MissVivis synvinklar

Direktlänk till inlägg 1 februari 2015

Mitt favorit foto

Av Vivi - 1 februari 2015 10:00

Jag har nyligen gått igenom lite gamla foton jag fck från mina föräldrar.


Vi kör en liten återblick ....

Detta är ett av mina favorit foton på mig själv,

taget i Bankok när jag var där som barnflicka med en svensk familj på semester.


 


Lite suddigt, men jag tycker jag ärligt talat är skitsnygg på kortet och det är ett häftigt kort taget från ett av världens finaste hotell (tror vår svit kostade närmare 10 000/natt) .

Om ni vill veta mer om mina tid som barnflicka är det bara att säga till ,

då skriver jag gärna ett inlägg.


Hittade också lite kort som visar lite olika stil man haft genom åren ...

Ja jösses....


Här är jag nog ca 16 år

 


....Runt 21-22år ...Dessa kort är alla tagna sommaren 2000

Min systers bröllop, min student och min studentbal  


 


Det är verkligen otroligt roligt att gå igenom gamla foton !!

Som sagt ...vill ni veta mer om mig i någon ålder bara säg till så skriver jag ett inlägg.

Ha en fin söndag allihop ! 

 
ANNONS
 
Patricia

Patricia

1 februari 2015 12:11

Jag vill gärna veta mer om din tid som barnflicka. Hur gammal var du då? Och du är skitsnygg på bilden! Fast det är du nu också haha:)

Ja men dessa kossor är fantastiska. Men lite läskiga, de har inte alltid koll på vart de har sina horn. Höll på att få ett i magen när jag kelade med en. Efter det är jag lite på min vakt. Att gosa med Elof (kalven heter det hihi) är bäst. Hans horn är ju så små så de behöver man inte vara rädd för på samma sätt.

Nej men precis. Det fanns ju inget som vi kunde göra för han som försvann. Han hade ju ingen telefon med sig så han gick ju inte att nå. Och att åka runt hela Paris för att hitta honom, nja, det hade vart omöjligt. Han är vuxen och inte omyndigförklarad så ja, då får han ta sitt eget ansvar, även om det är sjukt sorgligt om han nu var sjuk.

kram

http://patriciac.blogg.se

 
Life of Johanna

Life of Johanna

1 februari 2015 12:58

Alltid kul och titta på gamla kort :)
kram

http://lifeofjohanna.se

 
natalia

natalia

1 februari 2015 13:20

Jag flyttar för att jag känner att det är dags för lite förändring :) Sen tycker jag inte att bloggplatsen är så bra faktiskt, har velat flytta länge men inte vågat eftersom jag trodde jag skulle tappa alla mina läsare.. Men mina läsare flyttade med mig :D

http://nouw.com/nataliatrojan

 
natalia

natalia

1 februari 2015 13:21

Gud vad fina bilder :D

http://nouw.com/nataliatrojan

 
Madde

Madde

1 februari 2015 15:20

Fina bilder fast jag tycker du ser likadan ut idag? :-)
Kul att du gillar mina duckface ;)

http://madelein.se

 
Denise

Denise

1 februari 2015 19:50

Ja! Gärna ett inlägg om din tid som barnflicka :D

http://flingans.nu

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Vivi - 17 augusti 2016 09:07

Det är något speciellt med de där första.... Första tårtbiten Första steget Första resan ..... Första karusellen !!                    Det kommer inte bli det sista .... speciellt det lilla parisehjulet Emil älskade ...

Av Vivi - 13 augusti 2016 10:15


Jag har gått upp något kilo och det är nog för att mitt hjärta blivit så tungt så tungt. Jag tror mammahjärtan ofta väger tyngre än andras..... (och vissa pappan-hjärtna med så klart). Det är en massa spännande på gång i våra liv nu och mycket av d...

Av Vivi - 9 augusti 2016 09:56


Semester.... ahhhh ljuvliga semester.... typ! Okej jag får faktiskt vara liiite bitter att hösten började samtidigt som min semester och för att det faktiskt är lite svårt att slappna av när man förbereder för flytt. Dessutom så fick vi ställa in...

Av Vivi - 17 juli 2016 12:00


Jag läste just en fantastiskt sorglig krönika av Staffan Landin (läs den gärna här). Den handlar om flyktingfrågan och framförallt om det orimliga hat den frågan väcker och troll .... jävla troll. Jag har ingen sympati för de människor som via r...

Av Vivi - 18 juni 2016 16:03


.. SER JAG UT NÄR JAG FÖRSÖKER GÖRA SIT-UPs.....

Lite mer om MissVivi


Kontakt:
missvivi@hotmail.se

Veckans tips

Bloggträff 7 Maj i Skåne !!

   

FACEBOOK

Instagram

30 besvarade frågor

Kategorier

Hitta i bloggen

Bloggisar

Roligheter

Bloggar jag läser

Något jag brinner för...

Stöd frisk och Fri, föreningen mot ätstörningar

SMS

Sms:a FRISK50 eller FRISK100 till 729 80 så skänker du 50 eller 100 kr.

 

Här har jag varit

För ett år sedan.....

Arkiv

Hitta recept

Matbloggstoppen

Köp en recension

Köp en recension på min blogg på blogvertiser.se

Ragga besökare

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se