MissVivis synvinklar

Direktlänk till inlägg 18 februari 2015

Hotell Grand i Halmstad

Av Vivi - 18 februari 2015 10:00

I sommras bodde vi på hotell Grand i Halmstad. Det var en av de första nätterna vi var iväg från Emil, barnfria och såg verkligen fram emot att sova !!

Det var dock otroligt varmt den dagen och naivt nog förutsatte vi att hotellet hade AC... de hade de inte och rummet var SÅ varmt att vi knappt som alls.


Detta är ju inget som egentligen är hotellets fel, men jag sa ändå till vad jag tyckte och att jag önskade jag hade vetat detta innan, jag var ju sååå besviken. Hotellet var dock så otroligt gulliga att de gav oss ett presentkort på en ny natt hos dem så vi fick chansen att omvärdera. I helgen omvärderade vi.

Jag ska vara helt ärligt ...

Hotellet är inte riktigt så fint som de vill utge sig för att vara, nu är ju vi lite kräsna, men frukostbuffen är inte helt färsk, vattnet i duschen har väldigt ojämntempratur och sängarna är väldigt hårda.... MEN ,,,,

Det ligger otroligt bra till precis vid tågstationen och gångavstånd till centrum, vi åt inte där, men har flera vänner som hyllar deras mat och servicen är otroligt bra !!


Så ska ni bo i Halmstad vill jag ändå tipsa er om detta hotell då jag själv hellre har en lynnig dusch än en lynnig personal !!

Fick inga bra rums bilder (men rummet var jättecharmigt) så ni får kika på dessa istället

Middag & hotell på alla hjärtans dag ...lyxlyx

   

 
ANNONS
 
trollet

trollet

18 februari 2015 11:09

Alltid tråkigt när förväntningar inte uppfylls helt. Låter som ni hade det bra trotts allt!! Kram

http://lchftrollet.blogg.se

 
Patricia

Patricia

18 februari 2015 13:35

Ärlighet varar längst. Men det var ju fint av dem att ni fick en ny natt på hotellet. Tråkigt att det inte var perfekt på alla punkter, men jag håller med dig, hellre en lite knasig dusch en otrevlig personal.

sv: Ja, det är så irriterande det här med lägenhetsletande. Mäklarna är ju inte speciellt smidiga de heller vad det gäller att få tag i dem och hur ofta som helst så försvinner lägenheterna innan man ens hunnit åka och titta. Det är sjukt! Den här marknaden som är nu är inte frisk.
Men det är väl bara att kriga vidare. Det är bara det att jag blir mer och mer deprimerad ju längre tid det tar för jag far riktigt illa att bo här där vi gör.

Nu försvinner jag iväg ett tag från bloggen. Tänker inte blogga under resan, men ställ gärna lite frågor på min blogg så jag har något att svara på när jag kommer hem:)

kramar

http://patriciac.blogg.se

 
Clin

Clin

19 februari 2015 15:34

Du är så otroligt vacker kvinna!! Ge allt till mig ;)

Så underbart att få komma iväg och bara vara. Inte vara mamma och pappa hela tiden. Och så snällt av hotellet att ge er ett presentkort. Bara där visar de att det är ett bra hotell!

Kram

http://emmaclin.blogg.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Vivi - 17 augusti 2016 09:07

Det är något speciellt med de där första.... Första tårtbiten Första steget Första resan ..... Första karusellen !!                    Det kommer inte bli det sista .... speciellt det lilla parisehjulet Emil älskade ...

Av Vivi - 13 augusti 2016 10:15


Jag har gått upp något kilo och det är nog för att mitt hjärta blivit så tungt så tungt. Jag tror mammahjärtan ofta väger tyngre än andras..... (och vissa pappan-hjärtna med så klart). Det är en massa spännande på gång i våra liv nu och mycket av d...

Av Vivi - 9 augusti 2016 09:56


Semester.... ahhhh ljuvliga semester.... typ! Okej jag får faktiskt vara liiite bitter att hösten började samtidigt som min semester och för att det faktiskt är lite svårt att slappna av när man förbereder för flytt. Dessutom så fick vi ställa in...

Av Vivi - 17 juli 2016 12:00


Jag läste just en fantastiskt sorglig krönika av Staffan Landin (läs den gärna här). Den handlar om flyktingfrågan och framförallt om det orimliga hat den frågan väcker och troll .... jävla troll. Jag har ingen sympati för de människor som via r...

Av Vivi - 18 juni 2016 16:03


.. SER JAG UT NÄR JAG FÖRSÖKER GÖRA SIT-UPs.....

Lite mer om MissVivi


Kontakt:
missvivi@hotmail.se

Veckans tips

Bloggträff 7 Maj i Skåne !!

   

FACEBOOK

Instagram

30 besvarade frågor

Kategorier

Hitta i bloggen

Bloggisar

Roligheter

Bloggar jag läser

Något jag brinner för...

Stöd frisk och Fri, föreningen mot ätstörningar

SMS

Sms:a FRISK50 eller FRISK100 till 729 80 så skänker du 50 eller 100 kr.

 

Här har jag varit

För ett år sedan.....

Arkiv

Hitta recept

Matbloggstoppen

Köp en recension

Köp en recension på min blogg på blogvertiser.se

Ragga besökare

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se