MissVivis synvinklar

Direktlänk till inlägg 29 mars 2015

Dags att bli social - LM EVENT

Av Vivi - 29 mars 2015 22:38

Sent inlägg, kämpar här med att hålla mig vaken till Walking dead.... Zzzzz


I dag har det hunnits med både ikea-besök och sett senaste filmen från Hunger Games, gillade denna! Tyckte nog den var lite bättre än den senaste. Förlåt om jag inte riktigt hänger med i vilken film som är vilken osv, ska läsa böckerna, men det har inte varit på prio listan.

Det var inte det jag skulle skriva om ...


Snart är det dags för något jag längtat efter ... blogg event! Inte vilket som helst heller för det är mina bloggvänner Linda och Mia som anordnar det med sitt eget event bolag ! Hejja er tjejer!!

Så det är ju extra roligt att få gå på just detta event:


Läs mer här

  


Det ska bli så otroligt roligt att få träffa en massa fina bloggvänner igen, jag LÄNGTAR!!

Ni anar inte HUR mycket ... bara att få vara lite social igen.

Varnar er som kommer dock ...

Jag har typ träffat två vänner på en månad... resten är familjetid (vilken är underbart iof) och MYCKET tid med lilleman... så bli inte förvånade om jag:


-torkar er näsa om ni snörvlar

-skär er mat i små bitar

-pillar i ert hår

-pratar med konstig röst eller

torkar er runt munnen när ni ätit .....


Ber om ursäkt i förväg ...

Det har bara varit lite för lite vuxentid för denna mamman senaste tiden ...

   

 
ANNONS
 
viktkamp

viktkamp

29 mars 2015 22:58

Haha bra då vet jag ;) haha kram

http://Www.viktkamp.se

 
Mia

Mia

29 mars 2015 23:29

Vad är detta för något? Jag är en ny bloggare. Hoppas att du kan förklara detta för nig. Detta verkar roligt och intressant. Hoppas på svar.

http://miamiamia.bloggplatsen.se

 
Mamma Maria

Mamma Maria

30 mars 2015 07:24

haha. Plockar med oss fler än en tallrik från buffén kanske för att man är van att lägga upp till andra med :)

http://mammamaria.nu

 
Linda-Mamma till Alfred

Linda-Mamma till Alfred

30 mars 2015 10:04

Härligt Vivi vi längtar till dig med trots dina fasoner;)

http://hummingbird.blogg.se

 
Margita

Margita

30 mars 2015 18:48

Verkar roligt att gå på ett sånt där event! Skulle jag gärna göra nån gång.
Hahaha....ja, du är småbarnsmamma nu, då blir man lite "konstig"...

Vad roligt att det uppskattas det jag skriver. Ska hälsa till mamma.
De är så fina ihop, mamma o pappa, de har kämpat tillsammans i drygt 60 år genom sjukdomar, alltid behållit humöret och nu på ålderns höst är de så fina mot varann. Även om det tär på pappa...mamma är lite virrig och det blir tungt ibland. Men de älskar varann och oss flickor och det är guld värt. Banne mig inte alla som har en sån familj, du verkar också ha en fin och stöttande familj.
Klart din pappa ska ha kakor och klart du ska slicka slickepotten, den heter ju så för att den ska slickas! :D
Kram

http://sengas.bloggplatsen.se

 
Madde

Madde

30 mars 2015 21:59

Haha, ja så illa är det nog inte när du väl kommer dit dock :P

http://www.madelein.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Vivi - 17 augusti 2016 09:07

Det är något speciellt med de där första.... Första tårtbiten Första steget Första resan ..... Första karusellen !!                    Det kommer inte bli det sista .... speciellt det lilla parisehjulet Emil älskade ...

Av Vivi - 13 augusti 2016 10:15


Jag har gått upp något kilo och det är nog för att mitt hjärta blivit så tungt så tungt. Jag tror mammahjärtan ofta väger tyngre än andras..... (och vissa pappan-hjärtna med så klart). Det är en massa spännande på gång i våra liv nu och mycket av d...

Av Vivi - 9 augusti 2016 09:56


Semester.... ahhhh ljuvliga semester.... typ! Okej jag får faktiskt vara liiite bitter att hösten började samtidigt som min semester och för att det faktiskt är lite svårt att slappna av när man förbereder för flytt. Dessutom så fick vi ställa in...

Av Vivi - 17 juli 2016 12:00


Jag läste just en fantastiskt sorglig krönika av Staffan Landin (läs den gärna här). Den handlar om flyktingfrågan och framförallt om det orimliga hat den frågan väcker och troll .... jävla troll. Jag har ingen sympati för de människor som via r...

Av Vivi - 18 juni 2016 16:03


.. SER JAG UT NÄR JAG FÖRSÖKER GÖRA SIT-UPs.....

Lite mer om MissVivi


Kontakt:
missvivi@hotmail.se

Veckans tips

Bloggträff 7 Maj i Skåne !!

   

FACEBOOK

Instagram

30 besvarade frågor

Kategorier

Hitta i bloggen

Bloggisar

Roligheter

Bloggar jag läser

Något jag brinner för...

Stöd frisk och Fri, föreningen mot ätstörningar

SMS

Sms:a FRISK50 eller FRISK100 till 729 80 så skänker du 50 eller 100 kr.

 

Här har jag varit

För ett år sedan.....

Arkiv

Hitta recept

Matbloggstoppen

Köp en recension

Köp en recension på min blogg på blogvertiser.se

Ragga besökare

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se