MissVivis synvinklar

Direktlänk till inlägg 15 november 2014

Gästbloggar

Av Vivi - 15 november 2014 13:26

Idag gästbloggar jag hos Johanna -en plats i solen ----->

Gå gärna in och läs mitt inlägg som så ofta handlar om kroppen och kroppsideal.

( ledsen, för osnyggt inlägg, har lite fullt upp och bloggar från mobilen )

 
ANNONS
 
Annie

Annie

15 november 2014 15:28

Var inne på Johannas blogg och läste ditt inlägg, så var ville kika in hos dig med :-)

Jätte bra inlägg! :-)gillade det verkligen, du har så bra inställning och åsikter :-)

Kram

http://www.lifebyannie.bloggplatsen.se

 
Denise

Denise

15 november 2014 16:25

Spännande, ska genast in och läsa! :D

http://flingans.nu

 
Linda

Linda

15 november 2014 18:18

Åååå, som vanligt skriver du så himla bra!! Jag älskar dina inlägg. Alla. De är så sunda, riktiga, roliga ~ alla känslor finns med i dina inlägg.
Du har så rätt så rätt. Vi ska vara tacksamma över den kropp vi har och inte haka på någon hets. Vara tacksamma över allt det du skriver. Jag försöker verkligen. Inte alltid så lätt, ibland får man stanna upp och tänka till/om. Har en mamma som är väldigt värkbruten och jag kan bli lite rädd när tanken slår mig att jag kanske också blur sådan när jag är strax över 60. Är väldigt tacksam att jag är som jag är. NU. Även om jag bannar mig själv att det finns så mycket gott att stoppa i sig och att jag har en dålig spärr att säga "det räcker nu". Sådant sätter sina spår...men det är en
annan story :) finns som sagt mycket annat man ska vara tacksam över!
Önskar dig en trevlig helg!
Kram

http://www.enlitenvra.blogspot.col

 
Julia

Julia

15 november 2014 20:29

Läste det inlägget och det är verkligen ett jättebra inlägg! :D

http://jylli.bloggplatsen.se

 
sara

sara

16 november 2014 16:13

Jättebra inlägg, önskade bara att min kropp kunde alla saker,men någon dag kanske det blir så :)

http://ensarasblogg.wordpress.com

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Vivi - 17 augusti 2016 09:07

Det är något speciellt med de där första.... Första tårtbiten Första steget Första resan ..... Första karusellen !!                    Det kommer inte bli det sista .... speciellt det lilla parisehjulet Emil älskade ...

Av Vivi - 13 augusti 2016 10:15


Jag har gått upp något kilo och det är nog för att mitt hjärta blivit så tungt så tungt. Jag tror mammahjärtan ofta väger tyngre än andras..... (och vissa pappan-hjärtna med så klart). Det är en massa spännande på gång i våra liv nu och mycket av d...

Av Vivi - 9 augusti 2016 09:56


Semester.... ahhhh ljuvliga semester.... typ! Okej jag får faktiskt vara liiite bitter att hösten började samtidigt som min semester och för att det faktiskt är lite svårt att slappna av när man förbereder för flytt. Dessutom så fick vi ställa in...

Av Vivi - 17 juli 2016 12:00


Jag läste just en fantastiskt sorglig krönika av Staffan Landin (läs den gärna här). Den handlar om flyktingfrågan och framförallt om det orimliga hat den frågan väcker och troll .... jävla troll. Jag har ingen sympati för de människor som via r...

Av Vivi - 18 juni 2016 16:03


.. SER JAG UT NÄR JAG FÖRSÖKER GÖRA SIT-UPs.....

Lite mer om MissVivi


Kontakt:
missvivi@hotmail.se

Veckans tips

Bloggträff 7 Maj i Skåne !!

   

FACEBOOK

Instagram

30 besvarade frågor

Kategorier

Hitta i bloggen

Bloggisar

Roligheter

Bloggar jag läser

Något jag brinner för...

Stöd frisk och Fri, föreningen mot ätstörningar

SMS

Sms:a FRISK50 eller FRISK100 till 729 80 så skänker du 50 eller 100 kr.

 

Här har jag varit

För ett år sedan.....

Arkiv

Hitta recept

Matbloggstoppen

Köp en recension

Köp en recension på min blogg på blogvertiser.se

Ragga besökare

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se