MissVivis synvinklar

Direktlänk till inlägg 31 mars 2015

Ensamma mamman....

Av Vivi - 31 mars 2015 19:40

Det slog mig igår, när en av mina finaste vänner skickade ett litet uppmuntrande kort från andra sidan oceanen (du är så otroligt omtänksam) hur förbaskat ensam jag faktiskt känner mig. Konstigt nog har jag inte riktigt tänkt på det innan .... saker/livet har bara rullat på.

Jag insåg dock att de senaste 6 veckorna har jag träffat TVÅ vänner ...detta var dessutom samtidigt och jag hade Emil med mig. Förrutom den kontakten är den enda vuxenkontakt jag haft med förskolepersonal när jag hämtar / lämnar, personal i butiker och de intervjuer jag varit på.

Jag har ju inget jobb eller annan aktivitet där jag träffar vuxna....


Det är tur att jag har min familj, er och mina vänner via sociala medier, annars hade jag väl blivit som en av de där pensionärerna som står och pratar med ICA-kassörskan en kvart....

  

Det kan vara ensamt att vara mammaledig,

men det är steget ensammare att vara arbetslös småbarnsmamma....


 


  
ANNONS
 
trollet

trollet

31 mars 2015 20:30

Äh, njut istället. Jobb kommer du att få är jag ganska säker på... =)

http://lchftrollet.blogg.se

 
natalia

natalia

31 mars 2015 22:03

Samtidigt kan man njuta av ensamheten ;) Dock kan det ju bli för mycket av det ensamma med ;(

http://nouw.com/nataliatrojan

 
Freja

Freja

31 mars 2015 23:46

Jag är heltidssjukskriven sen ett år tillbaka, så jag känner igen mig i det du skriver!

http://frejareddevil.wordpress.com

 
Fia

Fia

2 april 2015 16:13

Åh fina du... <3 Hoppas att du förstår att vi är många som önskar att vi kunde träffa dig oftare. En får tänka att detta är en fas som kommer att gå över, även om vardagen känns repetitiv och lite tom ibland. Skickar kramar!

http://emeraldcityreflections.blogspot.com

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Vivi - 17 augusti 2016 09:07

Det är något speciellt med de där första.... Första tårtbiten Första steget Första resan ..... Första karusellen !!                    Det kommer inte bli det sista .... speciellt det lilla parisehjulet Emil älskade ...

Av Vivi - 13 augusti 2016 10:15


Jag har gått upp något kilo och det är nog för att mitt hjärta blivit så tungt så tungt. Jag tror mammahjärtan ofta väger tyngre än andras..... (och vissa pappan-hjärtna med så klart). Det är en massa spännande på gång i våra liv nu och mycket av d...

Av Vivi - 9 augusti 2016 09:56


Semester.... ahhhh ljuvliga semester.... typ! Okej jag får faktiskt vara liiite bitter att hösten började samtidigt som min semester och för att det faktiskt är lite svårt att slappna av när man förbereder för flytt. Dessutom så fick vi ställa in...

Av Vivi - 17 juli 2016 12:00


Jag läste just en fantastiskt sorglig krönika av Staffan Landin (läs den gärna här). Den handlar om flyktingfrågan och framförallt om det orimliga hat den frågan väcker och troll .... jävla troll. Jag har ingen sympati för de människor som via r...

Av Vivi - 18 juni 2016 16:03


.. SER JAG UT NÄR JAG FÖRSÖKER GÖRA SIT-UPs.....

Lite mer om MissVivi


Kontakt:
missvivi@hotmail.se

Veckans tips

Bloggträff 7 Maj i Skåne !!

   

FACEBOOK

Instagram

30 besvarade frågor

Kategorier

Hitta i bloggen

Bloggisar

Roligheter

Bloggar jag läser

Något jag brinner för...

Stöd frisk och Fri, föreningen mot ätstörningar

SMS

Sms:a FRISK50 eller FRISK100 till 729 80 så skänker du 50 eller 100 kr.

 

Här har jag varit

För ett år sedan.....

Arkiv

Hitta recept

Matbloggstoppen

Köp en recension

Köp en recension på min blogg på blogvertiser.se

Ragga besökare

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se