MissVivis synvinklar

Direktlänk till inlägg 28 mars 2015

Canvastavlor , en påminnelse

Av Vivi - 28 mars 2015 13:45

Jag har ärvt en del tavlor av farmor, mormor & morfar, inte många, men några.

Jag älskar dem för att de påminner mig om mina mor- och farföräldrar, men genom alla boenden jag haft har de aldrig kommit upp på väggarna. Jag har helt enkelt ingen konst, i alla fall inga tavlor, uppsatta. Kanske om vi har ett större hus.... kanske, brukar jag tänka.

Nu blir det snart en utrensning här hemma på de där tavlorna, de får gå vidare till släkten eller säljas/ges bort.

Det blir några få jag har kvar, några fina print i Emils rum och fina citat tavlor,

som Meekatts snygga.


Det är ju däremot inte så att jag har det nästan helt tomt på väggarna, tvärtom.

Förrutom något print & citat-tavla, så har jag alltid älskat att ha fotografier uppe.

Jag älskar verkligen hur man kan ta ett foto och hur det fotot sedan ständigt påminner dig om den stunden/den resan.

Jag kan alltid bli lite glad eller uppiggad bara genom att titta på ett fotografi, ett minne, och då är det ju underbart att ha det tillgängligt, nära, på väggen!


Jag har en del små kollage här hemma på släkten, resor osv, men jag har haft ett projekt på gång med några canvastavlor. Jag har haft en stor tavla från vårt bröllop och en sedan graviditeten, men nu är samlingen komplett med denna som blev kronan på verket....


 


TUSEN tack till Zandra för det fina fotot !!!

Nedan ser ni resultatet av mitt lilla canvaskollage, jag är supernöjd !!

   

 
ANNONS
 
Jesper

Jesper

28 mars 2015 15:31

Fint :)

http://bodypalace.se

Vivi

31 mars 2015 20:01

Tack

 
natalia

natalia

28 mars 2015 17:08

Gud vad vackert :D

http://nouw.com/nataliatrojan

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Vivi - 17 augusti 2016 09:07

Det är något speciellt med de där första.... Första tårtbiten Första steget Första resan ..... Första karusellen !!                    Det kommer inte bli det sista .... speciellt det lilla parisehjulet Emil älskade ...

Av Vivi - 13 augusti 2016 10:15


Jag har gått upp något kilo och det är nog för att mitt hjärta blivit så tungt så tungt. Jag tror mammahjärtan ofta väger tyngre än andras..... (och vissa pappan-hjärtna med så klart). Det är en massa spännande på gång i våra liv nu och mycket av d...

Av Vivi - 9 augusti 2016 09:56


Semester.... ahhhh ljuvliga semester.... typ! Okej jag får faktiskt vara liiite bitter att hösten började samtidigt som min semester och för att det faktiskt är lite svårt att slappna av när man förbereder för flytt. Dessutom så fick vi ställa in...

Av Vivi - 17 juli 2016 12:00


Jag läste just en fantastiskt sorglig krönika av Staffan Landin (läs den gärna här). Den handlar om flyktingfrågan och framförallt om det orimliga hat den frågan väcker och troll .... jävla troll. Jag har ingen sympati för de människor som via r...

Av Vivi - 18 juni 2016 16:03


.. SER JAG UT NÄR JAG FÖRSÖKER GÖRA SIT-UPs.....

Lite mer om MissVivi


Kontakt:
missvivi@hotmail.se

Veckans tips

Bloggträff 7 Maj i Skåne !!

   

FACEBOOK

Instagram

30 besvarade frågor

Kategorier

Hitta i bloggen

Bloggisar

Roligheter

Bloggar jag läser

Något jag brinner för...

Stöd frisk och Fri, föreningen mot ätstörningar

SMS

Sms:a FRISK50 eller FRISK100 till 729 80 så skänker du 50 eller 100 kr.

 

Här har jag varit

För ett år sedan.....

Arkiv

Hitta recept

Matbloggstoppen

Köp en recension

Köp en recension på min blogg på blogvertiser.se

Ragga besökare

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se