd frisk och Fri, föreningen mot ätstörningar

SMS

Sms:a FRISK50 eller FRISK100 till 729 80 så skänker du 50 eller 100 kr.

 

Här har jag varit

För ett år sedan.....

Arkiv

Hitta recept

Matbloggstoppen

Köp en recension

Köp en recension på min blogg på blogvertiser.se

Ragga besökare

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se