MissVivis synvinklar

Direktlänk till inlägg 21 oktober 2014

Den trevliga bloggmiddagen med trevliga sällskapet

Av Vivi - 21 oktober 2014 20:00

Först stort tack igen till Sofia och Anna som anordnade detta, hann inte prata så mycket med er, men jag tycker ni gjorde ett jättebra jobb med allt !

Tyvärr var det flera man inte hann prata med så mycket man ville, vi satt vi ett långbord och då blir det ofta att man fastnar med bordsgrannarna, men jag sörjde inte jäääättemycket kan jag erkänna.


Träffade Linda först, sicken härlig tjej!! Vi bor faktiskt inte alls för långt ifrån varnandra, tom i samma kommun så vi bestämde oss för att samåka. Vi hade en bilresa + en middag att lära känna varandra på och jag hoppas vi ses fler gånger !! Tusen tack för en super kul kväll! 

Sedan hade vi även Angelica och Anna, två supergoa tjejer som jag kunde skratta mycket tillsammans med. Angelica var nykter och körde precis som jag, men det hindrade inte oss att ha hur roligt som helst med alkoholfridrinkar och vi festade på precis lika mycket som de som drack akolhol tyckte jag !


         


Själva bloggmiddagen hölls på Kitchen and Table i Helsingborg. Ett otroligt mysigt ställe med urvackra lokaler !! Blev lite kär i just lokalerna och faktiskt stolarna då de var jättesnygga OCH bekväma.

Personalen (vår servitris) var trevligt, men kanske lite virrig.

Maten helt okej, men jag tror jag tyckte förrätt och efterrätt var godast.  Jag kan rekommendera Kitchen and Table som restaurang, men jag ska också erkänna att priserna på maten är lite höga om man jämför kvalitén, däremot om man väger in trevlig personal och lokaler så tycker jag absolut det är värt ett besök!


Pasta med musslor åt jag

   


Efter middagen gick vi faktiskt vidare, vi var på Bishops...nånting en PubPub!

Sedan var vi även på Stinsen som var (vad jag kallar) ett sunkhak, men man skola icke underskatta sunkhaken då de ofta bjuder på billig dricka, bra musik (iaf i detta fall) och ragg.

  


 


Nu var vi alla upptagana och över 30 år (vilket våra ragg INTE var) men det var attans kul att se de små liven försöka väcka vår uppmärksamhet. Dock har jag kommit till det stadiet då man mest har lust att nypa dem i kinden och ge dem lite varm choklad.... de ser ju hur unge ut som helst ??? Jag har säkert aaaaaldrig sett SÅ ung ut när jag var ute och festade.

  

Som sagt... en supermysig kväll...

Det var bara en sak som saknades.... Meekatt! Den stackaren kom aldrig med till middagen utan hon låg och vred sig i magsmärtor, hoppas att hon mår bättre snart.   

 


 
 
Margita

Margita

21 oktober 2014 21:25

Vad roligt ni verkar ha haft! Härligt att du unnar dig egen tid. Jag är så imponerad av det, tror det är viktigt att man får egen tid när man har småbarn.
Kramar

http://sengas.bloggplatsen.se

 
Life of Johanna

Life of Johanna

21 oktober 2014 21:53

Lät som ni hade det kanon på bloggmiddagen!

Tack, kände ämnet behövde lyftas kram

http://lifeofjohanna.se

 
Ida

Ida

21 oktober 2014 22:42

Ni verkar ha haft det väldigt trevligt! Många roliga bilder! Det är väl en komplimang att småglin raggar. ;)

SV: Tack! Ja ibland känns det som de inte ens känner mig. Men sen är jag kanske inte alltid den som direkt visar mina känslor. Borde kanske vara tydligare med det. :p kram

http://lilla-pys.bloggplatsen.se

 
Emm

Emm

22 oktober 2014 21:55

Åhh vilken kanonrolig idé! Det måste vara kul att träffa bloggare in real life. Kram

http://www.emelisian.bloggplatsen.se

 
chris

chris

23 oktober 2014 01:38

så himla kul de lätt! :) haha kul om du skulle nypit de kinderna ^^

http://chriisss.blogg.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Vivi - 17 augusti 2016 09:07

Det är något speciellt med de där första.... Första tårtbiten Första steget Första resan ..... Första karusellen !!                    Det kommer inte bli det sista .... speciellt det lilla parisehjulet Emil älskade ...

Av Vivi - 13 augusti 2016 10:15


Jag har gått upp något kilo och det är nog för att mitt hjärta blivit så tungt så tungt. Jag tror mammahjärtan ofta väger tyngre än andras..... (och vissa pappan-hjärtna med så klart). Det är en massa spännande på gång i våra liv nu och mycket av d...

Av Vivi - 9 augusti 2016 09:56


Semester.... ahhhh ljuvliga semester.... typ! Okej jag får faktiskt vara liiite bitter att hösten började samtidigt som min semester och för att det faktiskt är lite svårt att slappna av när man förbereder för flytt. Dessutom så fick vi ställa in...

Av Vivi - 17 juli 2016 12:00


Jag läste just en fantastiskt sorglig krönika av Staffan Landin (läs den gärna här). Den handlar om flyktingfrågan och framförallt om det orimliga hat den frågan väcker och troll .... jävla troll. Jag har ingen sympati för de människor som via r...

Av Vivi - 18 juni 2016 16:03


.. SER JAG UT NÄR JAG FÖRSÖKER GÖRA SIT-UPs.....

Lite mer om MissVivi


Kontakt:
missvivi@hotmail.se

Veckans tips

Bloggträff 7 Maj i Skåne !!

   

FACEBOOK

Instagram

30 besvarade frågor

Kategorier

Hitta i bloggen

Bloggisar

Roligheter

Bloggar jag läser

Något jag brinner för...

Stöd frisk och Fri, föreningen mot ätstörningar

SMS

Sms:a FRISK50 eller FRISK100 till 729 80 så skänker du 50 eller 100 kr.

 

Här har jag varit

För ett år sedan.....

Arkiv

Hitta recept

Matbloggstoppen

Köp en recension

Köp en recension på min blogg på blogvertiser.se

Ragga besökare

Skapa flashcards