MissVivis synvinklar

Alla inlägg under mars 2015

Av Vivi - 26 mars 2015 12:21

Fasen vilket trist väder! Kallt, grått och regnigt, jag skulle ju göra vårfint i trädgården !!

Det är ändå en riktigt bra dag idag, kunde inte börjat bättre !!


1) Emil sov hela natten, hostade en stund vid 04 men somnade om utan att jag behövde gå in.


2) Hämtade mina glasögon


3) Skulle operera bort ett födelsemärke och var lite nervös då sist jag gjorde det var läkaren otrevlig och det blev ett jättefult ärr, men jag slapp... typ! De stora tyckte läkaren skulle sitta kvar, men tog bort ett pyttelitet vid bröstet och fick tillsägelse att hålla koll på några andra.


4) Fixat tavelupphängning så idag blir jag klar med canvas-väggen (resultat kommer i veckan)


5) Fått en intervju nästa vecka till ett jobb som verkar super roligt! Visserligen är det bara 50% men för de jobbet kan det vara värt att ha två jobb, men lite tur kan man hitta ett extrajobb i butik som kan passa! 


6) Köpte EHs påsk-latte.... nomnom för en latte som smakar nougat !!!


7) Idag stod vågen på 75,3, så nu vägar jag vad jag gjorde när jag blev gravid! Ska skriva lite mer om min livsstilsändring i ett annat inlägg, har nu gått ned 7kg. Siffran är itne det viktiga, men ändringarna jag har gjort är det !


Nu ska jag äta lite lunch (rostat bröd och stekt ägg blir det idag) och slappa en stund framför lilla huset på prärien innan jag hämtar lilleman.

Puss på er !!!


 pussfoto från 2008 då vi fick vår första och enda kull kattungar

 


ANNONS
Av Vivi - 25 mars 2015 19:08

Låter lite lagom dramatiskt, men i morgon ska de faktisk skära lite i mig.

Ett födelsemärke (eller ett par ev.) ska bort, de sitter dumt och har oroat mig då de kliat osv. Läkaren trodde inte det var någon fara, men rekommenderade ändå att ta bort dem. Ska även passa på att hämta mina glasögon, posta paket och kanske köpa en lite anordning så jag kan hänga upp canvastavlan jag beställt... ) ni ska få se den )

Det känns alltid som man har 100 ärenden som man försöker hinna med när man är barnfri.

  

I dag har vi mumsat våfflor, får se om det blir lite till helgen med.

Helgen är annars väldigt oplanerad, hade hoppas på lite okej väder, nu känner jag mig frisk igen och vill röjja !! Vårstädningen hade varit skön att kunna bocka av.


Har ni ätit våfflisar idag ?

Något roligt planerat till helgen ?


Denna kille har också ätit våfflor idag ... skitunge!

Äter inte pannkakor, men våfflor går bra ???!!!

  

 
ANNONS
Av Vivi - 23 mars 2015 20:15

Planen var att svara på kommentarer och skriva välskrivna...

eller iaf rättstavade...

eller ja skriva blogginlägg i alla fall.

Dock är jag lite trött efter en orolig natt, blev väckt av postombudet under eftermiddagsluren (hoppas du inte blev allt för chokad av mig tilltuffsade rosa uppenbarelse ha ha ) och efter att ha skicka in en MASSA jobbansökningar... eller ja ... fem.


Denna förkylning har varit som en dålig älskare, precis när man tror att man har avslutat de hela dykar han upp och nästlar sig in i en s liv igen. Vågar KANSKE dock säga att jag faktiskt snart är frisk, både bihålor, hosta och hals har hållit sig i schack idag!

*peppar peppar*


Lovar vara lite mer social mer er fina läsa snart ....LOVAR !!


 

Av Vivi - 22 mars 2015 13:00


NI SOM FÖLJER MIG PÅ INSTAGRAM (MISSVIVI81)

HAR KANSKE REDAN SETT DETTA,

MEN JAG HAR STARTAT TVÅ HASTAGGAR.


DEN FÖRSTA ÄR #VÄNLIGVERKSAMHET DÄR JAG VARJE VECKA KOMMER TIPA ER OM EN VERKSAMHET MED BRA PRODUKTER OCH BRA SERVICE, NATURLIGTVIS ÄR INGET SPONSRAT,

JAG TYCKER BARA OM ATT LYFTA FRAM BRA SERVICE!


DEN ANDRA ÄR #VERKLIGVARDAG

ÄNNU ETT FÖRSÖK ATT FÖRSÖKA LYFTA FRAM VERKLIGHETEN I INSTAGRAMFLÖDET AV PERFEKTA FOTON SOM GER OSS LITE LÄTT ÅNGEST.


GÅ IN PÅ MIN INSTAGRAM FÖR ATT FÅ REDA PÅ MER OCH VAR GÄRNA MED I

#VERKLIGVARDAG

VISA MIG ERA OSMINKADE HEM OCH ANSIKTEN UTAN SKÖNHETSFILTER !


HÄR HAR NI TVÅ AV MINA BIDRAG

  

Av Vivi - 21 mars 2015 10:00


Tre resmål du drömmer om:

Öland, Mexico, Medelhavet


Tre serier du följer på TV:

Greys, Big Bang Theory, Walking dead


Tre låtar du gillar:

Måns lilla Mellovinnare, all about that base, små grodorna (bahahahha)


Tre saker du gör en vardag:

Dricker en kopp kaffe, ser på TV, går ut med Emil en sväng (om det inte är tråkigt väder eller jag är sjuk)


Tre saker du äter en vardag:

Pasta, ägg, knäckebröd


Tre böcker du vill läsa om:

Angelique-serien, Veronicka bestämmer sig för att dö, Caprihnia med döden


Tre filmer du vill se:

Into the woods, Cinderella, Minionernas filmLåna gärna, men länka hit i så fall

 
Av Vivi - 20 mars 2015 08:25

Ha ha !

Har känt att det varit ngt mer än en vanlig förkylning denna gång och sökte på 1177 (Bästa sidan och ENDA sidan du bör söka på när du är sjuk för att inte helt plötsligt ha både hjärnparasit och ledgångscancer). Det visade sig att jag förmodligen har bihåleinflammation. Detta läker oftast ut av sig själv, men nu vet jag att jag kan underlätta genom att sova med en extra kudde och dricka massor med vatten. Jag älskar verkligen 1177, både som hemsida och även när man ringer, de är alltid trevliga och tillmötesgående där!


Här vaknade vi upp till en grå grå fredag, typiskt att solen gömmer sig när det ska bli solförmörkelse, händer om en timma ungefär, kommer ni se den ?


Nepp dags för lite FREDAGSKUL ....


       Av Vivi - 19 mars 2015 20:15

Igår mådde jag skräp på kvällen, hostade en massa, hostan sitter i men har varit ytterpytte bättre idag.

Jag drömmer om att bli frisk nu ....


Det är bra att drömma sig bort, att ha drömmar.

Själv drömmer jag ju om att bli frisk ....

Ha ha , nej lite större är drömmarna, som ett jobb och ett lite större hus.

Sedan finns de ännu större drömmarna om café, egen butik eller att få resa till alla länder man drömmer sig bort till, jag har ju några länder kvar på min bucketlist.


Har dock turen att ha rest en del redan som... (se kategori ------> )

     

     

       


Man sitter ju ändå och hoppas i smyg att den där rätta lottoraden ska trilla in, för i vår familj spelar vi på lotto varje vecka, vi har ett rullande schema på en månad där varje familj har en månad var.

Hade vi vunnit pengar nu hade nog prio ett varit att hitta ett större hus och att resa.


Det är viktigt dock att inte hänga upp sig för mycket på drömmar, iaf inte att bygga upp sin förväntade lycka på dem. Det jag menar är att vissa människor bygger upp hela scenarior i huvudet där de tänker att "om det bara var så här", eller "om jag bara vann pengar", så skulle jag vara lycklig.

Du måste stanna upp och ta till vara på "här och nu" , du måste fånga dagen och våga vara lycklig med det du har, hitta sakerna i vardagen, just nu, som gör dig lycklig.

Låter du lyckan bero på luftslott, så blir du nog inte lycklig ens när dina drömmar slår in, för då drömmer du istället om nästa sak.


Vad drömmer ni om ?

Vad gör er lyckliga i vardagen ?


Lite vardags-lycka för mig

...förlåt .... recept ?

Naturligtvis... det hade jag också velat ha på denna snuskigt goda vardagslycka!

Hör hittar du det !

    Lite mer om MissVivi


Kontakt:
missvivi@hotmail.se

Veckans tips

Bloggträff 7 Maj i Skåne !!

   

FACEBOOK

Instagram

30 besvarade frågor

Kategorier

Hitta i bloggen

Bloggisar

Roligheter

Bloggar jag läser

Något jag brinner för...

Stöd frisk och Fri, föreningen mot ätstörningar

SMS

Sms:a FRISK50 eller FRISK100 till 729 80 så skänker du 50 eller 100 kr.

 

Här har jag varit

För ett år sedan.....

Arkiv

Hitta recept

Matbloggstoppen

Köp en recension

Köp en recension på min blogg på blogvertiser.se

Ragga besökare

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se