MissVivis synvinklar

Alla inlägg under mars 2015

Av Vivi - 18 mars 2015 19:29

Precis när jag tror jag är på bättringsvägen är det ngt som jävlas....

Tror jag egentligen hade behövt en heldag nedbäddad i soffan/sängen, men försöker vila medans liten är på förskolan.

Egentligen var det mycket bättre idag...  fram tills hostan satte igång på kvällen och med den kom huvudvärk, attans ... har ju som sagt varit en bra dag annars!


Gnäll gnäll..

För eller senare så ger denna jäkla förkylning upp, jag kommer vinna i slutändan ... DIE baciller ... DIE !!!!!

Bloggen blir ju lite lidande och ber om ursäkt för detta...


Veckan är ju lite händelselös just nu ...

städat lite, vilat lite, lekt med lilleman lite osv .


Hoppas ni andra har en mysig vecka och njuter av solen !

KRAM !!!

ANNONS
ANNONS
Av Vivi - 16 mars 2015 20:28

Okej, jag vet att det finns värre saker....


Men här sitter jag med två personer som står mig nära på sjukhus, mina vänner är för långt bort, min förkylning blir värre istället för bättre, min systersons beställning har mystiskt försvunnit, Emil sov-vägrade idag och var superkinig hela eftermiddagen och jag har fått TRE "tack, men nej tack" på jobbfronten bara idag. Ett av dem var dessutom mitt sista halmstrå, det jobb jag faktiskt trodde jag skulle få när de ringde då det var min gamla arbetsplats (snälla arbetsplatser, kan ni inte kolla upp internt INNAN ni ringer mig).

GAHHH.... dessutom är teét som är extra bra för min hals slut och den goda chokladen...

  

Jo jag är fan bitter idag ...

Kan vara trevligare i morgon... om lilleman inte blir sjuk och måste vara hemma hela dagen ... då tänker jag vara bitter då med !


 En bild på lite jäkla blommor dårå´så inlägget innehåller ngt fint

 

Av Vivi - 15 mars 2015 21:26

Av Vivi - 15 mars 2015 10:30

Okej, delar med mig av receptet då dessa blev riktigt smaskiga...

Kanske inte så snygga, men goda! Behöver dock kanske finslipa liiite till, men återkommer i så fall !


SAMUEL KAKOR

5dl glutenfritt mjöl

1½ tsk bakpulver

ca 2dl mald mandel

½ tsk vaniljpulver (Kung markattas är bra)

1 ½dl socker

1tsk kanel

150gr smör

1 ägg


Rör samman torra ingredienserna, låt smöret nå rumstemp. (det ska vara mjukt men ej rinnande) och arbeta ned det i degen, knäck ned ägget och arbeta in det. Blir det torrt kan du tillsätta lite vatten.

Rulla bollar och placera på plåt. Gör, om du vill, en urgröpning med tumme eller liten sked.

In i ugn ca 175 grader i 12-14 min.


Spröda som drömmar, men lite sega som kola kakor nom nom

 


#glutenfritt #kakor #recept #bakning #glutenfriakakor

Av Vivi - 14 mars 2015 14:49

I torsdags började jag känna mig seg och jag leeeed mig igenom eftermiddagen tills maken kom hem, sedan fick jag lida lite till tills mötet med Nisse från Fiberoptik (ja han hette faktiskt Nisse) var över ...

Maken tog lilleman ca kl 18.30 då jag jag och lade mig, kl 19.30 sov jag. Vaknade till och borstade tänderna och sov resten av natten ... det var ÅR sedan jag däckade på det viset.

Igår stannade maken tacksamt nog hemma från jobbet på förmiddagen så jag kunde vila lite till, sedan körde jag iväg honom. Ville absolut inte att han skulle missa sin planerade grabbhelg, plus att jag mådde mycket bättre.

Nu sitter jag här efter en kväll/natt hos mamma & pappa och en fika på stan med några av mina tjejjor, fortfarande förkyld, men inte utslagen!


Ska faktiskt iväg snart igen, så jag ber om ursäkt att kommenterandet dröjer på era bloggar, vi ska fira min systersons födelsedag ikväll. Har bakat en kaka bara till honom komponerad av mig, hoppas han gillar den!

Receptet ?? Kommer i bloggen i morgon ! Lovar !


Puss på er alla fina !


Min "vi lever och mår okej"-selfie till maken,

tackolov *peppar peppar* ör Emil frisk!

 

Av Vivi - 12 mars 2015 11:45

I helgen blir jag gräsänkling....

Maken sticker på en liten resa för att hälsa på lite vänner, något han verkligen behöver. Han behöver nog komma bort från både mig och lilleman någon dag, så det unnar jag honom.

Själv planerar jag att fira min systerson, träffa vänner, åka på babysim helt själv (eller ja ....Emil får ju följa med ... annars kan det bli konstig stämmning ha ha ) och kanske sova över hos mina föräldrar,

så jag hade inte haft tid med maken i vilket fall ... hihihi.


Hur ser er helg ut ?


 

Lite mer om MissVivi


Kontakt:
missvivi@hotmail.se

Veckans tips

Bloggträff 7 Maj i Skåne !!

   

FACEBOOK

Instagram

30 besvarade frågor

Kategorier

Hitta i bloggen

Bloggisar

Roligheter

Bloggar jag läser

Något jag brinner för...

Stöd frisk och Fri, föreningen mot ätstörningar

SMS

Sms:a FRISK50 eller FRISK100 till 729 80 så skänker du 50 eller 100 kr.

 

Här har jag varit

För ett år sedan.....

Arkiv

Hitta recept

Matbloggstoppen

Köp en recension

Köp en recension på min blogg på blogvertiser.se

Ragga besökare

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se