MissVivis synvinklar

Direktlänk till inlägg 12 december 2014

Katter, sömnbrist & storm

Av Vivi - 12 december 2014 13:30

Brrrr...

Kallt i vårt hus idag, men det har ju börjat blåsa upp lite smått, det ska ju bli storm här i syd/väst. Jag och lilleman ska ju egentligen till fina Johanna i morgon. Hälsa på magen, kolla huset och krama Johanna så klart, men vi får se hur vädret blir, man ska inte köra i storm om det inte är absolut nödvändigt.


Jag kan också vara frusen pga av sömnbrist. Har sovit riktigt illa senaste veckan och speciellt senaste nätterna. Har försökt köra på principen att inte vila på dagarna och trötta ut mig, men det har inte fungerat än så länge. Är skit-trött, men så fort huvudet når kudden "ping" ...vaken! Igår var jag helt slut efter att ha pysslat julkort hela kvällen och kunde ändå inte sova. Ja ja det reder sig nog, brukar ha sådana här perioder ibland och kaffe intas i lagom (enorma) mängder tills dess det går över.


Känner ni igen er ? Lider ni också av sömnbrist?


Julkortskaos och resultat

   


Idag var jag med katterna hos veterinären, de skulle vaccineras och så lät jag henne kolla dem samtidigt. Angelique har ju faktiskt haft färre anfall sedan operationen, vilket är otroligt skönt. Athena får vi däremot snart ta till veterinären igen *suck*, FORLen gör sig påmind igen och denna gång får hon läggas in och operera bort ytterligare några tänder. Vår lilla tandlösa gumma.... 


 


Hoppas ni har en fin fredag

...och passa på att tävla nu ...

Stor vinstchans till att vinna hemlig julklapp, sista dagen idag !!

Tävla här !!


 
ANNONS
 
Annie

Annie

12 december 2014 15:24

Sv: Tack så mycket! känns så bra att var igång med träningen ;)
Vart ett pass idag med ;)
Ja börja du med vettja :) Jag lovar din rygg kommer att tacka dig :)
Synd vi inte bodde nära varandra, då kunde vi träna ihop! :)

Ja det där känner jag igen :) Även om jag sover bättre nu, så kan det ändå vara sådär ibland ..
Hoppas du sover bättre inatt :)

Så sööt kisse ;)

Kram

http://www.lifebyannie.bloggplatsen.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Vivi - 17 augusti 2016 09:07

Det är något speciellt med de där första.... Första tårtbiten Första steget Första resan ..... Första karusellen !!                    Det kommer inte bli det sista .... speciellt det lilla parisehjulet Emil älskade ...

Av Vivi - 13 augusti 2016 10:15


Jag har gått upp något kilo och det är nog för att mitt hjärta blivit så tungt så tungt. Jag tror mammahjärtan ofta väger tyngre än andras..... (och vissa pappan-hjärtna med så klart). Det är en massa spännande på gång i våra liv nu och mycket av d...

Av Vivi - 9 augusti 2016 09:56


Semester.... ahhhh ljuvliga semester.... typ! Okej jag får faktiskt vara liiite bitter att hösten började samtidigt som min semester och för att det faktiskt är lite svårt att slappna av när man förbereder för flytt. Dessutom så fick vi ställa in...

Av Vivi - 17 juli 2016 12:00


Jag läste just en fantastiskt sorglig krönika av Staffan Landin (läs den gärna här). Den handlar om flyktingfrågan och framförallt om det orimliga hat den frågan väcker och troll .... jävla troll. Jag har ingen sympati för de människor som via r...

Av Vivi - 18 juni 2016 16:03


.. SER JAG UT NÄR JAG FÖRSÖKER GÖRA SIT-UPs.....

Lite mer om MissVivi


Kontakt:
missvivi@hotmail.se

Veckans tips

Bloggträff 7 Maj i Skåne !!

   

FACEBOOK

Instagram

30 besvarade frågor

Kategorier

Hitta i bloggen

Bloggisar

Roligheter

Bloggar jag läser

Något jag brinner för...

Stöd frisk och Fri, föreningen mot ätstörningar

SMS

Sms:a FRISK50 eller FRISK100 till 729 80 så skänker du 50 eller 100 kr.

 

Här har jag varit

För ett år sedan.....

Arkiv

Hitta recept

Matbloggstoppen

Köp en recension

Köp en recension på min blogg på blogvertiser.se

Ragga besökare

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se