MissVivis synvinklar

Direktlänk till inlägg 16 april 2015

PRESENTATION !!

Av Vivi - 16 april 2015 20:16

Hej alla fina!

Känna som om jag fått en eller två nya små läsare här, speciellt sedan min facebooksida kom igång,

väldigt välkomna kära ni ! Har ni problem att kommentera kan ni alltid kommentera via facebook, vet nämligen att det strular ibland. Själv försöker jag ALLTID svara på kommentarer.


Tänkte att jag kunde passa på att göra en liten kort presentation av mig själv,

jag brukar ju göra små listor, men en liten presentation kanske inte skadar.


Vem är då jag ?

Missvivi är en kvinna på 34 vintrar som är gift, har ett barn, två katter, frö många skor, filmer och en dammråttor under sängen.


Jag avskyr spindlar, orättvisor och är otroligt blödig.... jag gråter till reklam ... japp så blödig är jag, vi ska inte ens tala om när jag ser på Lilla huset på prärien....


Jag har världens finaste föräldrar, svärmor, syster och extrasyster. Jag har även fyra extra-extrasystrar, mina fyra bästa vänner som jag kännt sedan jag var 15år och vi umgås regelbundet, så regelbundet vi kan iaf med tanke på att vi är minst sagt lite utspridda.


Jag älskar att gå på maskerad, se på film, läsa, baka, är grymt på att steka pannkakor, avskyr att laga mat och jag är L A T !! Vill gärna Yoga, men har svårt att ta tag i saker ibland. Jag kan ha rätt uselt självförtroende utom när det gäller vissa saker, jag är t.ex. BÄST på service!

Älskar att spela spel , men gör det för sällan. Älskar att umgås och skämma bort mina gäster.


Jag är uppväxt på Öland, haft många djur som hönor, häst, får, katter och en skata.

Har bott i Stockholm, rest till bland annat Thailand, Turkiet, Mexico, Mauritsius, Usa.

Pluggat till lärare och hoppat av, pluggat sociologi.

Jag har jobbat som blackjack-dealer, barnflicka , barista, butikssäljare, demonstratör i butik, receptionist, labratiorie-assistent m.mDär har ni ett litet "ax-plock" som man säger och här har ni lite foton.

Undrar ni något är det bara att fråga !!


                                                                       


 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Vivi - 17 augusti 2016 09:07

Det är något speciellt med de där första.... Första tårtbiten Första steget Första resan ..... Första karusellen !!                    Det kommer inte bli det sista .... speciellt det lilla parisehjulet Emil älskade ...

Av Vivi - 13 augusti 2016 10:15


Jag har gått upp något kilo och det är nog för att mitt hjärta blivit så tungt så tungt. Jag tror mammahjärtan ofta väger tyngre än andras..... (och vissa pappan-hjärtna med så klart). Det är en massa spännande på gång i våra liv nu och mycket av d...

Av Vivi - 9 augusti 2016 09:56


Semester.... ahhhh ljuvliga semester.... typ! Okej jag får faktiskt vara liiite bitter att hösten började samtidigt som min semester och för att det faktiskt är lite svårt att slappna av när man förbereder för flytt. Dessutom så fick vi ställa in...

Av Vivi - 17 juli 2016 12:00


Jag läste just en fantastiskt sorglig krönika av Staffan Landin (läs den gärna här). Den handlar om flyktingfrågan och framförallt om det orimliga hat den frågan väcker och troll .... jävla troll. Jag har ingen sympati för de människor som via r...

Av Vivi - 18 juni 2016 16:03


.. SER JAG UT NÄR JAG FÖRSÖKER GÖRA SIT-UPs.....

Lite mer om MissVivi


Kontakt:
missvivi@hotmail.se

Veckans tips

Bloggträff 7 Maj i Skåne !!

   

FACEBOOK

Instagram

30 besvarade frågor

Kategorier

Hitta i bloggen

Bloggisar

Roligheter

Bloggar jag läser

Något jag brinner för...

Stöd frisk och Fri, föreningen mot ätstörningar

SMS

Sms:a FRISK50 eller FRISK100 till 729 80 så skänker du 50 eller 100 kr.

 

Här har jag varit

För ett år sedan.....

Arkiv

Hitta recept

Matbloggstoppen

Köp en recension

Köp en recension på min blogg på blogvertiser.se

Ragga besökare

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se