MissVivis synvinklar

Direktlänk till inlägg 14 februari 2015

Glad alla hjärtans dag !!!

Av Vivi - 14 februari 2015 13:25

Jag tycker inte det är fel att det finns en dag då vi hyllar kärleken!

Jag tycker det är himla bra faktiskt, för även om många säger att alla dagar borde vara alla hjärtans dag, så behöver många av oss bli påminda ibland. Både få uppskattning och bli påminda att visa, det är ibland lätt att glömma bort i en stressig vardag. Det handlar dessutom inte bara om partners utan även vänner, familj och andra i ens omgivning.


Jag påminns idag om hur tacksam jag är....

Tacksam över att ha en make och en son som gör mina dagar så fyllda av glädje.

Tacksam över att ha en familj som jag vet står bakom mig och finns där i vårt och torrt.

Tacksam över vänner som får mig att le även när jag inte vill le.


Tack också till alla ni som tittar in här, för alla rader ni läser och för allt engagemang.

Tack för alla kommentarer som muntrar upp dåliga dagar ofta mer än ni vet om.


GLAD ALLA HJÄRTANS DAG TILL ALLA HJÄRTAN DÄR UTE !!


Bjuder på detta gamla fotot i en porrig hiss .... hi hi hi

 

 
ANNONS
 
Emm

Emm

14 februari 2015 20:21

Du ser ut som hämtad ur sex and The city på den bilden. :) ha en underbar kväll!

http://www.emelisian.bloggplatsen.se

 
Denise

Denise

15 februari 2015 14:21

Hoppas du fick en fin dag! :)

http://flingans.nu

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Vivi - 17 augusti 2016 09:07

Det är något speciellt med de där första.... Första tårtbiten Första steget Första resan ..... Första karusellen !!                    Det kommer inte bli det sista .... speciellt det lilla parisehjulet Emil älskade ...

Av Vivi - 13 augusti 2016 10:15


Jag har gått upp något kilo och det är nog för att mitt hjärta blivit så tungt så tungt. Jag tror mammahjärtan ofta väger tyngre än andras..... (och vissa pappan-hjärtna med så klart). Det är en massa spännande på gång i våra liv nu och mycket av d...

Av Vivi - 9 augusti 2016 09:56


Semester.... ahhhh ljuvliga semester.... typ! Okej jag får faktiskt vara liiite bitter att hösten började samtidigt som min semester och för att det faktiskt är lite svårt att slappna av när man förbereder för flytt. Dessutom så fick vi ställa in...

Av Vivi - 17 juli 2016 12:00


Jag läste just en fantastiskt sorglig krönika av Staffan Landin (läs den gärna här). Den handlar om flyktingfrågan och framförallt om det orimliga hat den frågan väcker och troll .... jävla troll. Jag har ingen sympati för de människor som via r...

Av Vivi - 18 juni 2016 16:03


.. SER JAG UT NÄR JAG FÖRSÖKER GÖRA SIT-UPs.....

Lite mer om MissVivi


Kontakt:
missvivi@hotmail.se

Veckans tips

Bloggträff 7 Maj i Skåne !!

   

FACEBOOK

Instagram

30 besvarade frågor

Kategorier

Hitta i bloggen

Bloggisar

Roligheter

Bloggar jag läser

Något jag brinner för...

Stöd frisk och Fri, föreningen mot ätstörningar

SMS

Sms:a FRISK50 eller FRISK100 till 729 80 så skänker du 50 eller 100 kr.

 

Här har jag varit

För ett år sedan.....

Arkiv

Hitta recept

Matbloggstoppen

Köp en recension

Köp en recension på min blogg på blogvertiser.se

Ragga besökare

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se