MissVivis synvinklar

Alla inlägg under mars 2015

Av Vivi - 1 mars 2015 19:22

Dte har varit en stressig vecka inser jag nu efterhand, mycket pyssel med att få ihop läkartider, förskola och annat och Emil har hamnat i en trotsig period... som tusan !! Är helt slut, inte för att jag hade någon energi till att börja med direkt, men men ... Har läst att barn ofta har en period runt 1½ år då de går igenom en fas då de testar gränser, så det är bara att fortsätta sätta de där gränserna och bita ihop, det går ju över.


Svårt att tro att denna sötnos kan vara på dåligt humör....

   


Vi ahr som sagt hunnit med några läkarbesök för både Emil och mig, vi har varit en del på lekparken och så har vi varit på två kalas i helgen. Först ljuvliga lilla Noelle som blev ett år, sedan svåger R som vi firade idag mellan Thomas innebanda och Emils babysim (phu). Det var iaf tur att vi inte blandade ihop presenterna...

Vet inte om lilla tjejjan hade blivit så värst glad i presentkortet på Whiskeymässa   (mer än att det kanske prasslade kul i någon sekund ) och svåger hade nog kanske inte gillat dessa som jag pysslade ihop....


Japps.... klossar igen och så rosetter från Pärlis

   


Nästa vecka tar jag det lute lugnare...

En syn undersökning bokad och kanske en ansiktsbehandling som jag fick i födelsedagspresent.

Kommer förmodligen få veta nu i veckan om mitt gamla jobb vill ha in mig på ett vikariat,

om de vill de vill de att jag börjar snart.

Lika bra att passa på att boka in sig på sådant man inte hinner annars.


Hoppas ni har haft en bra veckan mina vänner, har ni som jag kännt det lukta vår i luften ??


ANNONS

Lite mer om MissVivi


Kontakt:
missvivi@hotmail.se

Veckans tips

Bloggträff 7 Maj i Skåne !!

   

FACEBOOK

Instagram

30 besvarade frågor

Kategorier

Hitta i bloggen

Bloggisar

Roligheter

Bloggar jag läser

Något jag brinner för...

Stöd frisk och Fri, föreningen mot ätstörningar

SMS

Sms:a FRISK50 eller FRISK100 till 729 80 så skänker du 50 eller 100 kr.

 

Här har jag varit

För ett år sedan.....

Arkiv

Hitta recept

Matbloggstoppen

Köp en recension

Köp en recension på min blogg på blogvertiser.se

Ragga besökare

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se