MissVivis synvinklar

Direktlänk till inlägg 30 oktober 2014

TÄVLA OM EN GOODIEBAG !!!

Av Vivi - 30 oktober 2014 16:30

Då var det dags för tävling här i bloggen !!!


Jag vill gärna dela med mig av goodiebagsen jag har fått senaste tiden
och dessutom utmana folk att göra något litet för att höja självkänslan.


Detta kan du vinna:

  
Julkort från Meekatt, ansiktscreme från Mary Kay, nagellack från Body shop, parfym-prov m.m


För att tävla:

 Skriv en kommentar där du listar tre bra saker med dig själv

och en anledning till varför vill ha/förtjänar en goodiebag.

(glöm inte lämna mailadress om du inte har blogg)


För extra chans att vinna:


1) Gå in på min instagram (missvivi81) och leta upp tävlingsfotot,
dela detta på din egna instagram och tagga fotot med @missvivi81


2) Skriv ett inlägg på din blogg om tävlingen och länka till mig,
det går bra att använda fotot ovan (kopiera foto med ctrl c)


Skriv i din kommentar hur många extra chanser du valt och lämna länk till blogginlägg eller/och instagram-namn


TÄVLINGEN AVSLUTAS DEN 8 NOVEMBER,

DEN 9 NOVEMBER ANNONSERAR JAG VINNAREN PÅ BLOGGEN.

LYCKA TILL !!#bloggtävling #tävling #goodiebag
 
ANNONS
 
Ingen bild

Daphne Alice

30 oktober 2014 18:52

Jag är noggrann, bra på att lyssna och är väldigt omtänksam. Jag tycker att jag förtjänar en goodiebag eftersom jag alltid försöker att vara en bra människa. Jag hjälper till där det behövs, finns där och lyssnar när det behövs och så vidare. Det känns bra att hjälpa andra, men ibland skulle jag verkligen vilja skämma bort mig själv också!
min mail är n_octurn_a@hotmail.com
tyvärr har jag varken instagram eller egen blogg, annars hade jag absolut delat där.

Vivi

30 oktober 2014 21:08

Kul att du är med och bra svar ! :)

 
natalia

natalia

30 oktober 2014 19:10

Jag är hjälpsam, spontan och snäll.

Hmm..svårt att komma på en anldedning men jag säger såhär, eftersom ja ofta har tävlingar på min blogg, där jag köper o tävlar ut saker, där jag letar upp företag. Där jag betalar för att skicka iväg massa paket. Man kanske tänker att det är lätt, att det inte finns jobb bakom det. Men det gör det, det finns mycket jobb bakom det. Det är inte så lätt för en fattig student haha att skicka iväg ett paket där man måste betala 50 kr för att skicka de ;) (Tog det senaste paketet som exempel). Då kan jag tycka att jag kanske förtjänar en goodiebag jag med.Kul tävling!
Kram

http://nattis98.bloggplatsen.se

 
natalia

natalia

30 oktober 2014 21:15

Tack så mycket!

http://nattis98.bloggplatsen.se

 
Madde

Madde

30 oktober 2014 21:50

Hoppar över tävlingen men hoppas att du får många som tävlar. Kul att du gillar Legolandinläggen, jag kommer skriva mera. Tänkte att det kanske var roligare att få lite "resetips" än bara bilder.

http://www.madelein.se

 
Ingen bild

Anna

31 oktober 2014 04:11

Hm.. Jag är omtänksam, kreativ och barnslig :)
Jag skulle kunna tänka mig att jag förtjänar en goodiebag för att jag hjälpte en gammal tant som hade ramlat på centralstationen häromdagen. Hennes läpp var sprucken och hennes handväska hade åkt vidare med bussen och allt var olyckligt (men som tur var löste sig allt till slut och hennes dotter kom och hämtade henne).
Vänliga hälsningar, Anna annagrevillius@gmail.com

Vivi

2 november 2014 13:39

Åh vad fint gjort av dig Anna !!

 
Emm

Emm

31 oktober 2014 12:21

Kikar in och säger glad halloween! Många kramar!

http://www.emelisian.bloggplatsen.se

 
Ingen bild

Camilla Bergström

1 november 2014 15:36

Då jag nu är igång med min vikt och träningsresa och har snart tappat 10 kilo så tycker jag att jag förtjänar en härlig belöning som denna :D
Jag delar vidare :)
gillar att hjälpa människor, att få dem på bra humör och jag försöker vara snäll ;)

 
Ingen bild

Camilla Bergström

1 november 2014 15:37

Glömde mail... millabergstrom@hotmail.com

 
En Mölnbobos Liv

En Mölnbobos Liv

1 november 2014 21:17

Jag är med, det bästa med mig är
1. Min hummor
2. Jag är lojal
3. Jag är en bra mamma

Inte just i den ordningen kanske, men det är några av mina bra egenskaper.

Förtjänar en goodiebag för att muntra upp mig i höstmörkret och nu när minstingen verkar hamnat i någon slags 2års "jag kan allt själv" period vilket gör att han skriker som en besatt när jag försöker hjälpa honom... mycket tröttande.

blogg@annakarlsson.se

delat om tävlingen här

http://annasbloggtavlingar.wordpress.com/2014/11/01/goodiebag-811/

http://www.annakarlsson.se/blogg

 
Ingen bild

Jeanette

1 november 2014 22:40

1. Jag är glad
2. Jag bryr mig om andra människor
3. Jag tycker om att uppmuntra andra människor

Jag vill gärna vinna för jag är gravid och då är det guld att bli lite extra bortskämd ;)

Vivi

2 november 2014 13:38

Roligt att du är med och tävlar, kom ihåg att hålla utkik på bloggen och lämna din mail så jag kan nå dig om du vinner :)

 
cajsa g

cajsa g

2 november 2014 01:11

Jag är snäll, bra på att både prata och lyssna och omtänksam.

Jag skulle gärna vilja vinna denna goodiebag för att det var längesen jag var riktigt glad och hade tur. Så om jag skulle vinna denna skulle leendet vara på max. Hoppas verkligen på tur :)

http://nattstad.se/cajsagrasberg

 
Lotta från Småland

Lotta från Småland

2 november 2014 11:52

Jag är en föreningsmänniska. Jag har anordnat aktiviteter på barnens skola för att samla in pengar till något extra för eleverna. Jobbat frivilligt i samhällsföreningen för att anordna nationaldagsfirande med mera.
I kyrkan sjunger jag ofta på gudstjänsterna, hjälper till på de olika aktiviteterna som händer och nu har vi startat insamling av kläder med mera till behövande.
Och visst det ÄR kul att hjälpa till men ibland är det förbaskat otacksamt. Så en uppmuntrande klapp på axeln då och då vore kul. :-)

Har delat ditt inlägg på min blogg:
http://lottaochlivet.blogspot.se/2014/11/tavling.html

Ha en bra dag!
/Lotta

http://lottaochlivet.blogspot.se

 
Ingen bild

Malin Svensk Björck

2 november 2014 15:46

Hej!
Jag är:
Hjälpsam,har svårt att låta bli med det om nån behöver det.
Bra på att peppa folk, är duktig på att se andras bra sidor och få dom att se det själva.
Duktig att baka, har lärt mig av min mamma. Älskar att experimentera och testa nytt. Ger gärna bort det jag bakar till dom som inte vill/kan baka själv.
Jag har gillat och delat på instagram, malinsvenskbjorck.
Så det blir en extra chans.

Ha en fin vecka!
Mvh Malin Svensk Björck
gizmobus@hotmail.com

 
Ingen bild

Amanda

2 november 2014 17:47

jag är snäll och kan prata med alla
jag sprider ofta glädje och hälsar glatt på alla
jag är osjälvisk

Skulle va så kul att öppna bagen och kolla på allt!


amandanyman96@hotmail.com

 
Carola L

Carola L

2 november 2014 20:47

Jag är envis, ärlig och mycket snäll!

Jag skulle vilja vinna för att pigga upp mig själv lite - det har varit tunga år nu, men allt för lite ledighet! Känns som om jag jobbar jämt och så blir det som timvikarie!

Delat: http://mammamuh.blogg.se/tavla/2014/november/goodiebag.html

tavlingar(at)officefixarna.com

http://mammamuh.blogg.se

 
Ingen bild

Emma

3 november 2014 09:56

Jag är gärna med och tävlar!

Har tipsat i min blogg: http://kiwigiirl.blogg.se/2014/november/tavling-goodiebag.html

Vivi

3 november 2014 15:08

Kul att du vil vara med, men du får inte glömma att svara på frågorna...

 
LiLo

LiLo

3 november 2014 12:32

Jag är:
Glad, trots att mitten av det här året varit förbaskat tungt emellanåt.
Snäll mot andra, men kanske för sällan mot mig själv?

Generös med det lilla jag har

har länkat till detta i min blogg :)

http://www.kucke-li-lo.bloggplatsen.se

 
Millah

Millah

3 november 2014 13:50

1. Jag är rolig, omtänksam & lite knasig ;)

2. Jag skulle vilja vinna denna till mig själv faktiskt.
Då jag är ensamstående, 100% studerande och extra jobbar
så blir det inte att jag unnar mig själv nånting särskilt ofta.
Och jag kan bli så arg på mig själv att jag inte gör det.
Vore iallafall så kul att få vinna denna goodiebagen.

3. Tipsat: http://millaoman.blogg.se/2014/november/goodiebag.html


Hoppas på tur :) Kramar // Millah
millahoman@hotmail.com

http://millaoman.blogg.se

 
Ingen bild

Stina

3 november 2014 15:55

Jag tänker på andra människor, är rolig och gillar att prata. Skulle ge den här goodiebagen till min fina syster om jag vann. Hon är en helt fantastisk person som jag inte skulle kunna leva utan. Hon har det väldigt stressigt just nu och jag vet hur glad om hon skulle bli om hon fick den. Har tyvärr inte blogg eller instagram så kan inte dela.
stinaajohansson@gmail.com

Vivi

3 november 2014 19:06

Roligt att du vill vara med ?

 
Emma

Emma

4 november 2014 07:49

Oj glömde helt bort att skriva det!

Jag är bra på att bjuda på mig själv, en god lyssnare och en glädjespridare :)

Jag har haft alldeles för mycket otur dom senaste dagarna och skulle verkligen behöva uppmuntring.
Hade halloween firande vilken resulterade i ett skoställ mindre, en vardagsrumsmatta mindre och en lampa. Inte nog med det så missade min katt godisen jag höll i och bet rakt igen tummen (inte med mening såklart) så har ont där nu, sen samma dag så tappade jag bilnyckeln under bron och imorse glömde jag min jobbarväska hemma så bara åka hem precis när jag hade parkerat på jobbet!

jag börjar bli smått ledsen och frustrerad, när är det min tur att få lite tur? jag hoppas denna gång :)

http://kiwigiirl.blogg.se

 
Maria Karlsson

Maria Karlsson

4 november 2014 19:53

Vilken härlig tävling! Både vinsten och den lilla självförtroendeboost man får när man ska plocka fram sina bra egenskaper :)
Jag anser mig själv vara kreativ då jag gillar att skapa saker och upptäcka nya möjligheter. Ambitiös, jag tar mig tid, planerar och avslutar de saker jag tar mig an, både gällande universitetsplugget så väl som hushållssysslor och kämpar alltid efter bästa möjliga resultat så jag kan vara nöjd med min insats. Sen vill jag även säga att jag är en glädjespridare! Älskar att se mina nära och kära med stora leenden som sträcker sig från kind till kind, allt från, familj, vänner och andra människor i min närhet. När dem mår bra så mår även jag bra :)

Tack för en härlig blogg!
/ Maria
mariakarlsson93@hotmail.com

http://www.nattstad.se/mariakarlsson

 
Ingen bild

Julia

4 november 2014 21:30

Hej!
Jag är
* Positiv
* Ambitiös
* Kärleksfull

Och skulle vilja vinna för att belöna mig för en grym insats under första delen av sista året i skolan!

Kram Julia (julia-v-dif@hotmail.com)

 
Ingen bild

Helen

4 november 2014 23:40

Jag är en positiv, ärlig och älskar och jobba med barn.
Har precis börjat som barnflicka, men har haft ett tufft år då jag slet för dom jag jobbade för sist som nanny (skulle jobba 37timmar i veckan men hade barnen tvilingar på 8 månader över 70 timmar varje vecka) Dom var som mina egna men fick nog och kommit till en underbar familj, skulle vilja vinna det för att kunna ta hand om mig själv för en gång skull och görna något för mig..
helen_irland86@live.se

Vivi

5 november 2014 08:54

Spännande att du jobbar som barnflicka, det har jag också gjort, lycka till i tävlingen

 
Anna

Anna

6 november 2014 11:16

Det bästa med mig är att jag är duktig på att planera vardagslivet, Ordna spökfest till min son och är en omtänksam person.
Skulle vilja vinna detta för att muntra upp mig själv efter ha vabbat mer eller mindre i tre veckor,

http://www.nyttkapitelimittliv.blogg.se

 
Malin Gustafsson

Malin Gustafsson

6 november 2014 16:49

Jag är Omtänksam, en bra lyssnare och grym på
matlagning och bakning. :)

Jag sätter alltid mina nära och kära i främsta rummet och finns alltid där i vått och torrt och vill även hjälpa mina medmänniskor. Så glömmer lätt bort mej själv och skulle vilja få skämma bort mej själv med en goodiebag. De hade varit så härligt att för en gångs skull bara få tänka på sig själv och unna sig lite lyx
i vardagen. :)

Har länkat här: httP://frozenvanilla.blogg.se/tavlar-om-en-goodiebag.html

Följer dej på Instagram och har delat tävlingsbilden där som frozenvanilla_

Hoppas så på tur.

http://frozenvanilla.blogg.se

 
Ingen bild

Maddie

6 november 2014 21:02

Detta är 3 bra egenskaper med mig:
1) Omtänksam
2) Målmedveten
3) Sprallig!

Att jag förtjänar goodiebagen just nu, är för att jag skulle vilja unna mig något efter min fantastiska skolprestation i förra veckan. Jag fick ALLA rätt på BÅDA tentorna som jag skrev! Jag hade kämpat med pluggandet, men var ändå orolig att det inte var tillräckligt, och så fick jag ALLA RÄTT! Är så stolt!
Jag har svårt att unna mig själv saker, jag prioriterar dottern framför mig själv alltid. Så denna vinst skulle verkligen bara vara till mig själv! :D
Hoppas på tur!
// Maddie
maddiekmw@yahoo.com

Vivi

6 november 2014 21:32

Bra jobbat med pluggandet, lycka till i tävlingen :)

 
Bella

Bella

7 november 2014 01:06

Jag är tokig, envis och full av kärlek!

Jag vill vinna för att vi precis flyttat in i ett hus och et är renoveringskaos, jag skulle gärna koppla av med lite skönhetsprodukter och sluta lukta damm/trä/spån typ, haha. Så kanske sambon blir lite extra sugen ;)

Har länkat: http://belllybus.blogg.se/2014/november/goodiebag.html#comment

Tar två lotter/chanser!

http://belllybus.blogg.se

 
Hannapalms

Hannapalms

8 november 2014 06:54

Hej!
Vilken rolig tävling! Om jag ska lista tre bra egenskaper med mig.. Pålitlig, ambitiös och jobbar kämpar för allas lika värde.
Det har varit två tuffa månader av väldigt mycket plugg, vilket har tagit på både kropp och själ. I och för sig har det givit riktigt goda resultat, men har gjort mig helt utmattad. Jag skulle verkligen behöva en liten guldkant, som en belöning på det hårda arbetet och de goda betygen, eftersom jag själv som fattig student inte riktigt har råd att unna mig det själv.
Håller tummarna!
Trevlig helg

http://Hannapalms,blogg.se

 
sara

sara

8 november 2014 20:10

Jag är positiv (nästan jämt), jag är hjälpsam och en bra lyssnare.

Jag har precis blivit sjukskriven och håller på att testa vilket smärtstillande som är bäst, jag skulle verkligen behöva lite uppmuntran.

Delar bilden och skriver ett blogginlägg om tävlingen oxå.

http://ensarasblogg.wordpress.com

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Vivi - 17 augusti 2016 09:07

Det är något speciellt med de där första.... Första tårtbiten Första steget Första resan ..... Första karusellen !!                    Det kommer inte bli det sista .... speciellt det lilla parisehjulet Emil älskade ...

Av Vivi - 13 augusti 2016 10:15


Jag har gått upp något kilo och det är nog för att mitt hjärta blivit så tungt så tungt. Jag tror mammahjärtan ofta väger tyngre än andras..... (och vissa pappan-hjärtna med så klart). Det är en massa spännande på gång i våra liv nu och mycket av d...

Av Vivi - 9 augusti 2016 09:56


Semester.... ahhhh ljuvliga semester.... typ! Okej jag får faktiskt vara liiite bitter att hösten började samtidigt som min semester och för att det faktiskt är lite svårt att slappna av när man förbereder för flytt. Dessutom så fick vi ställa in...

Av Vivi - 17 juli 2016 12:00


Jag läste just en fantastiskt sorglig krönika av Staffan Landin (läs den gärna här). Den handlar om flyktingfrågan och framförallt om det orimliga hat den frågan väcker och troll .... jävla troll. Jag har ingen sympati för de människor som via r...

Av Vivi - 18 juni 2016 16:03


.. SER JAG UT NÄR JAG FÖRSÖKER GÖRA SIT-UPs.....

Lite mer om MissVivi


Kontakt:
missvivi@hotmail.se

Veckans tips

Bloggträff 7 Maj i Skåne !!

   

FACEBOOK

Instagram

30 besvarade frågor

Kategorier

Hitta i bloggen

Bloggisar

Roligheter

Bloggar jag läser

Något jag brinner för...

Stöd frisk och Fri, föreningen mot ätstörningar

SMS

Sms:a FRISK50 eller FRISK100 till 729 80 så skänker du 50 eller 100 kr.

 

Här har jag varit

För ett år sedan.....

Arkiv

Hitta recept

Matbloggstoppen

Köp en recension

Köp en recension på min blogg på blogvertiser.se

Ragga besökare

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se