MissVivis synvinklar

Direktlänk till inlägg 4 april 2015

Påskmiddag & recept på goda efterrätter

Av Vivi - 4 april 2015 10:30

Vinet är inhandlat, efterätten som blir mandeltårta är i kylen

(jag vet ...varit dålig på att lägga ut recept senaste, ska bli bättring, LOVAR, men här är en länk till lite andra påskrecept så länge !!)

Jag är ganska redo för kvällen påskmiddag hos mamma & pappa. Tror vi kan säga att vi faktiskt har det som tradition, att äta middag idag hos mamma & pappa hela familjen.

Det blir dock ingen vanlig tradionell påskmat, det blir en pulled pork variant med lamm, skinkstek & kyckling till mig som inte tål det andra. Mamma är så otroligt duktig på att laga mat, så oavsett vad vi äter kommer det bli mumma !


Hur firar ni er påsk ?


Dessa serverades föregående år ....

Polkacheesecake


Marmorerad cheesecake (choklad) med hallon  

 

 
ANNONS
 
Annie

Annie

4 april 2015 12:26

Dem där ser farligt goda ut ;)hehe vattnas i munnen :) ;)
Du är så duktig med bakning! :)

Sv: Tack :) Kommer fler såna framöver också, fast andra ämnen ;)

Glad PÅSK och Kram :)

http://www.lifebyannie.bloggplatsen.se

 
natalia

natalia

4 april 2015 16:02

Det är inget vidare med knät :(

Ska kolla facebook igen dÅ :)

http://nouw.com/nataliatrojan

 
Denise

Denise

6 april 2015 20:40

Men jäklar så gott det där såg ut! :)

http://flingans.nu

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Vivi - 17 augusti 2016 09:07

Det är något speciellt med de där första.... Första tårtbiten Första steget Första resan ..... Första karusellen !!                    Det kommer inte bli det sista .... speciellt det lilla parisehjulet Emil älskade ...

Av Vivi - 13 augusti 2016 10:15


Jag har gått upp något kilo och det är nog för att mitt hjärta blivit så tungt så tungt. Jag tror mammahjärtan ofta väger tyngre än andras..... (och vissa pappan-hjärtna med så klart). Det är en massa spännande på gång i våra liv nu och mycket av d...

Av Vivi - 9 augusti 2016 09:56


Semester.... ahhhh ljuvliga semester.... typ! Okej jag får faktiskt vara liiite bitter att hösten började samtidigt som min semester och för att det faktiskt är lite svårt att slappna av när man förbereder för flytt. Dessutom så fick vi ställa in...

Av Vivi - 17 juli 2016 12:00


Jag läste just en fantastiskt sorglig krönika av Staffan Landin (läs den gärna här). Den handlar om flyktingfrågan och framförallt om det orimliga hat den frågan väcker och troll .... jävla troll. Jag har ingen sympati för de människor som via r...

Av Vivi - 18 juni 2016 16:03


.. SER JAG UT NÄR JAG FÖRSÖKER GÖRA SIT-UPs.....

Lite mer om MissVivi


Kontakt:
missvivi@hotmail.se

Veckans tips

Bloggträff 7 Maj i Skåne !!

   

FACEBOOK

Instagram

30 besvarade frågor

Kategorier

Hitta i bloggen

Bloggisar

Roligheter

Bloggar jag läser

Något jag brinner för...

Stöd frisk och Fri, föreningen mot ätstörningar

SMS

Sms:a FRISK50 eller FRISK100 till 729 80 så skänker du 50 eller 100 kr.

 

Här har jag varit

För ett år sedan.....

Arkiv

Hitta recept

Matbloggstoppen

Köp en recension

Köp en recension på min blogg på blogvertiser.se

Ragga besökare

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se