MissVivis synvinklar

Direktlänk till inlägg 4 januari 2015

Ett viktigare nyårslöfte & en sund blogg !

Av Vivi - 4 januari 2015 14:30

Hej alla mina fina läsare !

Nu har ett nytt år börjat och ofta kommer det nya året med nya löften, ofta kroppsrelaterade.

Man ska bli nyttigare, gå ned i vikt, träna mer osv osv.


Jag tycker det är helt okej om du, som jag, behöver röra mer på dig och äta nyttigare, då kan man ge ett sådant löfte, för sin egen skull.

Däremot finns det kanske ett annat löfte fler av er skulle behöva ta... att vara snällare mot er kropp!

Bli kompis med er kropp, börja fokusera mer på det bra och vad den kan göra/har gjort istället för hur den ser ut ! DET är ett löfte som verkligen kan ge något och ett lötfe alla borde ge sig själva.


Jag lovar att ta bättre hand om dig & tycka om dig mer !

 


För er som inte redan hittat till den otroligt fina, härliga och uppmuntrande bloggen Bodypalace ... gå dit !!

Det är en underbar blogg med kroppsfoton, foton som folk tagit på sig själva och skickat in. Detta för att bidra till att kroossa skönhetsideal, visa att siffror bara är siffror och för att via alla är olika, men vackra.

Om ni dessutom vågar skicka in en kroppsbild, så kan ni får en superbra bok !


Skynda er och besök sidan och skriv snälla kommentarer till fotona eller en snäll kommentar till J som driver bloggen, för han gör ett jättebra jobb i kampen mot ohälsosamma ideal !!


 
ANNONS
 
Linda

Linda

4 januari 2015 18:34

Än en gång ett superbra inlägg!!! Å, vad jag tycker om din blogg, Vivi men det vet du nog vid det här laget :) Men beröm ska man ge och du är värd så mycket beröm för hela din blogg och dina kloka och fina inlägg.
Man ska ju inte avslöja nyårslöften men mitt är faktiskt att vara snällare mot min kropp. (Ständigt löfte men jag vet att det går, ska bara få det till en livsstil så att man slipper ge detta löfte varje år :))
Genom dina inlägg har jag då och då tittat in på Bodypalace och från idag gillar jag sidan på fb. Tack!! Även där skriver du så fint :)
Önskar dig en skön kväll.
Kram

http://www.enlitenvra.blogspot.se

 
natalia

natalia

4 januari 2015 19:05

Svar: Ja jag får nog göra det eller så får jag bara se hur länge den håller.. ;;//

http://nattis98.bloggplatsen.se

 
natalia

natalia

4 januari 2015 19:06

Så bra skriver! Heja!!

http://nattis98.bloggplatsen.se

 
MartinaOlsson

MartinaOlsson

4 januari 2015 19:58

hej! allt bra? :)

http://martinaolsson.myshowroom.se

 
Emm

Emm

4 januari 2015 20:39

Härligt! Du är en sann förebild :) Kramar

http://www.emelisian.bloggplatsen.se

 
MiraKidvall

MiraKidvall

4 januari 2015 20:52

Jättebra skrivet! Xx

http://Mirakidvalls.blogg.se

 
Jesper

Jesper

6 januari 2015 09:51

Du är ju bara så klok och underbar. Dessutom lyckades du få folk att gilla hemsidan på facebook efter det här inlägget.

http://bodypalace.se

Vivi

6 januari 2015 13:42

Tack söta du

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Vivi - 17 augusti 2016 09:07

Det är något speciellt med de där första.... Första tårtbiten Första steget Första resan ..... Första karusellen !!                    Det kommer inte bli det sista .... speciellt det lilla parisehjulet Emil älskade ...

Av Vivi - 13 augusti 2016 10:15


Jag har gått upp något kilo och det är nog för att mitt hjärta blivit så tungt så tungt. Jag tror mammahjärtan ofta väger tyngre än andras..... (och vissa pappan-hjärtna med så klart). Det är en massa spännande på gång i våra liv nu och mycket av d...

Av Vivi - 9 augusti 2016 09:56


Semester.... ahhhh ljuvliga semester.... typ! Okej jag får faktiskt vara liiite bitter att hösten började samtidigt som min semester och för att det faktiskt är lite svårt att slappna av när man förbereder för flytt. Dessutom så fick vi ställa in...

Av Vivi - 17 juli 2016 12:00


Jag läste just en fantastiskt sorglig krönika av Staffan Landin (läs den gärna här). Den handlar om flyktingfrågan och framförallt om det orimliga hat den frågan väcker och troll .... jävla troll. Jag har ingen sympati för de människor som via r...

Av Vivi - 18 juni 2016 16:03


.. SER JAG UT NÄR JAG FÖRSÖKER GÖRA SIT-UPs.....

Lite mer om MissVivi


Kontakt:
missvivi@hotmail.se

Veckans tips

Bloggträff 7 Maj i Skåne !!

   

FACEBOOK

Instagram

30 besvarade frågor

Kategorier

Hitta i bloggen

Bloggisar

Roligheter

Bloggar jag läser

Något jag brinner för...

Stöd frisk och Fri, föreningen mot ätstörningar

SMS

Sms:a FRISK50 eller FRISK100 till 729 80 så skänker du 50 eller 100 kr.

 

Här har jag varit

För ett år sedan.....

Arkiv

Hitta recept

Matbloggstoppen

Köp en recension

Köp en recension på min blogg på blogvertiser.se

Ragga besökare

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se