MissVivis synvinklar

Direktlänk till inlägg 9 mars 2015

Att säga adjö

Av Vivi - 9 mars 2015 19:46

Veckan som var tog jag det ganska lugnt, vi skippade tillochmed babysimmet igår och tog en lång promenad istället, väldigt mycket mer rogivande för själen.


Jag behövde lite ro, jag fick nämligen skriva ett adjö i helgen.

En kär vän till familjen lever nu på lånad tid och jag kommer inte ha möjlighet att träffa honom innan han förmodligen går bort.  Det kändes väldigt "fattigt" att skriva de sista orden via ett meddelande på facebook, men ibland har man inget val. Försökte bara skriva hur mycket han betytt för mig i mitt liv och under min uppväxt. Det är väldigt svårt att sammanfatta något sådant, men jag försökte och det kändes väldigt bra att skriva, att få tala om hur fin han är som person och säga tack.

Tänk på det... att alltid ta chansen att säga tack och hejdå.


  
ANNONS
 
Jenny

Jenny

9 mars 2015 19:58

Varma kramar till dig och familjen! <3

http://jennyelin.bloggplatsen.se

Vivi

10 mars 2015 09:45

Tack fina ??

 
Margita

Margita

9 mars 2015 19:58

Jag älskar den här bilden på er. Den utstrålar lugn och harmoni. Ibland behöver man bara få vara.

Så sorgligt att säga adjö :( men viktigt som du säger att tala om för de människor man bryr sig om hur mycket man tycker om dem - innan de försvinner.

Stor kram <3

http://sengas.bloggplatsen.se

 
Dénise

Dénise

9 mars 2015 20:51

Det gör så fruktansvärt ont att säga hejdå! Ändå är det otroligt viktigt, för att få sagt det sista, men också för att kunna gå vidare. Styrkekramar!

http://zoyna.blogg.se

 
Annie

Annie

9 mars 2015 21:10

Absolut, viktigt att ta chansen och inte missa den möjligheten<3

Jobbigt .. men bra du tog chansen!*
Man ska inte underskatta promenader, dem är väldigt bra för kroppen och knoppen :)

Jag gillar promenader, dock blir det mest raska promenader här ;)

Sv: Förstår vad du och andra menar ;) Har svårt för det ordet/dem orden bara .. ;) Tycker man ska äta det man vill, i lagom mängd förstås ;)

Kul att du gillade inlägget :)

Varm kram!

http://www.lifebyannie.bloggplatsen.se

 
natalia

natalia

9 mars 2015 22:07

Jag går samhäll men funderar på att byta :/ Vet inte..

http://nouw.com/nataliatrojan

 
Denise

Denise

10 mars 2015 21:10

Men fy så jobbigt! :( Men skönt ändå att du i alla fall tog chansen att säga hejdå på något sätt.. <3

http://flingans.nu

 
Sture

Sture

12 mars 2015 20:12

Väldigt fin bild!

http://www.sturefoto.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Vivi - 17 augusti 2016 09:07

Det är något speciellt med de där första.... Första tårtbiten Första steget Första resan ..... Första karusellen !!                    Det kommer inte bli det sista .... speciellt det lilla parisehjulet Emil älskade ...

Av Vivi - 13 augusti 2016 10:15


Jag har gått upp något kilo och det är nog för att mitt hjärta blivit så tungt så tungt. Jag tror mammahjärtan ofta väger tyngre än andras..... (och vissa pappan-hjärtna med så klart). Det är en massa spännande på gång i våra liv nu och mycket av d...

Av Vivi - 9 augusti 2016 09:56


Semester.... ahhhh ljuvliga semester.... typ! Okej jag får faktiskt vara liiite bitter att hösten började samtidigt som min semester och för att det faktiskt är lite svårt att slappna av när man förbereder för flytt. Dessutom så fick vi ställa in...

Av Vivi - 17 juli 2016 12:00


Jag läste just en fantastiskt sorglig krönika av Staffan Landin (läs den gärna här). Den handlar om flyktingfrågan och framförallt om det orimliga hat den frågan väcker och troll .... jävla troll. Jag har ingen sympati för de människor som via r...

Av Vivi - 18 juni 2016 16:03


.. SER JAG UT NÄR JAG FÖRSÖKER GÖRA SIT-UPs.....

Lite mer om MissVivi


Kontakt:
missvivi@hotmail.se

Veckans tips

Bloggträff 7 Maj i Skåne !!

   

FACEBOOK

Instagram

30 besvarade frågor

Kategorier

Hitta i bloggen

Bloggisar

Roligheter

Bloggar jag läser

Något jag brinner för...

Stöd frisk och Fri, föreningen mot ätstörningar

SMS

Sms:a FRISK50 eller FRISK100 till 729 80 så skänker du 50 eller 100 kr.

 

Här har jag varit

För ett år sedan.....

Arkiv

Hitta recept

Matbloggstoppen

Köp en recension

Köp en recension på min blogg på blogvertiser.se

Ragga besökare

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se