MissVivis synvinklar

Direktlänk till inlägg 13 oktober 2014

Ett år av kärlek

Av Vivi - 13 oktober 2014 07:30


Idag blir det för känslofyllt med ett långt inlägg

Idag firar vi bara att denna underbara lille kille kom till världen för precis ett år sedan

Kl 07.30 söndag morgon 13-10-13


KÄRLEK !!!

    

 
ANNONS
 
Sofia

Sofia

13 oktober 2014 13:19

Tror du är den enda ja följer än sen i början :D Har provat första gången idag faktiskt, kommer inlägg sen. Sitter och väntar på rörmokaren, har fått in massa vatten i källaren :(

Kramis

http://bian.bloggplatsen.se

 
Clin

Clin

13 oktober 2014 20:48

Naww så söt han är =) Vilka ögon!! Han kommer bli farlig när han blir äldre =)
Kommer ihåg när mina fyllde 1år. Jag var så känslig och gråtfärdig hela dagen.
Usch nä inte kräksjuka ;( Hur mår ni nu?

Kramar!

http://emmaclin.blogg.se

 
Morgan

Morgan

13 oktober 2014 23:40

Hej! Vill du delta i min tävling? :) Kram!

http://www.nattstad.se/morganw

 
Hanna

Hanna

13 oktober 2014 23:54

Åh! Grattis så massa!
:):)

http://tankarofhanna.wordpress.com

 
Emm

Emm

14 oktober 2014 20:43

Hoppas sockerbiten hade en riktigt bra födelsedag! Kram

http://www.emelisian.bloggplatsen.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Vivi - 17 augusti 2016 09:07

Det är något speciellt med de där första.... Första tårtbiten Första steget Första resan ..... Första karusellen !!                    Det kommer inte bli det sista .... speciellt det lilla parisehjulet Emil älskade ...

Av Vivi - 13 augusti 2016 10:15


Jag har gått upp något kilo och det är nog för att mitt hjärta blivit så tungt så tungt. Jag tror mammahjärtan ofta väger tyngre än andras..... (och vissa pappan-hjärtna med så klart). Det är en massa spännande på gång i våra liv nu och mycket av d...

Av Vivi - 9 augusti 2016 09:56


Semester.... ahhhh ljuvliga semester.... typ! Okej jag får faktiskt vara liiite bitter att hösten började samtidigt som min semester och för att det faktiskt är lite svårt att slappna av när man förbereder för flytt. Dessutom så fick vi ställa in...

Av Vivi - 17 juli 2016 12:00


Jag läste just en fantastiskt sorglig krönika av Staffan Landin (läs den gärna här). Den handlar om flyktingfrågan och framförallt om det orimliga hat den frågan väcker och troll .... jävla troll. Jag har ingen sympati för de människor som via r...

Av Vivi - 18 juni 2016 16:03


.. SER JAG UT NÄR JAG FÖRSÖKER GÖRA SIT-UPs.....

Lite mer om MissVivi


Kontakt:
missvivi@hotmail.se

Veckans tips

Bloggträff 7 Maj i Skåne !!

   

FACEBOOK

Instagram

30 besvarade frågor

Kategorier

Hitta i bloggen

Bloggisar

Roligheter

Bloggar jag läser

Något jag brinner för...

Stöd frisk och Fri, föreningen mot ätstörningar

SMS

Sms:a FRISK50 eller FRISK100 till 729 80 så skänker du 50 eller 100 kr.

 

Här har jag varit

För ett år sedan.....

Arkiv

Hitta recept

Matbloggstoppen

Köp en recension

Köp en recension på min blogg på blogvertiser.se

Ragga besökare

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se