MissVivis synvinklar

Direktlänk till inlägg 14 december 2014

Tröttmössa & vinnare

Av Vivi - 14 december 2014 19:54

Idag är jag så otrooooligt trött, så mitt braiga inlägg jag hade tänkt skriva om musikhjälpen och välgörenhet får vänta lite.

Förmiddagen med mensvärk, huvudvärk, kinkig unge som får tänder PLUS sömnbrist var iiiinte roligt. När maken kom hem från innebandyn, fick han Emil i knät direkt i princip. Sedan lagade jag omelett medans jag var så trött och bitter så att jag grät (praktiskt ... behövde inte salta), men ibland har man sådana dagar och det är okej.

Jag hoppas dock att John Blund och min relation förbättras inatt.Pleeeeease Johnny-boy *blinkar fint med ögonfransarna*, jag har nybakta kakor du kan få *fjäsk fjäsk*.

...för just det, har bakat idag. Det blev en spännande eftermiggad med barnlarm, döbakt och glömda formar, men det blir förhoppningsvis gott i slutändan ändå.

Trevligt hade vi iaf.


Nu till det ni väntat på ... vinnaren

*trumvirvel* 

GRATTIS Kylie !!!

Maila mig din adress på missvivi@hotmail.se

så ska jag se till att få iväg din hemliga julklapp nästa vecka.

Ni andra kan få reda på vad hon får senare, vill inte förstöra överraskningen!


Tack ALLA fina som var med, önskar jag kunde ge presenter till er alla !!

Men vet ni .... om ni röstar fram mig på besökstoppen ----------->

(man kan rösta 1 gång / dag) så blir det en tävling till !!!

...och det skiljer väldigt få röster på mig och den som leder nu.

Puss på er !!
 
ANNONS
 
Annie

Annie

15 december 2014 08:28

Sv: Precis du är inne på rätt spår ;) för mig är det ganska enkelt att hålla motivationen uppe-tränar jag inte så blir det mer värk och tränar jag regelbundet= mindre värk ;)

Ha en fin dag :)

Kram!

http://www.lifebyannie.bloggplatsen.se

 
Linda

Linda

15 december 2014 09:40

Hoppas att du har fått sova (bättre) inatt. (själv sov jag på soffan och vaknade fem i morse och kunde inte somna om...
Ibland behöver man gråta för att bara lätta på allt,det brukar kännas lite bättre efteråt.
Önskar dig en bra och härlig ny vecka.
Kram

http://www.enlitenvra.blogspot.com

 
Life of Johanna

Life of Johanna

15 december 2014 11:11

Ja man får lov och ha såna dagar!

Ja allt tar ju tid med foglossning med. Plus att jag faktiskt accepterar att inte kunna ånga på som vanligt. Men det är skönt det börjar bli klart nu, mindre lådor och få över sig :) Så nästa gång ni kommer hit är det nog lite mindre kaos, men iaf med en liten bebis och mysa med :)

kram

http://lifeofjohanna.se

 
MADDISENJ.SE

MADDISENJ.SE

15 december 2014 12:56

Usch vad jobbigt när man känner så! Hoppas du är lite piggare snart!

Passar på att tipsa om tävlingen i min blogg där du kan vinna en egendesignad almanacka till ett värde upp emot 325:-. Vinnaren utses i morgon så in och tävla vettja!! Du hittar tävlingsinlägget här; http://maddisenj.se/2014/december/tavling-vinn-en-egendesignad-almanacka.html

http://maddisenj.se

 
Fia

Fia

15 december 2014 16:58

Ojoj stackare... :( Hoppas att du lyckats ta igen lite sömn och att det blir mer ro i veckan som kommer. Massa kramar!

http://emeraldcityreflections.blogspot.com

Vivi

16 december 2014 14:13

Tack sötaste Fia, ser framemot att du snart kommer heeeeem

 
Ingen bild

Kylie Larsson

16 december 2014 15:49

Hoppas du mår bättre snart! Skickat och tack så jätte mycket :) God jul!!

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Vivi - 17 augusti 2016 09:07

Det är något speciellt med de där första.... Första tårtbiten Första steget Första resan ..... Första karusellen !!                    Det kommer inte bli det sista .... speciellt det lilla parisehjulet Emil älskade ...

Av Vivi - 13 augusti 2016 10:15


Jag har gått upp något kilo och det är nog för att mitt hjärta blivit så tungt så tungt. Jag tror mammahjärtan ofta väger tyngre än andras..... (och vissa pappan-hjärtna med så klart). Det är en massa spännande på gång i våra liv nu och mycket av d...

Av Vivi - 9 augusti 2016 09:56


Semester.... ahhhh ljuvliga semester.... typ! Okej jag får faktiskt vara liiite bitter att hösten började samtidigt som min semester och för att det faktiskt är lite svårt att slappna av när man förbereder för flytt. Dessutom så fick vi ställa in...

Av Vivi - 17 juli 2016 12:00


Jag läste just en fantastiskt sorglig krönika av Staffan Landin (läs den gärna här). Den handlar om flyktingfrågan och framförallt om det orimliga hat den frågan väcker och troll .... jävla troll. Jag har ingen sympati för de människor som via r...

Av Vivi - 18 juni 2016 16:03


.. SER JAG UT NÄR JAG FÖRSÖKER GÖRA SIT-UPs.....

Lite mer om MissVivi


Kontakt:
missvivi@hotmail.se

Veckans tips

Bloggträff 7 Maj i Skåne !!

   

FACEBOOK

Instagram

30 besvarade frågor

Kategorier

Hitta i bloggen

Bloggisar

Roligheter

Bloggar jag läser

Något jag brinner för...

Stöd frisk och Fri, föreningen mot ätstörningar

SMS

Sms:a FRISK50 eller FRISK100 till 729 80 så skänker du 50 eller 100 kr.

 

Här har jag varit

För ett år sedan.....

Arkiv

Hitta recept

Matbloggstoppen

Köp en recension

Köp en recension på min blogg på blogvertiser.se

Ragga besökare

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se