MissVivis synvinklar

Direktlänk till inlägg 30 mars 2015

Choklatechip

Av Vivi - 30 mars 2015 11:30


Jag är ju som jag är ....

Min pappa kom förbi och skulle hjälpa oss med en lampa,

min pappa är ju lite sådan ... en vardagshjälte av högsta rang.

Han är också ett kakmoster,

så jag kände att han inte kunde komma förbi utan att få en kaka till kaffet.

När jag ska baka något snabbt blir det kolasnitter/sirapsbröd eller dessa:


Choklatechipcookies!

De är vansinnigt goda och jag var klar med dessa på mindra än 40 min.

Receptet hittar ni här !Smaka på degen ....aldrig skulle väl jag ...

  

 

 
ANNONS
 
natalia

natalia

30 mars 2015 18:44

Åh så himla gott :D

http://nouw.com/nataliatrojan

 
Elena

Elena

30 mars 2015 22:19

Gott! :)

http://baraelena.se

 
Veiken

Veiken

31 mars 2015 03:19

Den pappan skulle nog vilja hjälpa till med olika saker hela tiden! ;)

http://www.veiken.se

 
Sofia

Sofia

31 mars 2015 14:18

Vi säger kolakakor, dom är farligt goda :D :D

Nej precis så jag tänker, som du där. Våld ska ju inte förkomma överhuvudtaget men tyvärr finns det allt för många puckon i världen! Man blir så ledsen av allt, och man tänker på alla som kommer undan med :(

Kramis

http://bian.bloggplatsen.se

 
Annie

Annie

31 mars 2015 14:26

Mm ser gott ut! Du är så duktig på att baka ;) ge mig en ;)
Härliga du, såklart du ska smaka på degen ;)

Sv: Tack fina du för den fina kommentaren och omtanken<3

Har fortfarande ont men nu vet jag iaf vad det är och det är inget farligt .. puh!
Kände typ som en knöl och fick ont-så vart riktigt orolig, men inget sånt var det!

Ja ibland behöver man ett break och pausa en stund ..

Är tillbaka med ett inlägg senare idag :)

Massa kram!

http://www.lifebyannie.bloggplatsen.se

 
Malin

Malin

31 mars 2015 17:11

Här är man värsta kakmonstret, ska testa mig på dessa! :)

http://Www.majzans.vimedbarn.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Vivi - 17 augusti 2016 09:07

Det är något speciellt med de där första.... Första tårtbiten Första steget Första resan ..... Första karusellen !!                    Det kommer inte bli det sista .... speciellt det lilla parisehjulet Emil älskade ...

Av Vivi - 13 augusti 2016 10:15


Jag har gått upp något kilo och det är nog för att mitt hjärta blivit så tungt så tungt. Jag tror mammahjärtan ofta väger tyngre än andras..... (och vissa pappan-hjärtna med så klart). Det är en massa spännande på gång i våra liv nu och mycket av d...

Av Vivi - 9 augusti 2016 09:56


Semester.... ahhhh ljuvliga semester.... typ! Okej jag får faktiskt vara liiite bitter att hösten började samtidigt som min semester och för att det faktiskt är lite svårt att slappna av när man förbereder för flytt. Dessutom så fick vi ställa in...

Av Vivi - 17 juli 2016 12:00


Jag läste just en fantastiskt sorglig krönika av Staffan Landin (läs den gärna här). Den handlar om flyktingfrågan och framförallt om det orimliga hat den frågan väcker och troll .... jävla troll. Jag har ingen sympati för de människor som via r...

Av Vivi - 18 juni 2016 16:03


.. SER JAG UT NÄR JAG FÖRSÖKER GÖRA SIT-UPs.....

Lite mer om MissVivi


Kontakt:
missvivi@hotmail.se

Veckans tips

Bloggträff 7 Maj i Skåne !!

   

FACEBOOK

Instagram

30 besvarade frågor

Kategorier

Hitta i bloggen

Bloggisar

Roligheter

Bloggar jag läser

Något jag brinner för...

Stöd frisk och Fri, föreningen mot ätstörningar

SMS

Sms:a FRISK50 eller FRISK100 till 729 80 så skänker du 50 eller 100 kr.

 

Här har jag varit

För ett år sedan.....

Arkiv

Hitta recept

Matbloggstoppen

Köp en recension

Köp en recension på min blogg på blogvertiser.se

Ragga besökare

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se